Αυτή η έφηβη μοιράζεται το γράμμα που της έγραψε η μαμά της πριν πεθάνει από καρκίνο και συγκινεί..

Η Margaret “Peggy” Summers, μια μητέρα τεσσάρων παιδιών από την Ιντιάνα που πάλευε με τον καρκίνο των νεφρών, πέθανε σε ηλικία 55 ετών την περασμένη Τρίτη. Λίγες ώρες μετά το θάνατό της, η 18χρονη κόρη της, Hannah Summers ανακάλυψε ότι η μητέρα της ήταν ακόμη ζωντανή μέσα από γράμματα που είχε γράψει – και αυτά τα τελευταία λόγια της, αν και σπαρακτικά, είναι πραγματικά όμορφα.

Δείτε ακόμη: Αυτή η μαμά προτρέπει τους άλλους γονείς να μην κάνουν το ίδιο λάθος.. Το τραγικό ατύχημα με το φορτιστή κινητού, που θα θυμάται όλη της, τη ζωή

Η Hannah, φοιτήτρια νοσηλευτικής στο πανεπιστήμιο της Ιντιάνα μοιράστηκε το γράμμα στο Twitter και από τότε έχει λάβει πάνω από 102.000 retweets και 317.000 Likes. Έγραψε:“Πριν φύγει η μαμά έγραψε σε όλους μας γράμματα. Αυτό είναι το δικό μου,” είπε. “Παρακαλώ αγκαλιάστε τους γονείς σας λίγο περισσότερο και ποτέ μην τους θεωρήσετε δεδομένους, επειδή ποτέ δεν ξέρετε πότε θα μπορούσατε να τους χάσετε. Σ ‘αγαπώ μαμά.”

Το γράμμα άρχιζε με αυτά τα λόγια..

“Αν το διαβάζεις αυτό, τότε το χειρουργείο δεν πήγε καλά. Λυπάμαι,” έγραψε η Peggy. “Έβαλα τα δυνατά μου για να νικήσω αυτή τη φοβερή ασθένεια, αλλά υποθέτω ότι ο Θεός είχε άλλα σχέδια για μένα.”

“Παρακαλώ αγκαλιάστε τους γονείς σας λίγο περισσότερο και ποτέ μην τους θεωρήσετε δεδομένους, επειδή ποτέ δεν ξέρετε πότε θα μπορούσατε να τους χάσετε

“Μην θυμώσεις, άσχημα πράγματα συμβαίνουν στη ζωή και πρέπει να μάθουμε να τα αντιμετωπίζουμε όσο κι αν πονάνε.”

Δείτε ακόμη: Μαμά, σ αγαπώ γιατί

Η μαμά της που διαγνώστηκε με καρκίνο στα νεφρά στο τέταρτο στάδιο στις 4  Ιουνίου του 2016, συνέχισε να την ενθαρρύνει να “είναι ευτυχισμένη” και να προσπαθήσει σκληρά για τις σπουδές της.

“Να είσαι υπομονετική με τον μπαμπά, θα είναι δύσκολο γι’ αυτόν και θα χρειαστεί χρόνο,” συνέχισε η Peggy. “Και οι δύο πρέπει να στηρίζετε ο ένας τον άλλο και να μιλάτε πολύ, που δεν είναι ένα από τα δυνατά σας σημεία, αλλά προσπαθήστε και μην τα παρατάτε.”

Άλλες συμβουλές που της δόθηκαν αφορούσαν τα συνηθισμένα θέματα: συμβουλές για τα αγόρια, τις πεποιθήσεις και το απρόβλεπτο μέλλον. “Αν κάνεις παιδιά κάποια μέρα να τους πεις πόσο τα αγαπώ και πόσο πολύ θα ήθελα να είμαι εκεί για να τα δω”, έγραψε η μητέρα της Hannah. “Απόλαυσε τη ζωή και ζήσε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία, διότι κανένας από μας δεν γνωρίζει αν είναι σήμερα η τελευταία”.

Η Hannah δήλωσε οτι η μητέρα της που έγραψε τα γράμματα για αυτή και τα αδέρφια της, ήταν πάντα γεμάτη με καλοσύνη. “Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο θα πρέπει να ήταν για αυτή να γράψει αυτά τα γράμματα, αλλά δείχνει τι είδους άτομο ήταν”, είπε η Hannah. “Δεν σκεφτόταν τον εαυτό της όταν τα έγραψε, αλλά σκεφτόταν εμάς.”

Δείτε ακόμη: Τι κι αν μεγαλώνω; Για τα παιδιά μου είμαι η πιο όμορφη μαμά του κόσμου

Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας της εξέφρασαν την αγάπη της για τα παιδιά της, υπενθυμίζοντας στη Hannah “να κρατά τις καλές αναμνήσεις και να λέει στους δικούς της ανθρώπους οτι τους αγαπάς όσο πιο συχνά μπορεί”. Το σημαντικότερο είναι ότι θέλει η Hannah να “απολαύσει τη ζωή”, “να ζει την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία” και “να θυμάται ότι την αγαπά περισσότερο από όσο φαντάζεται!”

Πηγή: goodhousekeeping.com
Close