Αυτό είναι, σύμφωνα με τους ειδικους, το ένα ύφασμα που βλάπτει σοβαρά την υγεία σου!

Θεωρείται το πιο επικίνδυνο που μπορείς να φορέσεΙς.

Μπορεί η βιολογία να μην ήταν το δυνατό σου μάθημα στο σχολείο αλλά κάτι που πρέπει να γνωρίζεις είναι πως το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος μας.

Οπότε εύκολα μπορείς να καταλάβεις πως το να το προστατέψεις και να του συμπεριφερθείς σωστά είναι πάρα πολύ σημαντικό, άρα οτιδήποτε έρχεται σε καθημερινή επαφή μαζί του πρέπει να φιλτάρεται πολύ προσεκτικά.

Από τις κρέμες που χρησιμοποιείς μέχρι τα ρούχα που φοράς, όλες οι επιφάνειες που έρχονται σε τριβή με την επιδερμίδα σου μπορεί να επηρρεάσουν σοβαρά την υγεία της, ακόμα και την νεανικότητα της όψης σου.

Διαβάστε περισσότερα στο apithano.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close