Αυτό συμβαίνει στο σώμα σας, όταν σταματάτε να κάνετε s@ξ...

Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα καλύτερο, καθώς το Sεχ μπορεί να φτιάξει την διάθεση ενός ατόμου αλλά και να το κάνει να περάσει μια υπέροχη στιγμή. Αλλά η σημασία της υγιούς και τακτικής σεξουαλικής ζωής είναι πραγματικά υποτιμημένη.

Θα σας παρουσιάσουμε 8 καλούς λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να παραμελείτε τη σεχουαλική σας ζωή.

Αυτό συμβαίνει στο σώμα σας όταν σταματάτε να κάνετε sεξ:

1. Αρρωσταίνετε πιο συχνά

Αν δεν έχετε κάνει σεχ για μεγάλο χρονικό διάστημα, το ανοσοποιητικό σας σύστημα αποδυναμώνεται. Τα μικρόβια εξαπλώνονται με πιο εύκολο τρόπο στο σώμα σας, και έτσι εσείς μπορείτε να αρρωστήσετε με μεγαλύτερη ευκολία αποκτώντας κάποιο κρυολόγημα ή γρίπη. Κάντε σεχ, και αφήστε τα φάρμακα πίσω στο ντουλάπι!

Δείτε ακόμη: Μήπως κάνεις λάθος; 7 πράγματα που νομίζουμε ότι είναι σέξι αλλά οι άντρες μισούν

2. Τα επίπεδα του στρες αυξάνονται

Το sεξ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε τα επίπεδα του στρες. Το σεξ μειώνει την ποσότητα των ορμονών του στρες και σας κάνει να αισθάνεστε πιο χαλαροί στην καθημερινή σας ζωή. Χωρίς sεξ, θα είστε συνέχεια μέσα στα νεύρα!

Αν δεν έχετε κάνει σεξ για μεγάλο χρονικό διάστημα, το ανοσοποιητικό σας σύστημα αποδυναμώνεται.

3. Είναι πιο δύσκολο για σας να ερεθιστείτε

Είναι δύσκολο να το πιστέψεις, αλλά είναι αλήθεια: κάποια άτομα αν δεν ασκούν πολύ συχνά το ”αντικείμενο” είναι δύσκολο να ερεθιστούν. Οι άνδρες μπορούν να αντιμετωπίσουν προβλήματα στύσης και μπορεί να είναι πιο δύσκολο για τις γυναίκες να έρθουν σε οργασμό. Καλό είναι λοιπόν να μην απέχετε για καιρό, γιατί θα έχετε προβλήματα.

Δείτε ακόμη: Κάντε αυτό πριν τη σεξουαλική επαφή και θα εκπλήξετε το σύντροφό σας!

4. Τα όνειρά σας αλλάζουν

Μερικοί άνθρωποι ξαφνικά παρατηρούν ότι έχουν παράξενα όνειρα όταν η σεξουαλική τους ζωή βρίσκεται στο τέλμα της. Τα όνειρα λοιπόν εκείνη την περίοδο έχουν να κάνουν σχέση μόνο με το σεξ ή τα άτομα που έχουν αυτό το θέμα αρχίζουν να έχουν οργασμούς στον ύπνο τους.

5. Με την πάροδο του χρόνου χάνετε την επιθυμία σας να κάνετε σεks

Εάν σταματήσετε να κάνετε σεξ για πολύ καιρό το σώμα σας αρχίζει και το διαισθάνεται, μειώνοντας την παραγωγή σεξουαλικών ορμονών. Αρχίζετε να αισθάνεστε οτι δεν έχετε ανάγκη το σεξ. Επιπλέον, η λίμπιντο σας αλλάζει ριζικά. Και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι σεξουαλικές σας ορμόνες εξαφανίζονται σιγά-σιγά.

6. Θα αρχίσετε να νιώθετε μεγαλύτερη απόσταση με το σύντροφό σας

Όταν ένα ζευγάρι παύει να έχει σεksουαλικές επαφές, τότε σιγά σιγά αρχίζει να απομακρύνεται ο ένας από τον άλλον. Μπορεί να αρχίσετε να έχετε συναισθήματα αβεβαιότητας για το σύντροφό σας και να αρχίσετε να βλέπετε ερωτικά άλλους ανθρώπους.

7. Μειώνεται η αυτοπεποίθηση

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η αυτοεκτίμηση ενός ατόμου βλάπτεται, εάν το άτομο αυτό δεν αισθάνεται τακτικά επιθυμητό . Αλλά η έλλειψη σεχ έχει αποδειχθεί ότι επηρεάζει την ευημερία ενός ατόμου, οδηγώντας το σε θλίψη ή κατάθλιψη. Μελέτες έχουν δείξει ότι το σεξ συχνά συμβάλλει στην καταπολέμηση της κατάθλιψης . Μπορεί μερικές φορές να λειτουργήσει ακόμη και ως αντικαταθλιπτικό.

Δείτε ακόμη: Σεξ και καλοκαίρι: Τα 5 λάθη που πρέπει να αποφύγουμε!

8. Ο κίνδυνος καρκίνου αυξάνεται

Για τους άνδρες, ο κίνδυνος καρκίνου του προστάτη αυξάνεται όταν δεν έχουν σεξουαλική επαφή για μεγάλο χρονικό διάστημα.Οι άνδρες χρειάζονται το σεχ στην ζωή τους ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος εμφάνισης του καρκίνου σημαντικά.

Ξεκινήστε τις σεχουαλικές επαφές ξανά όσο είναι καιρός, μην χάνετε χρόνο; Δεν σας έπεισαν όλοι αυτοί οι λόγοι για να αρχίσετε πάλι την σεχουαλική σας δραστηριότητα;

 

Close