ιδέες-για-αντρικά κουρέματα-και-χτενίσματα-Άνοιξη 2022-

Άνοιξη 2022: 15 ιδέες για ανδρικά κουρέματα. 15 μοντέρνες ιδέες για αντρικά κουρέματα  και χτενίσματα την Άνοιξη του 2022.

Τις τελευταίες μέρες αποφασίσαμε να κάνουμε μερικά αφιερώματα ομορφιάς και για τους άντρες. Άλλωστε δεν αρέσει μόνο στις γυναίκες να προσέχουν τον εαυτό τους. Έτσι στο σημερινό μας άρθρο αποφασίσαμε να σας δείξουμε μερικές ιδέες για αντρικά κουρέματα και χτενίσματα.

Διαλέξαμε ανδρικά κουρέματα και χτενίσματα για όλες τις ηλικίες και για όλες τις αντρικές προσωπικότητες. Αντρικά κουρέματα και χτενίσματα με πιο μακριά μαλλιά, με κοντοκουρεμένα μαλλιά και αντρικά κουρέματα που βρίσκονται στις τάσεις για την Άνοιξη του 2022. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για ανδρικά κουρέματα: Ανδρικό κούρεμα με όγκο και σβήσιμο

Το παρακάτω ανδρικό κούρεμα βρίσκεται στην κορυφή των τάσεων τα τελευταία χρόνια με όλο και περισσότερους άντρες να το επιλέγουν. Μιλάμε για ένα ανδρικό κούρεμα με όγκο στην κορυφή του κεφαλιού και σβήσιμο στα πλαϊνά. Αξίζει να σημειωθεί ότι την κορυφή μπορείτε να την αναδείξετε με λακ, αφρό ή και τζελ.

Άνοιξη 2022: 15 ιδέες για ανοιξιάτικα ανδρικά κουρέματα

Ιδέες για ανδρικά κουρέματα: Ανδρικό κούρεμα με ίσια μαλλιά

Φυσικά μπορείτε να διαλέξετε ένα πανομοιότυπο ανδρικό κούρεμα με σβήσιμο όπως είδαμε και πιο πάνω αλλά να ισιώσετε τα μαλλιά σας και να κάνετε μία μικρή φράντζα στο πλάι. Με αυτόν τον τρόπο θα δείχνεις πιο σικάτος και μπορείς να μαγνητίσεις τα βλέμματα στις επίσημες περιστάσεις και όχι μόνο.

ίσια-μαλλιά-ιδέες-για-αντρικά κουρέματα-και-χτενίσματα-Άνοιξη 2022-

Ιδέες για ανδρικά κουρέματα : Το σβήσιμο στα μαλλιά παραμένει στην κορυφή των τάσεων

Τα τελευταία χρόνια οι άντρες δεν κουρεύονται απλώς. Το σβήσιμο στα πλαϊνά του κεφαλιού είναι μία πρόκληση για τους κουρείς αλλά και μία αγαπημένη επιλογή για τους άντρες. Έτσι μπορείς να αναδείξεις το κούρεμά σου με ένα μοντέρνο σβήσιμο στα πλαϊνά.

σβήσιμο-στο-αντρικό-κούρεμα-ιδέες-για-αντρικά κουρέματα-και-χτενίσματα-Άνοιξη 2022-

Ιδέες γιαανδρικά κουρέματα : Διακριτικές ανταύγειες στα μαλλιά

Εκτός από κουρέματα αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας και μερικές ιδέες για ανδρικά χτενίσματα. Έτσι μπορείς τώρα που ήρθε η Άνοιξη και ο ήλιος βγαίνει πιο συχνά να κάνεις μερικές διακριτικές ανταύγειες. Τα τελευταία χρόνια και οι άντρες βάφουν τα μαλλιά τους κι εμείς χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτό.

ξανθές-ανταύγειες-ιδέες-για-αντρικά κουρέματα-και-χτενίσματα-Άνοιξη 2022-

Ιδέες για ανδρικά κουρέματα : Ανδρικό παραδοσιακό κούρεμα

Το συγκεκριμένο κούρεμα ταιριάζει πολύ σε έφηβους και φοιτητές. Έχει κάτι από την δεκαετία του ’90 κι έτσι, τολμούμε να κατατάξουμε αυτό το ανδρικό κούρεμα στα παραδοσιακά ανδρικά κουρέματα. Γύρνα πίσω στην μόδα του ’90 που είναι τάση το 2022 για γυναίκες και άντρες.

ιδέες-για-αντρικά κουρέματα-και-χτενίσματα-Άνοιξη 2022-

Ιδέες για ανδρικά κουρέματα : Καρφάκια στα μαλλιά

Τα καρφάκια δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από την μόδα όσων αφορά τα αντρικά χτενίσματα. Απλά αλλάζουν στιλ με τα χρόνια. Έτσι τα καρφάκια σε μαλλιά με όγκο που κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν επιμελώς ατημέλητα είναι μόδα και μπορείς να τα επιτύχεις και με αφρό εκτός από τζελ.

καρφάκια-στα-μαλλιά-ιδέες-για-αντρικά κουρέματα-και-χτενίσματα-Άνοιξη 2022-

Δείτε ακόμα Αντρικές βερμούδες : 15 ιδέες για αντρικές βερμούδες για το καλοκαίρι 

ιδέες-για-αντρικά κουρέματα-και-χτενίσματα-Άνοιξη 2022-

Ιδέες για ανδρικά κουρέματα : Ανδρικό κούρεμα…στον πόντο

Αυτό το ανδρικό κούρεμα οφείλουμε να ομολογήσουμε πως είναι το αγαπημένο μας και είναι ένα ανδρικό κούρεμα που ταιριάζει σε άνδρες κάθε ηλικίας. Ανδρικό κούρεμα…στον πόντο, που μπορείς να το συνδυάσεις με γένια στον πόντο ή μούσια.

ανδρικό κούρεμα-στον-πόντο-ιδέες-για-αντρικά κουρέματα-και-χτενίσματα-Άνοιξη 2022-

ιδέες-για-αντρικά κουρέματα-και-χτενίσματα-Άνοιξη 2022-

Συνδύασε το ανδρικό σου κούρεμα με μούσια

Για τους άντρες όταν μιλάμε για χτενίσματα και κουρέματα δεν μιλάμε μόνο για τα μαλλιά αλλά και για τα μούσια τους. Έτσι τα πολλά περιποιημένα μούσια είναι μία τάση που τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί πολύ από τους άντρες και τα επιλέγουν οι περισσότεροι.

μούσια-στους-άντρες-ιδέες-για-αντρικά κουρέματα-και-χτενίσματα-Άνοιξη 2022-

Ξανθά μαλλιά στους άντρες

Τα ξανθά μαλλιά τα επιλέγουν συνήθως οι άντρες που έχουν επιλέξει αντρικά κουρέματα στον πόντο όπως ο νεαρός της παρακάτω φωτογραφίας. Τα τελευταία χρόνια όπως αναφέραμε και πιο πάνω και οι άντρες ξεκίνησαν να βάφουν τα μαλλιά τους δημιουργώντας εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα κι εμείς εγκρίνουμε!

ξανθά μαλλιά-στους-άντρες-ιδέες-για-αντρικά κουρέματα-και-χτενίσματα-Άνοιξη 2022- ιδέες-για-αντρικά κουρέματα-και-χτενίσματα-Άνοιξη 2022- ιδέες-για-αντρικά κουρέματα-και-χτενίσματα-Άνοιξη 2022-

Ιδέες για ανδρικά κουρέματα και χτενίσματα: Μακριά μαλλιά

Μπορείς να αφήσεις τα μαλλιά σου λίγο πιο μακριά και να αναδείξεις το στιλ σου. Άλλο ένα κούρεμα που δεν έχει ηλικία και μπορείς να το αναδείξεις είτε με ίσια μαλλιά είτε με σγουρά ή σπαστά μαλλιά. Θα σε κάνει να δείξεις πιο εντυπωσιακός και μοντέρνος.

μακριά μαλλιά-στους-άντρες-ιδέες-για-αντρικά κουρέματα-και-χτενίσματα-Άνοιξη 2022-

Δείτε ακόμα Αντρικά μαγιό: 20 υπέροχα σχέδια και χρώματα για να αγοράσεις στον γιo ή τον σύζυγο σου!

ιδέες-για-αντρικά κουρέματα-και-χτενίσματα-Άνοιξη 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τον μπαμπά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close