Ο άντρας μου κανόνισε επαγγελματικό ταξίδι το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα – Υποψιάζομαι ότι με απατάει

Ο άντρας μου κανόνισε επαγγελματικό ταξίδι το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα – Υποψιάζομαι ότι με απατάει

Η κυρία Γιώτα θεωρεί ότι ο άντρας της την απατάει επειδή κανόνισε επαγγελματικό ταξίδι το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα και θέλει την άποψή μας.

Η κυρία Γεωργία αντιμετωπίζει προβλήματα στον γάμο της, αφού θεωρεί ότι ο επί 35 χρόνια σύζυγός της την απατάει. Η πιο τρανή απόδειξη για εκείνη, είναι ότι κανόνισε επαγγελματικό ταξίδι για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, χωρίς να θέλει να έρθει εκείνη μαζί.

Δυστυχώς οι εξωσυζυγικές σχέσεις δεν έχουν ηλικία. Οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να του “γυρίσει” το μάτι του άλλου και να αρχίζει να κάτσει κουτσουκέλες. Η κυρία Γιώτα αυτό φοβάται ότι συμβαίνει με τον σύζυγό της και θέλει την άποψή μας. Διαβάστε παρακάτω: 

Ονομάζομαι Γιώτα και με τον άντρα μου είμαστε παντρεμένοι 35 ολόκληρα χρόνια. Δεν έχω γνωρίσει άλλον άντρα στη ζωή μου και όλα αυτά τα χρόνια έχω δώσει την ψυχή μου για εκείνον και τα παιδιά μας. Όμως τον τελευταίο ένα χρόνο νιώθω ότι κάτι έχει αλλάξει ανάμεσά μας.

Μένουμε σαν αδέρφια στο ίδιο σπίτι και δεν μου δίνει διαζύγιο από εγωισμό

Ο άντρας μου είναι ένας αρκετά επιτυχημένος επιχειρηματίας που έχει δουλέψει πολύ όλα αυτά τα χρόνια για να αφήσει κάτι πίσω του, στα παιδιά και στα εγγόνια μας. Όμως, ποτέ δεν έλειπε τόσες ώρες από το σπίτι όπως τον τελευταίο ένα χρόνο.

Ο άντρας μου κανόνισε επαγγελματικό ταξίδι το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα – Υποψιάζομαι ότι με απατάει

Photo via: mamagers.gr

Αντί μάλιστα να βάλει τα παιδιά σιγά σιγά στη πρώτη γραμμή κι εκείνος να ετοιμάζεται σιγά σιγά για τη σύνταξή του, αυτός δουλεύει περισσότερο από ότι πριν και στα παιδιά δεν αφήνει καμία πρωτοβουλία. Όλα άλλαξαν από τότε που προσέλαβε στην εταιρία αυτή τη γραμματέα.

Η κόρη μου λέει πολλά ψέματα στις φίλες της για να την λυπούνται

Η παλιά που είχαμε βγήκε στη σύνταξη και τη θέση της, πήρε μία νέα και κούκλα. Στην αρχή βέβαια δε φοβήθηκα κάτι, γιατί δεν μου είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Όμως πώς μπορώ να μη συνδέσω τα γεγονότα μετά από όλες αυτές τις ξαφνικές απουσίες από το σπίτι.

Εκτός αυτού, τους τελευταίους μήνες παρατηρώ ότι ξοδεύει περισσότερα χρήματα από ότι παλιά, πολλές φορές από κοινούς μας λογαριασμούς, χωρίς ιδιαίτερη εξήγηση. Άμα τον στριμώξω λίγο παραπάνω νευριάζει και αλλάζει θέμα συζήτησης.

Ο άντρας μου κανόνισε επαγγελματικό ταξίδι το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα – Υποψιάζομαι ότι με απατάει

Photo via: in.gr

Ενώ δεν γίνεται να μη προσέξω ότι ξαφνικά προσέχει τον εαυτό του λες και είναι κάνα τζόβενο! Όμως αυτό που έκανε τη σταγόνα να ξεχειλίσει το ποτήρι, είναι όταν στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου μου ξεφούρνισε ότι το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα θα λείπει για επαγγελματικό ταξίδι.

Η κόρη μου παίρνει διαζύγιο από τον άντρα της και έχουν κάνει τα παιδιά μπαλάκι -Φοβάμαι για τα εγγόνια μου

Όταν τον ρώτησα πως γίνεται να βάλει επαγγελματικό ταξίδι τέτοιες μέρες, μου είπε ότι στην ουσία κάνει δημόσιες σχέσεις για να επεκτείνουμε την επιχείρηση και πως “έτσι είναι αυτές οι δουλειές“. Φυσικά του είπα ότι αν πρόκειται απλά για δημόσιες σχέσεις και όχι συζητήσεις και βαρετά πράγματα, γιατί να μην έρθω κι εγώ μαζί.

Αλλά εκείνος μου είπε ότι θα βαρεθώ και ότι καλύτερα να μείνω πίσω με τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του. Κι άλλες χρονιές χρειαζόταν να λείψει τέτοιες μέρες για να κάνει δημόσιες σχέσεις αλλά πάντα πήγαινα μαζί. Πολλές φορές είχαμε και τα παιδιά μικρά μαζί μας, τότε.

Ο άντρας μου κανόνισε επαγγελματικό ταξίδι το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα – Υποψιάζομαι ότι με απατάει

Photo via: tlife.gr

Και ξαφνικά θα βαρεθώ; Δεν θέλω να διαλύσω το σπίτι και την οικογένειά μου. Για μένα το διαζύγιο, ειδικά σε αυτή την ηλικία δεν είναι επιλογή. Θέλω να μου πείτε τί να κάνω για να του περάσει ο γεροντοέρωτας.

Όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς ενεργό σύνδεσμο