Ας μιλήσουμε για έρωτα..
 
Ας μιλήσουμε για έρωτα..

Ας μιλήσουμε για έρωτα..
Πόσο όμορφο συναίσθημα ο έρωτας; Μπορεί τα αρνητικά να στα παρουσιάσει θετικά και ποτέ το αντίστροφο.. Μπορεί να κάνει ένα αγόρι ντροπαλό να φωνάζει μπροστά στο πλήθος στη κοπέλα του για το πόσο την αγαπά και μια κοπέλα καθωσπρέπει να το σκάει από το παράθυρο του σπιτιού της για να τον δει! Ω ναι!! Έρωτας! Όλοι τον έχουμε γευτεί κάποια στιγμή ε; όλοι κάναμε μια τρέλα για εκείνον..
Μπορεί να τον συναντήσεις οπουδήποτε, ακόμα και όταν λες πως αυτή η περίοδος δεν είναι η κατάλληλη για ένα νέο ξεκίνημα..εκεί είναι που θα την πατήσεις! Αυτό νομίζω είναι το αγαπημένο του σημείο για να κάνει την εμφάνισή του!
Αν τον βρεις, κλείσε τα μάτια και απόλαυσε..και μην τον κρατάς να μην σου φύγει γιατί αυτό μετά δεν λέγεται έρωτας αλλά καταναγκασμός και αυτά τα δυο τα χωρίζει μια γραμμή…

 
Ας μιλήσουμε για έρωτα..

 Τι είναι όμως ο έρωτας; Να κάνεις τρέλες και πράγματα που ούτε είχες φανταστεί πως θα έκανες ποτέ σου; Να μην σε νοιάζει τίποτα άλλο πάνω στη γη, παρά μόνο ο άνθρωπος που ερωτεύτηκες;  Να ανεβαίνεις τα σκαλιά της εκκλησίας; Να χορεύεις στους δρόμους σαν να βλέπεις ταινία; Να νιώθεις πως το στομάχι σου συρρικνώνεται κάθε φορά που τον αντικρίζεις; ΤΙ;
Μάλλον ο κάθε ένας από εμάς θα έδινε και μια διαφορετική απάντηση.. γιατί ο έρωτας είναι αντίδραση και ο κάθε ένας από εμάς αντιδρά διαφορετικά!
Πιστεύω στον έρωτα, έχω ερωτευτεί παράφορα άλλωστε.
Πιστεύω πως ο έρωτας έχει πολλές εκφάνσεις και πως αν δεν παντρευτείς τον πρώτο σου έρωτα, τότε θα τον συναντήσεις αρκετές φορές ακόμα..Ο έρωτας δεν μας χτυπάει την πόρτα μέχρι κάποια συγκεκριμένη ηλικία.
Άρα όχι, δεν πιστεύω πως οι μεγάλοι έρωτες ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και ναι, πιστεύω πως ο έρωτας αν όχι όλες τις φορές, κάποιες έχει και ημερομηνία λήξης.
Ο  άνθρωπος  ερωτεύεται συχνά! Και όχι πάντα διαφορετικούς ανθρώπους.. έρχεται και φεύγει ο έρωτας…μα έρχεται, αλλά ξαναφεύγει!
Κάνει κύκλους, αλλά και ευθείες και δεν χωρά σε τετράγωνες λογικές!
Μπορεί λοιπόν μια γυναίκα ή ένας άντρας να έχουν ερωτευτεί 25 φορές στη ζωή τους, αλλά ποτέ με την ίδια ένταση!
Εκεί είναι το ζήτημα λοιπόν!! Η ΕΝΤΑΣΗ!
Αυτή η ένταση είναι που θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο! Γιατί έχει δύναμη..γιατί ο έρωτας συνοδεύεται με το πάθος και όταν παθιάζεσαι με κάτι, το φτάνεις  μέχρι το τέλος, όποιο και αν είναι αυτό.. όπως και αν είναι αυτό!!!
φιλιά πολλά,

Close