Η συγκλονιστική μαρτυρία της μητέρας του βρέφους που σώθηκε μέσα από τα ερείπια του σεισμού:Τον άκουγα να κλαίει. Ήμουν ράκος. Δεν μπορούσα να φάω ή να κοιμηθώ

Η μητέρα του μόλις 5 μηνών βρέφους που έμεινε 22 ώρες κάτω από τα ερείπια ενός σπιτιού στο Νεπάλ και απεγκλωβίστηκε σώο και αβλαβές, μιλά για το πώς ένιωσε όταν άκουσε κάτω από τα συντρίμμια το παιδί της να κλαίει.

Ο μικρός  Sonit Awal κοιμόταν στον επάνω όροφο του σπιτιού της οικογένειας όταν έγινε ο σεισμός αλλά όπως αποδείχθηκε σώθηκε χάρη σε ένα ντουλάπι που έπεσε πάνω του και το προστάτευσε. Από την άλλη, οι γονείς του και η 10χρονη αδερφή του ήταν έξω από το σπίτι.
Συγκλονίζει η μάνα του βρέφους από το Νεπάλ που επέζησε μετά από 22 ώρες κάτω από τα χαλάσματα

Κατά τη διάρκεια της διάσωσης, η οικογένεια του μικρού, χρησιμοποιούσε γυμνά χέρια προσπαθώντας να βρει τον Sonit κάτω από τα χαλάσματα.

Η Rasmila Awall, η μαμά του μικρού, μιλά για την απίστευτη χαρά και ανακούφιση που ένιωσε όταν πήρε στα χέρια της το γιο της, που γλίτωσε από το σεισμό έχοντας μόνο μερικές γρατζουνιές.

«Είμαι τόσο ευτυχισμένη που έχω το παιδί μου πίσω, που τελικά είναι ζωντανό. Τις 22 ώρες που ήταν κάτω από τα συντρίμμια ήμουν ράκος. Τον άκουγα να κλαίει κάτω από το γκρεμισμένο σπίτι μας. Δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουν και προσπαθούσα να κάνω τα πάντα για να το σώσω. Ο Θεός μου έδωσε πίσω το γιο μου και θα ήθελα να έχει μια καλή ζωή και να κάνει καλό στους γύρω του» σημειώνει η 35χρονη Rasmila.
282A552000000578-3062335-image-a-24_1430395756978.jpg

H οικογένεια Awal, δεν έχει που να μείνει, όμως ο πατέρας του μικρού λέει πως δεν τον πειράζει αφού η χαρά που πήρε από το γεγονός ότι επέζησε ο γιος του, είναι τεράστια.

Close