λίμνη-Crater-

Μαγικές φωτογραφίες από την Crater Lake την καθαρότερη λίμνη του κόσμου. Φωτογραφίες που δείχνουν την πιο καθαρή λίμνη του κόσμου και σε μαγεύουν.

Τώρα που ξεκινούν και ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες θέλουμε κι εμείς να πάμε για ένα μπάνιο, ακόμη κι αν μιλάμε απλά για ηλιοθεραπεία. Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα έχει από τις πιο όμορφες παραλίες του κόσμου. Όμως δεν είναι μόνο η Ελλάδα γεμάτη ομορφιές. Γιατί σήμερα θα σας μιλήσουμε για την πιο καθαρή λίμνη του κόσμου.

Η συγκεκριμένη λίμνη βρίσκεται στο Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και είναι η πιο καθαρή λίμνη του κόσμου επειδή όχι μόνο δεν υπάρχουν ρύποι από ανθρώπινο χέρι αλλά και καμία άλλη λίμνη, ποτάμι, θάλασσα δεν μπερδεύει τα νερά.

Δείτε ακόμα Τα φαινόμενα απατούν: Εικόνες με τουριστικά μέρη πριν και μετά το Photoshop

Στο σημερινό μας άρθρο θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτήν την κρυστάλλινη λίμνη και φυσικά θα μοιραστούμε μαζί σας μερικές μαγικές φωτογραφίες που θα σας κάνουν να θέλετε να μπείτε μέσα στην οθόνη και να κολυμπήσετε στα νερά της. Διαβάστε παρακάτω: 

Μαγικές φωτογραφίες από την Crater Lake την καθαρότερη λίμνη του κόσμου

Η συγκεκριμένη λίμνη ονομάζεται Crater Lake και βρίσκεται στο Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Είναι μία λίμνη που φημίζεται για την καθαρότητα των νερών της. Είναι μάλιστα στην πρώτη θέση παγκοσμίως ως η καθαρότερη λίμνη του κόσμου.

λίμνη-Crater-

Πώς καταφέρνει όμως και είναι τόσο καθαρή; Καταρχάς τα νερά της λίμνης είναι αποτέλεσμα του χιονιού που λιώνουν κάθε χρόνο από τα γύρω βουνά. Επίσης δεν έχει παραποτάμους να χύνονται και να μπερδεύονται με τα νερά της καθώς ούτε εισόδους ή ανοίγματα που να την φέρνουν σε επαφή με άλλα ύδατα.

λίμνη-Crater-

Έτσι αν δεις από κοντά την συγκεκριμένη λίμνη θα αντικρίσεις καταγάλανα, διάφανα και κρυστάλλινα νερά. Η λίμνη φτάνει τα 6 μίλια σε πλάτος και μπορείς να δεις ακόμη και αντανακλάσεις που μπορεί να σου φαίνονται photoshop όμως…δεν είναι.

Δείτε ακόμα Ορεινή Κορινθία: Αυτά είναι τα πιο όμορφα χωριά της

λίμνη-Crater- λίμνη-Crater-

Επίσης στο κέντρο της λίμνης υπάρχει ένα μικρό νησί το οποίο και αυτό έχει την δική του σημασία. Το συγκεκριμένο νησί είναι ένας πλούσιος βιότοπος για πολλά πτηνά που ζουν στην περιοχή και είναι κι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός για ψάρεμα, καταδύσεις, πεζοπορία και άλλα.

λίμνη-Crater-

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη λίμνη προτείνεται από τουριστικούς καταλόγους σαν ένας υπέροχος προορισμός για κάθε εποχή του χρόνου.

λίμνη-Crater- λίμνη-Crater-

«Το μπάνιο στα κατακάθαρα νερά της είναι μια μοναδική εμπειρία, ενώ μια βουτιά στο βυθό με τα μάτια ορθάνοιχτα ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο μια μοναδική… υδάτινη εμπειρία. Άλλωστε, εδώ οι μάσκες είναι… περιττές!», είχε πει σε σχετικό ντοκιμαντέρ ένας επαγγελματίας δύτης.

Δείτε ακόμα 100€/μέρα με αεροπορικά και πρωινό: Οι διακοπές στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα- κόσμημα που κοστίζουν όσο 1 σαμπάνια στη Μύκονο (Pics)

λίμνη-Crater-

All photos via: travelstyle.gr

Δείτε όλα τα άρθρα για τις διακοπές στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close