10-φωτογραφίες-με-τουριστικά-μέρη-πριν-και-μετά-το-φώτοσοπ-

Τα φαινόμενα απατούν: Εικόνες με τουριστικά μέρη πριν και μετά το Photoshop. Προτού επισκεφθείτε ένα μέρος θα πρέπει σίγουρα να λάβετε σοβαρά υπόψιν το Photoshop διότι τα φαινόμενα απατούν.

Αυτό διότι φίλες και φίλοι το Photoshop κάνει θαύματα. Μπορεί να πάρει τα πρασινωπά νερά μίας θάλασσας και να τα κάνει να φαίνονται καταγάλανα και γυαλιστέρα. Στο σημερινό μας άρθρο θα σας δείξουμε 10 φωτογραφίες με τουριστικά μέρη που διαφορετικά είναι στην πραγματικότητα και διαφορετικά με φώτοσοπ. Διαβάστε παρακάτω:

Τα φαινόμενα απατούν: Εικόνες με τουριστικά μέρη πριν και μετά το Photoshop

Λοιπόν, ο Peter Stewart είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος που μάλιστα έχει χιλιάδες θαυμαστές και πολλές προβολές στις φωτογραφίες του. Είναι φυσικά άριστος χρήστης του φώτοσοπ και μάλιστα είναι και σε θέση να διακρίνει τις διαφορές ανάμεσα σε μία φωτογραφία που έχει φώτοσοπ και σε μία που δεν έχει.

10-φωτογραφίες-με-τουριστικά-μέρη-πριν-και-μετά-το-φώτοσοπ-

Αποφάσισε λοιπόν να αποκαλύψει στο κοινό του μερικές φωτογραφίες με διάσημους ταξιδιωτικούς προορισμούς οι οποίες έχουν φώτοσοπ. Σύμφωνα με τον ίδιο δεν είναι κακό να κάνουμε φώτοσοπ σε μία εικόνα, τονίζοντας λίγο τα χρώματα ή αφαιρώντας μερικές ατέλειες. Οι φωτογραφίες πρέπει να δείχνουν πιο όμορφες.

10-φωτογραφίες-με-τουριστικά-μέρη-πριν-και-μετά-το-φώτοσοπ-

Παρόλα αυτά η δική μας άποψη είναι ότι μερικές φωτογραφίες μέσω του φώτοσοπ μπορούν να γίνουν πολύ παραπλανητικές. Οπότε σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι προτού επισκεφθούμε ένα μέρος.

10-φωτογραφίες-με-τουριστικά-μέρη-πριν-και-μετά-το-φώτοσοπ- 10-φωτογραφίες-με-τουριστικά-μέρη-πριν-και-μετά-το-φώτοσοπ-

Δείτε ακόμα 15 φωτογραφίες διάσημων ανθρώπων του παρελθόντος που δείχνουν ότι το photoshop υπήρχε από τον 19ο αιώνα

Όπως βλέπετε και παρακάτω μία κλασική φωτογραφία αυτοκινητόδρομου, με λίγο φώτοσοπ μπορεί πραγματικά να μοιάζει με πορτρέτο μίας ρομαντικής και φωταγωγημένης πόλης την νύχτα.

10-φωτογραφίες-με-τουριστικά-μέρη-πριν-και-μετά-το-φώτοσοπ-

Παρακάτω βλέπουμε μερικά χωράφια που δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο. Παρόλα αυτά με λίγο φώτοσοπ μπορούν να δείξουν κοιλάδα βγαλμένη από παραμύθι που πολύ θα ήθελες να βρισκόσουν εκεί πέρα.

Δείτε ακόμα 25 μικροσκοπικά ζωύφια που είναι αξιολάτρευτα

10-φωτογραφίες-με-τουριστικά-μέρη-πριν-και-μετά-το-φώτοσοπ-

Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι και η πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφη. Παρόλα αυτά η δεύτερη φωτογραφία σε κάνει να θέλεις να βουτήξεις στα κρυστάλλινα νερά ακόμη κι αν έξω έχει -4.

10-φωτογραφίες-με-τουριστικά-μέρη-πριν-και-μετά-το-φώτοσοπ- 10-φωτογραφίες-με-τουριστικά-μέρη-πριν-και-μετά-το-φώτοσοπ- 10-φωτογραφίες-με-τουριστικά-μέρη-πριν-και-μετά-το-φώτοσοπ-

Δείτε ακόμα Οι Ιταλοί δεν πίνουν ποτέ καπουτσίνο μετά τις 11 το πρωί και αυτός είναι ο λόγος

10-φωτογραφίες-με-τουριστικά-μέρη-πριν-και-μετά-το-φώτοσοπ-

All photos via: media.robadadonne.it

Διαβάστε όλα τα περίεργα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close