Δέκα μέρες μετά την αποβολή πήγε για εξετάσεις και συνέβη κάτι απίστευτο

Η Μισέλ και ο Ρος Χούι από την Ιρλανδία είναι πανευτυχείς ως γονείς δύο αξιολάτρευτων παιδιών και γενικότερα είναι ενθουσιασμένοι που μεγαλώνουν με στοργή την οικογένειά τους.
Μετά από λίγο καιρό η Μισέλ είναι και πάλι έγκυος.

Όταν ήταν  6 εβδομάδων και 2 ημέρες, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της, ξαφνικά ένιωσε οξύ πόνο στην κοιλια.

Φτάνοντας στη δουλειά,Λίγο αργότερα βρήκε κηλίδες αίματος στο παντελόνι της. Η 31χρονη μητέρα σπεύδει στο νοσοκομείο με τον σύζυγό της, όπου επιβεβαιώνονται οι χειρότεροι φόβοι τους: ένας προσεκτικός έλεγχος δείχνει ότι έχει χάσει το μωρό. Η Μισέλ και ο Ρος είναι συγκλονισμένοι. Βρίσκουν παρηγοριά στα δύο τους παιδιά.

Οι γιατροί δίνουν στη Μισέλ δύο χάπια που χρησιμοποιούνται συνήθως σε μια έκτρωση .Αυτά τα χάπια που θα  «καθαρίσουν» τη μήτρα της, και θα τη  βοηθήσουν στην πρόληψη τυχόν μόλυνσης.

11959

Η μητέρα εμπιστεύεται τους γιατρούς και πίνειτα χάπια. Μετά από μια νύχτα στο νοσοκομείο, παίρνει εξιτήριο.

21778

Στο σπίτι, συναντιέται με φίλους και πνίγει τον πόνο της σε ένα μπουκάλι κρασί. Η Μισέλ πρέπει να κάνει άλλο ένα τεστ εγκυμοσύνης, για να ελέγξει αν υπάρχουν τυχόν υπολειπόμενα σημάδια της εγκυμοσύνης.

Τα αποτελέσματα του τεστ βγαίνουν θετικά: 10 ημέρες αργότερα, είναι και πάλι στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε αποξέση της μήτρας. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια, είναι απίστευτο!

31276

Οι γιατροί στο νοσοκομείο ελέγχουν με υπέρηχο την κοιλιά της Μισέλ για μια τελευταία φορά πριν προχωρήσουν σε απόξεση της μήτρας και βρίσκουν το αλάνθαστο χτύπο της καρδιάς ενός εμβρύου! Η Μισέλ είναι έγκυος, παρά την αποβολή και τα χάπια της εκτρώσης. Αποδεικνύεται ότι ήταν αρχικά έγκυος με δίδυμα, αλλά μόνο το ένα μωράκι απέβαλλε ο οργανισμός Πώς το δεύτερο μωρό κατάφερε να επιβιώσει, ακόμα και οι γιατροί δεν μπορούν να εξηγήσουν!

41039

“Ο γιατρός βγήκε και επέστρεψε πάλι με ένα μεγαλύτερο σε ηλικία συνάδελφο, ο οποίος επανέλαβε τη διαδικασία και, στη συνέχεια, είπε, “Δεν θα μας πιστέψετε, αλλά έχουμε έναν χτύπο καρδιάς.” Αυτό ήταν το καλύτερο συναίσθημα που είχα ποτέ , λέει η Μισέλ. Στο τέλος, το μωρό  γεννήθηκε υγιέστατο και άφησε άναυδους τους γιατρούς και τους γονείς.

5885

Δεν είναι σαφές, αν υπήρξε ποτέ μια παρόμοια περίπτωση, όπως της Μέγκαν. Σήμερα το μωρό είναι 18 μηνών και είναι απολύτως υγιής. Ακόμη και τα αδέλφια της 4 και 2 χρονών είναι ευτυχισμένα που την έχουν στη ζωή τους. Είναι επίσης άγνωστο το πώς το έμβρυο αγνοήθηκε κατά τη διάρκεια των προηγούμενων εξετάσεων. Οι γιατροί λένε ότι η Μέγκαν ήταν κρυμμένη από τον υπέρηχο από το αίμα και τα άλλα υγρά της αποβολής.

6819

Είναι πραγματικά θαύμα που ζει η Μέγκαν μετά από τόσες κακουχίες που πέρασε όσο ήταν στη κοιλιά της μαμάς της.

7784

 

via

 

 

Close