«Δεν μπορώ να πιστέψω πως έχω ένα από το καθένα»:  Μαμά γεννάει δίδυμα με διαφορετικό χρωματισμό δέρματος

 

 

H Η annah Yarker, 20, και Ο Kyle Armstrong, 24, έχουν ένα μελαμψό  και ένα λευκό κορίτσι.Ωραία μέχρι εδώ.Πού είναι το παράξενο;Τα κοριτσάκια είναι δίδυμα! 

διδυμα με διαφορετικο χρώμα

Η μικρή Anaya έχει κληρονομήσει τα χρώματα της μητέρας της, ενώ η μελαμψή Myla του μπαμπά της , ο οποίος είναι μιγάς.

Οι περήφανοι γονείς ανακάλυψαν ότι περίμεναν παιδί τρεις μήνες μετά τη γνωριμία τους.

Η Hannah λέει πως πρέπει συνεχώς  να εξηγήσει ότι τα 10-μηνών κορίτσια είναι δικά της – και ότι είναι στην πραγματικότητα δίδυμα.

Μια μέρα ένας φίλος του ζευγαριού αστειευόμενος ρώτησε τι θα γινόταν αν τα παιδιά γεννιόντουσταν με διαφορετικό χρώμα.Το ευτυχές ζευγάρι τότε γελώντας απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

διδυμα με διαφορετικο χρώμα

 Τώρα τα κορίτσια  τραβούν τα βλέμματα όπου κι αν πάνε – και δεν είναι μόνο  επειδή είναι τόσο χαριτωμένα.

«Δεν μπορώ να προχωρήσω ούτε στον διάδρομο του σούπερ μάρκετ χωρίς να σχολιάσει κάποιος,« Είναι  οι δύο δικές σας; »,« Είναι αδερφές; ”

Τα δίδυμα γεννήθηκαν τον Απρίλιο του περασμένου έτους και χρειάστηκε κάποιος χρόνος για την Hannah για να παρατηρήσει πως τα δίδυμα ήταν διαφορετικά,μιας και τώρα οι διαφορετικοί τόνοι του δέρματος τους είναι ακόμα πιο έντονοι.

διδυμα με διαφορετικο χρώμα

Μόλις  δύο εβδομάδες μετά την γέννηση του, ήταν σαφές πως η Myla μοιάζει με τον πατέρα της με σκούρο δέρμα, καστανά μάτια και μελαχρινά μαλλιά, ενώ η Anaya έχει χλωμή επιδερμίδα, ξανθά μαλλιά και ανοιχτόχρωμα μάτια.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Κοίταξα τον Kyle και είπα σε όλους τους συγγενείς και τους φίλους μας,« Έχουμε ένα από το καθένα. »

διδυμα με διαφορετικο χρώμα

Τα διζυγωτικά δίδυμα κληρονόμησαν διαφορετικά γονίδια ,μία σπάνια περίπτωση που οι πιθανότητες να συμβεί είναι μία στο εκατομμύριο.

Η Hannah,  πρόσθεσε: «Η Anaya και η Myla ήδη αναπτύσσουν τις δικές τους προσωπικότητες.Η Myla είναι πάντα σε κίνηση –  ενώ Η Anaya είναι πιο χαλαρή.

«Δεν μπορώ ούτε εγώ η ίδια δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι δίδυμα – πως έχουν γενέθλια την ίδια μέρα και την ίδια  μαμά και μπαμπά.”

διδυμα με διαφορετικο χρώμα

Close