ΑΥΤΗ η 23χρονη γέννησε χωρίς να καταλάβει ΠΟΤΕ ότι… ήταν έγκυος-ΔΕΙΤΕ τι συνέβη

Μια απίστευτη ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail! Πρόκειται για αυτήν της Klara Dollan από το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία όταν ετοιμαζόταν για την πρώτη μέρα στην καινούρια της δουλειά, δεν περίμενε ότι οκτώ ώρες μετά θα έφερνε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Ναι, καλά καταλάβατε! Πέρασε μια ολόκληρη εγκυμοσύνη χωρίς να πάρει είδηση ότι ήταν έγκυος!

Χωρίς να έχει πρωινή αδιαθεσία, πόνους στη μέση ή μια εμφανή κοιλιά η ίδια ισχυρίζεται ότι τίποτε δεν την έκανε να πιστέψει ότι είναι έγκυος. Επιπλέον είχε ανά διαστήματα προβλήματα με την περίοδό της, όπως λέει, ενώ φαίνεται πως είχε κάποιες ενδείξεις αιμορραγίας πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, οπότε αργότερα δεν έδωσε σημασία καθώς ούτως ή άλλως έπαιρνε εδώ και καιρό αντισυλληπτικό χάπι.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το πώς είναι δυνατόν να μην ένιωσε ποτέ το μωρό να κινείται. Όταν εκείνο το πρωί ένιωσε κάποιες δυνατές κράμπες πίστευε απλά ότι ήρθε η ώρα για μια επώδυνη περίοδο. Αποφασισμένη όμως να κάνει καλή εντύπωση στα νέα της αφεντικά υπέμενε αρχικά τους πόνους και έφυγε μόνο όταν αυτοί ήταν πλέον αφόρητοι.

Όταν έφτασε στο σπίτι της, όπως λέει, η κατάσταση χειροτέρευσε και πήγαινε συνεχώς από το δωμάτιο στο μπάνιο με την μόνη στάση που την ανακούφιζε να είναι πάνω από την τουαλέτα.

Όταν πλέον άρχισε να αιμορραγεί, η κατάσταση χειροτέρεψε και γρήγορα έγινε αντιληπτή από ένα γείτονα. Τότε αποφάσισαν να καλέσουν ασθενοφόρο. Πριν προλάβει αυτό να φτάσει είχε ήδη έρθει το μωρό της στον κόσμο!

«Από ένστικτο άρπαξα μια πετσέτα και την τύλιξα γύρω του ενώ ούρλιαζα: «Είναι ένα μωρό. Θεέ μου είναι ένα μωρό». Όταν έφτασαν στο νοσοκομείο οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι το μωρό ήταν υγιέστατο. Από εκεί πήρε και τη μητέρα της τηλέφωνο κλαίγοντας λέγοντας της ότι γέννησε ένα μωρό με εκείνη να απαντάει: «Πώς είναι δυνατόν; Σε είδα σήμερα το πρωί και δεν ήσουν έγκυος».

Η νεαρή κοπέλα παραδέχεται ότι είχε πάρει κάποια κιλά, όχι όμως πάρα πολλά σε αυτό το διάστημα, περίπου δέκα, ανεβαίνοντας ένα ρούχο στα ρούχα της, πράγμα που δεν την παραξένεψε καθώς είχε χωρίσει πέντε μήνες πριν από τη γέννα με τον επί 2,5 χρόνια φίλο της και είχε αρχίσει να τρώει θέλοντας να πάρει λίγο βάρος.

Μάλιστα, όπως λέει, σε μια φωτογραφία που είναι επτά μηνών έγκυος δεν φαίνεται κάτι που να φανερώνει μια εγκυμοσύνη. Μόνο ένα μήνα πριν τη γέννα είχε διαπιστώσει ότι ένα σημείο στην κοιλιά της ήταν πιο σκληρό και είχε μια ενόχληση.

«Ρώτησα τη μαία πώς ήταν δυνατόν να έχει συμβεί αυτό και μου είπε ότι έχει συμβεί ξανά κυρίως σε γυναίκες που έχουν πολλά παραπάνω κιλά αλλά ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε κάτι τέτοιο», λέει η 23χρονη.

Μία στις 450 γυναίκες εγκύους στη Μεγάλη Βρετανία δεν γνωρίζουν ότι πρόκειται να αποκτήσουν ένα μωρό μέχρι την 20η εβδομάδα της εγκυμοσύνης τους και μία στις 2.500 γυναίκες το αγνοούν μέχρι να έρθει η ώρα της γέννας, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

Αυτό είναι γνωστό και ως «κρυφή κύηση» αλλά η περίπτωση της νεαρής ήταν από τις πιο ακραίες. Οι γυναίκες με ακανόνιστο κύκλο είναι βέβαια πιο πιθανό να ανήκουν σε αυτή την κατηγορία όπως η 23χρονη, η οποία ανήκει και στο μικρό εκείνο ποσοστό που κυοφορούν, παρά το γεγονός ότι έπαιρνε αντισυλληπτικό χάπι.

star.gr

Close