Έλληνας το παιδί-θαύμα: Είναι 10 ετών και πηγαίνει ήδη στο Κολέγιο

Eίναι ένα παιδί που έκλεισε τα 10 του χρόνια στις 3 Οκτωβρίου, του αρέσουν τα βιντεοπαιχνίδια, ο αθλητισμός, όπως και στου συνομήλικούς του, ωστόσο, δεν είναι συνηθισμένο παιδί αφού πάει ήδη σε κολέγιο!

Ο λόγος για τον ομογενή Ουίλιαμ Μαϊλής, που ανάγκασε τον επιστημονικό κόσμο να ασχοληθεί μαζί του με τα κατορθώματά του. Για το λόγο αυτό το περιοδικό «People» του ετοίμασε ένα εκτενές αφιέρωμα, όπου ανέφερε πως ο Ουίλιαμ Μαϊλής, τον περασμένο Μάιο, αποφοίτησε από το Λύκειο και είναι πλέον φοιτητής στο Κολέγιο, δουλεύοντας ήδη πάνω στις δικές του θεωρίες για το πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν. Ζει στην Penn Township, της Πενσυλβάνια και είναι ανάμεσα στους νεαρότερους ανθρώπους που έχουν φοιτήσει ποτέ στο Κολέγιο.

Σήμερα, σπουδάζει στο Community College της Κομητείας Allegheny και επιδιώκει να κάνει τις επόμενες σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon του Πιτσμπουργκ, σύμφωνα με τον πατέρα του, τον Ελληνοορθόδοξο ιερέα Πίτερ (Παντελεήμονα Ηλία) Μαϊλή, του ναού της Υπαπαντής του Χριστού στο Ανατολικό Πιτσβούργο.

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close