Ένα μικρό παιδί που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον μπαμπά του, γράφει στον δάσκαλο του ένα γράμμα και γίνεται γρήγορα viral

Ένας χρήστης του Twitter, ο Mainey Maine, είναι δάσκαλος της πέμπτης τάξης ενός δημοτικού σχολείου και είναι γνωστός σαν κύριος J.

Μια μέρα, ο κ. J μπαίνοντας στην τάξη του και βρήκε μια χειρόγραφη επιστολή στην έδρα του. Ένας από τους μαθητές του έγραψε το σημείωμα, κι εκείνος όταν το διάβασε, με το ζόρι συγκράτησε τα δάκρυά του.

Δείτε ακόμα Δάσκαλος στην Γκάνα ζωγραφίζει το word στον μαυροπίνακα για να το αντιγράψουν και να το μάθουν οι μαθητές του.

Το πολύ δυνατό σημείωμα από τον μαθητή του, τον Markus, είναι μόνο ένα παράδειγμα για το πώς οι εκπαιδευτικοί εμπνέουν, βοηθούν και προσφέρουν την αγάπη και υποστήριξή τους σε εκατομμύρια παιδιά κάθε σχολική ημέρα. Το σημείωμα αναφέρει:

Ένα μικρό παιδί που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον μπαμπά του, γράφει στον δάσκαλο του ένα γράμμα και γίνεται γρήγορα viral

«Σε ευχαριστώ που είσαι τόσο φοβερός και καταπληκτικός δάσκαλος! Αυτή η σχολική χρονιά ήταν τόσο διασκεδαστική και μου άρεσε χάρη σε σένα. Εύχομαι περισσότεροι δάσκαλοι να ήταν σαν εσένα. Δε θα σε ξεχάσω ποτέ.

Δείτε ακόμα: Πάντα θα υπάρχει ένας δάσκαλος που αξίζει να θυμάσαι!

Σε βλέπω σαν μπαμπά μου. Ποτέ δεν συνάντησα τον πραγματικό μου πατέρα, αλλά δεν πειράζει, γιατί εσύ μου φέρεσαι σαν να είμαι ο γιος σου. Με κάνεις τόσο χαρούμενο. Πάντα με ταΐζεις όταν πεινάω και με αγκαλιάζεις όταν είμαι λυπημένος. Ποτέ δεν θα σε ξεχάσω κύριε J. Σ’ αγαπώ και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ!

Με αγάπη,

Markus»

Ένα μικρό παιδί που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον μπαμπά του, γράφει στον δάσκαλο του ένα γράμμα και γίνεται γρήγορα viral

Όταν ο κ. J δημοσίευσε αυτό το γράμμα στο λογαριασμό του στο Twitter, δεν περίμενε ότι το post του θα γινόταν viral σχεδόν αμέσως. Με 450.000 likes και πάνω από 142.000 retweets, το post του δασκάλου αυτού είναι ένα από τα πιο δημοφιλή post της χρονιάς.

Δείτε ακόμα: O νεαρός δάσκαλος έφτιαξε ένα αλλιώτικο σχολείο στο ορεινό Ρέθυμνο.

Εκτός από τα retweets και τα likes, ο κ. J έχει λάβει αμέτρητα συγκινητικά μηνύματα από ανθρώπους που του δείχνουν τη στήριξή τους. Έλαβε tweets από συναδέλφους καθηγητές κι από ευγνώμονες γονείς που θέλουν απλά να ξέρει ότι οι εκπαιδευτικοί έχουν την εκτίμησή τους, αλλά και ανθρώπους που είναι απλά πολύ συγκινημένοι από το μήνυμα του Markus.

Το να είσαι δάσκαλος είναι μια απίστευτα σκληρή και γενναία δουλειά. Ο Markus και ο κ. J είναι η ζωντανή απόδειξη της σχέσης που έχουν οι δάσκαλοι με τα παιδιά τους.

Πηγή: stroumfaki
Close