Επιτέλους βρέθηκε ο τύπος άνδρα που είναι ακαταμάχητος για όλες τις γυναίκες!

Αν ρωτήσεις διάφορες γυναίκες τι βρίσκουν ελκυστικό σε έναν άντρα θα σου πουν πολλά και διαφορετικά πράγματα. Σίγουρα όμως όλες θα αναφέρουν την εξωτερική εμφάνιση, το χιούμορ και την αυτοπεποίθηση. Είναι έτσι;

Με έρευνα που έγινε, βρέθηκε επιτέλους ο τύπος άνδρα που δεν μπορεί να αντισταθεί καμία γυναίκα! Και όχι ο ψηλός με ανοιχτά μάτια και γυμνασμένο σώμα! Δεν νομίζω να πάει και τόσο το μυαλό σου στην απάντηση… απλά διάβασε παρακάτω και πες μας αν εσύ θα αντιστεκόσουν!

Επιτέλους βρέθηκε ο τύπος άνδρα που είναι ακαταμάχητος για όλες τις γυναίκες!

Photo via Pinterest

Ένας άντρας με μια μέτρια εμφάνιση, αλλά με μεγάλη αυτοπεποίθηση έχει περισσότερη επιτυχία στις γυναίκες από έναν όμορφο άντρα. Πλέον, υπάρχει και επιστημονική εξήγηση για αυτό.

Δείτε ακόμα: Πώς είναι πραγματικά οι μακροχρόνιες σχέσεις

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Pshycological Science αποκάλυψε, ότι οι άντρες των οποίων η εμφάνιση απέχει από τα κλασικά πρότυπα ομορφιάς, αλλά έχουν αυτοπεποίθηση, όταν βρίσκονται γύρω από γυναίκες, έχουν περισσότερες επιτυχίες από τους όμορφους άντρες.

Στην μελέτη συμμετείχαν 96 άντρες και 103 γυναίκες. Τα αποτελέσματα έδειξαν, ότι “οι άντρες που πίστευαν ότι ήταν πιο ελκυστικοί από ότι είναι στην πραγματικότητα θεωρήθηκαν πιο γοητευτικοί από τις γυναίκες.”

Επίσης, οι άντρες που ανησυχούν λιγότερο για την εξωτερική τους εμφάνιση, όχι μόνο έχουν περισσότερες επιτυχίες με τα παιδιά, αλλά μεγαλώνουν παιδιά με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Δείτε ακόμα: Οι διάσημες σχέσεις του Χόλιγουντ που δεν ήταν καθόλου αληθινές

Οι όμορφοι άντρες είχαν περισσότερες πιθανότητες στο να απιστήσουν.

Συμπέρασμα: οι γυναίκες προτιμούν άντρες με αυτοπεποίθηση και ευγενικούς, των οποίων η εμφάνιση απέχει αρκετά από τα κλασικά πρότυπα ομορφιάς.

Επιτέλους βρέθηκε ο τύπος άνδρα που είναι ακαταμάχητος για όλες τις γυναίκες!

Photo via staticflickr

Close