Γυναίκες μοιράζονται τα πιο χαζά σχόλια που τους έχουν κάνει άντρες_

Γυναίκες μοιράζονται τα πιο χαζά σχόλια που τους έχουν κάνει άντρες. Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε τα πιο χαζά σχόλια που έχουν ακούσει γυναίκες από άντρες και είμαστε σίγουροι ότι αν είστε γυναίκα, θα έχετε ακούσει ή θα έχετε διαβάσει παρόμοια ή και ίδια σχόλια.

Πριν λίγες μέρες γιορτάσαμε την Γιορτή της Γυναίκας. Οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουμε ότι η Γιορτή της Γυναίκας είναι απλά μία ημέρα που τιμούμε τις γυναίκες, απλά επειδή έτυχε να γεννηθούν γυναίκες. Όμως η Γιορτή της Γυναίκας είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτό.

Στην Γιορτή της Γυναίκας θυμόμαστε, παραδειγματιζόμαστε και τιμούμε τις γυναίκες που αγωνίστηκαν μερικά χρόνια πριν για να κερδίσουν ίση θέση στην κοινωνία.

Δείτε ακόμα Σε προσβάλει σε κακομεταχειρίζεται ,σε βρίζει μπροστά στα παιδιά- Όχι άλλες φωνές και κλάματα

Να κερδίσουν το δικαίωμα ψήφου, να κερδίσουν την αυτοδιάθεση στο σώμα τους, να κερδίσουν το δικαίωμα να κυκλοφορούν στους δρόμους και να κάνουν αυτά που κάνουν και οι άντρες, χωρίς να ακούν σχόλια του τύπου “Άντε πλύνε κάνα πιάτο” .

Μέχρι και σήμερα υπάρχουν γυναίκες που αγωνίζονται για ισοτιμία μέσα στην κοινωνία. Γιατί μπορεί οι γυναίκες πλέον να έχουν διευθυντικές θέσεις σε εταιρίες και να μπορούν να ψηφίσουν όμως η ισοτιμία δεν έχει έρθει ακόμη.

Δεν υπάρχει ισοτιμία όταν δικαιολογούνται οι βιαστ@ς γιατί μπορεί το θύμα να “φορούσε κάτι προκλητικό”. Δεν υπάρχει ισοτιμία όταν υπάρχει η αντίληψη ότι οι γυναίκες δεν είναι καλοί οδηγοί. Ότι οι γυναίκες δεν είναι καλές στην δουλειά τους όταν γίνονται μητέρες, γιατί μητρότητα και καριέρα δεν πάνε μαζί.

Και σίγουρα δεν υπάρχει ισοτιμία όταν υπάρχουν άνδρες ή και άλλες γυναίκες που κρίνουν την σε3ξουαλική ζωή μίας γυναίκας, το ντύσιμο μίας γυναίκας, την συμπεριφορά μίας γυναίκας και αναπαράγουν συνεχώς στερεότυπα. Και σίγουρα δεν υπάρχει καμία ισοτιμία όταν ακόμη και στος 2021, φοβόμαστε να γυρίσουμε σπίτι μετά τις 12 μόνες μας.

Στο παρακάτω άρθρο λοιπόν αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα πιο χαζά και στερεοτυπικά σχόλια που έχουν κάνει οι άνδρες προς άλλες γυναίκες. Αυτά τα σχόλια, αποφάσισαν να τα μοιραστούν μαζί μας αυτές οι γυναίκες μέσα από το Twitter. Διαβάστε παρακάτω: 

Χαζά σχόλια στο σκάκι

Μία χρήστρια, είναι χρόνια παίκτης σκάκι. Με πολλούς πρώην συντρόφους, αποφάσιζε να παίξει σκάκι. Όλοι οι πρώην σύντροφοι, ήθελαν πριν την έναρξη κάθε παιχνιδιού να της εξηγήσουν τους κανόνες, για να είναι σίγουροι ότι τους κατάλαβε, παρόλο που γνώριζαν ότι έπαιζε χρόνια σκάκι.

Φυσικά, αμφισβητούσαν κάθε κίνηση που επέλεγε να κάνει στο σκάκι, διότι όντας γυναίκα, αποκλείεται να έχει την ευφυΐα να παίξει με σωστή στρατηγική ένα τόσο δύσκολο και έξυπνο παιχνίδι. Η ικανοποίησή της ήταν όταν τις περισσότερες φορές τους κέρδιζε.

Χαζά σχόλια στην σχολή (ακόμη κι αν είσαι εσύ η καθηγήτρια)

Μία καθηγήτρια διακόσμησης, αμφισβητήθηκε μπροστά σε όλη της την τάξη, από έναν φοιτητή ο οποίος της έκανε υποδείξεις σχετικά με το μάθημά της και αμφισβήτησε τις ικανότητές της, επειδή ήταν γυναίκα. Φυσικά τα επιχειρήματα του πάνω στην διακόσμηση ήταν λάθος, αλλά και γενικότερα η όλη προσέγγισή του στο ζήτημα.

Για όλα φταίει η περίοδος!

Ο πρώην σύντροφος αυτής της χρήστριας, όταν του ζήτησε να χωρίσουν επειδή δεν ήταν ευγενικός μαζί της μέσα στην σχέση, εκείνος της είπε να το σκεφτεί λίγο καλύτερα, γιατί περιμένει περίοδο σε λίγες μέρες και ίσως αυτό να φταίει που θέλει να χωρίσουν.

Φίλοι άντρες. Η περίοδος φυσικά και επηρεάζει τα συναισθήματα μίας γυναίκας. Όμως, δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που νευριάζουμε, κλαίμε ή δεν  έχουμε κέφια ευθύνεται η περίοδος σε αυτό.

Επίσης, δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που σας “αδειάζουμε” για τις βλακείες που κάνετε, ευθύνεται η περίοδος γι’ αυτό. Το ζήτημα της περιόδου δεν μπορείτε να το ξέρετε γιατί δεν το ζείτε και ήρθε ο καιρός να σταματήσετε να το χλευάζετε ή να το πετάτε με την πρώτη ευκαιρία, γιατί πιστεύετε ότι έχει πλάκα.

Είναι σ@ξιστικό να χρησιμοποιείς την περίοδο για να περιγράψεις τα συναισθήματα μίας γυναίκας ή τις αντιδράσεις μίας γυναίκας. Μπορεί εκείνες τις ημέρες να είμαστε λίγο πιο κακοδιάθετες, να πεινάμε πολύ ή να μην είμαστε συγκεντρωμένες, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι μας κατευθύνουν οι ορμόνες σε κάθε τι που θα πούμε ή θα κάνουμε.

Χαζά σχόλια από τον γυναικολόγο!

Μία χρήστρια πήγε να κάνει υστεροσαλπιγγογράφημα και ο γιατρός που την εξέτασε ήταν άνδρας. Εκείνος λοιπόν της είπε ότι αυτή η εξέταση δεν πονάει καθόλου. Τότε η γυναίκα τον ρώτησε πότε έκανε υστεροσαλπιγγογράφημα τελευταία φορά ο ίδιος και ξέρει ότι δεν πονάει;

Οι αντιδράσεις της νοσοκόμας από πίσω ήταν ξεκαρδιστικές, αφού κρυφογέλασε και της έκλεισε το μάτι.

Και οι γυναίκες διδάσκουν!

Ένας φοιτητής αποφάσισε να περιγράψει σε μία καθηγήτρια, την ασθένεια του Αλτσχάιμερ και μάλλον την περιέγραφε λάθος σύμφωνα με την ίδια καθηγήτρια. Οι δύο τους συναντήθηκαν λίγο πριν την παρουσίαση μίας έρευνας σχετικά με την νόσο, που πραγματοποιήθηκε από την ίδια.

Ο φοιτητής πίστεψε αυτομάτως ότι η έρευνα έχει διεξαχθεί από άντρα. Έπαθε σοκ όταν έμαθε ότι την έρευνα την είχε επιμεληθεί η γυναίκα που του μιλούσε.

Τι εννοείς “έχεις παραπάνω γνώσεις από μένα”; Αφού είμαι άντρας!

Μία άλλη χρήστρια συναντήθηκε με έναν γερουσιαστή της Αμερικής και μίλησαν για θέματα που αφορούσαν την δουλειά της. Ο γερουσιαστής δεν γνώριζε το επάγγελμα της γυναίκας διότι δεν μπήκε στον κόπο να διαβάσει το βιογραφικό της. Αμφισβητούσε όλα τα λεγόμενά της και δεν την άφηνε να ολοκληρώσει.

Στο τέλος νευρίασε κιόλας γιατί η “κυρία το έπαιζε πολύξερη ενώ δεν ήταν” . Όταν έμαθε ότι αυτό είναι το επάγγελμά της εκείνος απλά της είπε ότι δεν είχε κοιτάξει καν το βιογραφικό της.

Οι γυναίκες στον στρατό

Μία γυναίκα στρατιωτικός δεχόταν συνεχώς κριτική από έναν άντρα του οικογενειακού της περιβάλλοντος, που δεν είχε υπηρετήσει ποτέ στον στρατό. Ο άντρας ήθελε να της εξηγήσει, τι είναι πραγματικά ο στρατός. Στην στρατιωτικό. Χωρίς ο ίδιος να έχει υπηρετήσει.

Οι γυναίκες στην ψυχολογία

Ο πρώην σύντροφος μίας χρήστριας προσπαθούσε να της εξηγήσει κάτι σχετικά με ένα ψυχολογικό φαινόμενο. Η ίδια ήταν χρόνια ψυχολόγος με αρκετά πτυχία στα χέρια της κι εκείνος ήταν μηχανικός. Όπως και να ‘χει, εκείνος είχε δίκιο και εκείνη άδικο. Τουλάχιστον έτσι πίστευε ο πρώην σύντροφος.

Ο τοκετός

Μία χρήστρια, καθώς βρισκόταν στην αίθουσα τοκετού και είχε διαστολές, ξαφνικά ακούει τον άντρα της να της λέει ότι δεν είναι και τόσο σοβαρό αυτό που της συμβαίνει, έτσι όπως το βλέπει ο ίδιος στο μόνιτορ. Τον χωρίζεις ή δεν τον χωρίζεις;

Οι γυναίκες δικηγόροι

Μία χρήστρια ήταν χρόνια δικηγόρος σε γραφείο ιατρικής ασφάλισης. Κάθε φορά που γνώριζε έναν άντρα δικηγόρο, εκείνος έσπευδε να της εξηγήσει τα πάντα γύρω από τους νόμους στην ασφάλεια υγείας. Εκείνη τους σταματούσε για να τους πει τι επαγγέλλετε κι εκείνοι συνέχιζαν κανονικά το “μάθημα” .

Η περίοδος!

Μερικοί άντρες πιστεύουν ότι ακόμη και για την περίοδο κάτι παραπάνω ξέρουν από τις γυναίκες. Μία χρήστρια για παράδειγμα το περσινό Καλοκαίρι άκουσε το κήρυγμα ενός άντρα σχετικά με την περίοδο και την εμμηνόπαυση. Η χρήστρια είναι 49 χρονών πλέον αλλά είναι μικρά πράγματα αυτά για τον συγκεκριμένο.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τις σχέσεις στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close