ιωάννα παλιοσπύρου-δεν-καταστράφηκε-

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν καταστράφηκε, είναι η πιο δυνατή γυναίκα που γνωρίσαμε. Ιωάννα μας, θα τα καταφέρεις!

Πριν μερικά χρόνια ένα συμβάν συγκλόνισε το πανελλήνιο. Μία γυναίκα η οποία ζήλευε παθολογικά την Ιωάννα Παλιοσπύρου, της έστησε καρτέρι στην είσοδο της πολυκατοικίας της και της επιτέθηκε με βιτριόλι στο πρόσωπο.

Η Ιωάννα ήταν μία πανέμορφη, χαμογελαστή και δυναμική γυναίκα και κανείς από το περίγυρό της δεν είχε να της προσάψει κάτι αρνητικό. Το μέλλον της διαγραφόταν λαμπρό αν εκείνο το μοιραίο πρωί η θύτης δεν είχε άλλα σχέδια.

Δείτε ακόμα Οι επιθέσεις με βιτριόλι στην Ελλάδα: Από την Κωνσταντίνα Κούνεβα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα έκτοτε δίνει τον δικό της αγώνα. Ένας αγώνας για να κρατηθεί στη ζωή και στην συνέχεια ένας άλλος αγώνας για να αντιμετωπίσει τα σοβαρότατα εγκαύματα που υπέστη στο πρόσωπό της από το βιτριόλι. Και τώρα ένας ακόμη αγώνας, στο δικαστήριο για να βρει την δικαίωση.

Η δίκη ξεκίνησε και πολλοί άνθρωποι προσπαθώντας να δείξουν την συμπαράσταση και την αγανάκτησή τους γράφουν στο διαδίκτυο ή συζητούν ανάμεσα σε παρέες για την Ιωάννα που καταστράφηκε. Εμείς διαφωνούμε σε αυτό και θα σας εξηγήσουμε ακριβώς τον λόγο. Διαβάστε παρακάτω: 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μερικά χρόνια πριν δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από μία γυναίκα που την ζήλευε παθολογικά και που πίστευε ότι ο άνθρωπος που αγαπάει, θέλει την Ιωάννα. Στο παρελθόν έχουν καταγραφεί αρκετές περιπτώσεις ανθρώπων που επιτέθηκαν σε άλλους ανθρώπους με βιτριόλι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Δείτε ακόμα Επίθεση με βιτριόλι : Βοήθεια, με κάψανε – Οι μαρτυρίες για την ημέρα της επίθεσης

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με ψυχολόγους, ψυχιάτρους και εγκληματολόγους οι άνθρωποι που αποφασίζουν να επιτεθούν με βιτριόλι δεν έχουν ως στόχο το να αφαιρέσουν την ζωή από το θύμα. Ως στόχο έχουν να το ταπεινώσουν και να κάνουν το θύμα να τους φοβηθεί.

Το βιτριόλι είναι ένα ακραία καυστικό χημικό που ακόμη και η παραμικρή επαφή με το δέρμα δημιουργεί εγκαύματα. Η Ιωάννα λοιπόν για αρκετό καιρό πάλευε να κρατηθεί στη ζωή. Και όταν το κατάφερε τα εγκαύματα στο πρόσωπό της ήταν τόσο σοβαρά που πλέον δεν αναγνωριζόταν.

Πλέον η Ιωάννα έχει πραγματοποιήσει αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις και σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες έτσι ώστε να γίνει μία αποκατάσταση των εγκαυμάτων. Μέχρι και σήμερα βγαίνει στους δρόμους με μαντήλι και ειδική μάσκα που την προστατεύει από τον ήλιο και τα μικρόβια.

Δείτε ακόμα Επίθεση με βιτριόλι: Η ποινή- χάδι που αντιμετωπίζει η δράστις- Σε πόσα χρόνια θα αποφυλακιστεί

Κι ενώ κάποια άλλη ή κάποιος άλλος μπορεί και να κλεινόταν στο σπίτι, η Ιωάννα βρήκε το κουράγιο, φόρεσε το προστατευτικό του προσώπου της και έδωσε το παρόν στο δικαστήριο. Ήθελε να κοιτάξει την γυναίκα που της το έκανε αυτό κατάματα.

Ήθελε να κοιτάξει τους ανθρώπους που όλον αυτόν τον καιρό την υποστήριζαν στα μάτια για να τους δείξει ότι είναι εδώ και ότι είναι δυνατή. Ήθελε να κοιτάξει την δικαιοσύνη στα μάτια και να της ζητήσει την λύτρωση.

Αντίθετα με την δράστι που αποφάσισε να μην πάει στο δικαστήριο. Η γυναίκα που βρήκε την δύναμη να ρίξει βιτριόλι σε έναν συνάνθρωπό της, δεν βρήκε την δύναμη να αναλάβει τις ευθύνες των πράξεών της και να βρεθεί στη δίκη.

Δείτε ακόμα Επίθεση με βιτριόλι: Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά την διακοπή της δίκης (βίντεο)

Κι ενώ η Ιωάννα όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει σε όλους μας, ότι είναι δυνατή κάποιοι άνθρωποι που πιθανότατα μιλούν έτσι εξαιτίας της αγωνίας και της αγανάκτησής τους, λένε στα σχόλια του διαδικτύου, στα άρθρα τους ή ακόμη και μέσα στις παρέες ότι η Ιωάννα καταστράφηκε.

Μα πως γίνεται να καταστραφεί μία γυναίκα με τέτοια ψυχική δύναμη; Πως γίνεται να καταστραφεί μία γυναίκα που μέχρι και σήμερα, μετά από όλα αυτά που πέρασε και που συνεχίζει να περνάει, έχει την δύναμη, το κουράγιο, την αξιοπρέπεια να βγαίνει με το κεφάλι ψηλά και να λέει με ένα βλέμμα δυναμικό “ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ”.

Πως γίνεται για έναν τέτοιο άνθρωπο να λέμε ότι καταστράφηκε όταν ακόμη και ο ίδιος ο άνθρωπος που τα περνάει αυτά δεν νιώθει κατεστραμμένος Η Ιωάννα δεν καταστράφηκε. Την Ιωάννα δεν την κατέστρεψε και δεν θα την καταστρέψει ποτέ κανείς.

Δείτε ακόμα Επίθεση με βιτριόλι: Η ψυχρή δήλωση της κατηγορουμένης και το μεγαλείο ψυχής της Ιωάννας

Η Ιωάννα είναι μία δυνατή γυναίκα. Μία μαχήτρια. Ένας άνθρωπος που δεν το βάζει κάτω και που δε θα το βάλει κάτω. Κι εμείς από την μεριά μας το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να της δείξουμε τον θαυμασμό μας, την αλληλεγγύη μας και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να της υπενθυμίσουμε ότι δεν καταστράφηκε.

Η δράστις είχε την δύναμη να πετάξει το βιτριόλι και μέχρι εκεί σταμάτησε η δύναμή της. Η Ιωάννα όμως είναι πιο δυνατή από το βιτριόλι και αυτό το απέδειξε και το αποδεικνύει καθημερινά.

Κι επειδή μπορεί και να μπαίνει στα social media, μπορεί να διαβάζει τα άρθρα που γράφονται για την υπόθεση, μπορεί να βλέπει τηλεόραση, οφείλουμε να της θυμίσουμε ότι είναι δυνατή. Ότι δεν καταστράφηκε. Όταν είμαστε περήφανοι γι’ αυτήν και ότι πάνω από όλα θα πρέπει εκείνη να είναι περήφανη για τον εαυτό της.

Μαζί σου μέχρι την λύτρωση και την δικαίωση κούκλα μου. 

Photo cover via: eleftherostypos.gr

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close