η-κόρη-μου-μου-άφησε-το-παιδί-και-έφυγε-στο-εξωτερικό-

Η κυρία Φρόσω αντιμετωπίζει πρόβλημα με την κόρη της, αφού της άφησε το παιδί και έφυγε στο εξωτερικό. Θέλει την άποψή σας.

Δυστυχώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ικανοί να γίνουν γονείς και φαίνεται πως η κόρη της κυρίας Φρόσως, έτσι όπως μας τα παρουσιάζει η αναγνώστρια, ανήκει σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων. Της άφησε το παιδί και έφυγε στο εξωτερικό και δεν ξέρει τι να κάνει. Διαβάστε παρακάτω:

Ονομάζομαι Φρόσω και είμαι 47 ετών. Έχω μία κόρη 22 ετών που πριν 2 χρόνια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Με τον πατέρα του παιδιού χώρισαν σχεδόν αμέσως και το παιδί δεν έχει καμία σχέση με τον πατέρα του. Όχι ότι με την μάνα του έχει, αλλά τέλος πάντων.

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου έχει μείνει άνεργος και θέλω να χωρίσω γιατί δεν μου προσφέρει όσα μου πρόσφερε

Η αλήθεια είναι πως μετά τον θάνατο του άντρα μου, όταν η μικρή ήταν ακόμα 14 ετών, την κακόμαθα πάρα πολύ. Πριν πεθάνει ο πατέρας της, ήταν πολύ κοντά οι δυο τους και ‘γω κάπως είχα επαναπαυθεί ότι στα βασικά είναι αυτός εκεί.

η-κόρη-μου-μου-άφησε-το-παιδί-και-έφυγε-στο-εξωτερικό-

Όταν λοιπόν έφυγε από κοντά μας, έχασα την μπάλα. Πίστευα ότι με το να της κάνω όλα τα χατίρια αναπλήρωνα το κενό. Προσπαθούσα να βάλω όρια, αλλά επειδή πενθούσε πρώτον και δεύτερον γενικά σαν άνθρωπος δυσκολεύομαι να βάζω όρια στους ανθρώπους δεν τα κατάφερα.

Όταν έμεινε έγκυος, της είπα να μην το κρατήσει. Της εξήγησα ότι ένα παιδί έχει ευθύνες και όταν ο πατέρας του παιδιού δεν θέλει σχέσεις, η δουλειά της, θα είναι ακόμη πιο δύσκολη. Της είπα ότι θα είμαι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί, όμως δεν γίνεται να βασιστεί πάνω μου.

Δείτε ακόμα Δεν με θέλει το σόι της γυναίκας μου με φωνάζουν μπεκρή και τελειωμένο

Αυτή όμως επέμενε πως το θέλει, πως θα σοβαρευτεί, πως είναι έτοιμη να γίνει μητέρα. Της είπα ότι είναι πολύ μικρή ακόμη και αμέσως μου είπε ότι και ‘γω περίπου στην ηλικία της την έκανα και με αποστόμωσε. Στην αρχή όλα κυλούσαν ομαλά.

Τον πρώτο καιρό δεν δούλευε αλλά μόλις μπορούσε να αφήσει το παιδί και μόνο του, ξεκίνησε δουλειά και άφηνε το παιδί είτε σε μένα είτε σε μία παιδική της φίλη που έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν περήφανη για την κόρη μου.

η-κόρη-μου-μου-άφησε-το-παιδί-και-έφυγε-στο-εξωτερικό-

Έδειχνε υπευθυνότητα και επειδή μέναμε στο ίδιο σπίτι με βοηθούσε όσο γινόταν και στις δουλειές του σπιτιού. Όλα άλλαξαν όταν ήρθε στη ζωή της αυτός ο ανεπρόκοπος. Τον γνώρισε στην καφετέρια που δούλευε. Αυτός ήταν dj και με το που τον γνώρισε πήραν τα μυαλά της αέρα.

Δείτε ακόμα Ο πρώην άντρας μου είναι νεκροθάφτης και δεν θέλω να περνάει χρόνο μόνος του με τα παιδιά

Πριν 6 μήνες λοιπόν, μου είπε ότι θέλει να φύγει με τον αγαπημένο της στην Γερμανία να δουλέψει, γιατί αυτός έχει άκρες και μπορούν εκεί να κάνουν μία νέα αρχή. Μου ζήτησε να κρατήσω το παιδί για λίγο καιρό μέχρι να προσαρμοστούν στην χώρα και θα έρθει να το πάρει.

Φοβόταν λέει ότι κάτι δεν θα πάει καλά και δεν ήθελε να ταλαιπωρήσει το παιδί. Μου φάνηκε λογικό και το δέχτηκα. 6 μήνες μετά όμως η κόρη μου είναι ακόμα άφαντη. Την παίρνω τηλέφωνα, της λέω για το παιδί και κάθε φορά αλλάζει θέμα.

Μου λέει ότι θα έρθει και ότι ακόμη προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους και ‘γω έχω καταλήξει να μεγαλώνω το παιδί της. Που δεν το συζητώ, το λατρεύω, αλλά αν ήθελα δεύτερο παιδί θα το έκανα από μόνη μου. Και τώρα τελευταία αποφεύγει να μου σηκώνει και τα τηλέφωνα, γιατί μάλλον έχει καταλάβει ότι την πιέζω για το θέμα του παιδιού.

η-κόρη-μου-μου-άφησε-το-παιδί-και-έφυγε-στο-εξωτερικό-

Δείτε ακόμα Ο γείτονας δεν σέβεται τις ώρες κοινής ησυχίας κι ενώ καλώ την αστυνομία συνεχίζει

Δεν ξέρω τι να κάνω ρε παιδιά. Δεν το περίμενα ποτέ αυτό το πράγμα από την κόρη μου. Τί είναι το παιδί; Κατοικίδιο; Δεν αντέχεις να το έχεις στο διαμέρισμα και το δίνεις στους γονείς σου που έχουν αυλή; Πώς είναι δυνατόν να έχω μεγαλώσει ένα τόσο ανεύθυνο πλάσμα; Είμαι πελαγωμένη!

All photos via: depositphotos.com

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close