Ιατρικό θαύμα: Αφαίρεσαν σπάνιο όγκο βάρους 2,3 κιλών από το πρόσωπο παιδιού! Δείτε το αποτέλεσμα

Ένα μικρό ιατρικό θαύμα έφεραν εις πέρας γιατροί στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, οι οποίοι αφαίρεσαν επιτυχώς έναν σπάνιο όγκο βάρους 2,3 κιλών (!) από το πρόσωπο ενός 3χρονου κοριτσιού από την Βραζιλία.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς της μικρής Melyssa Delgado έκαναν έκκληση για βοήθεια μέσω των social media, για να βρεθεί λύση και να σωθεί η ζωή της κόρης τους. Για καλή τους τύχη, την περίπτωσή τους είδε ο δρ Celso Palmieri Jr., βοηθός καθηγητής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής στο Κέντρου Επιστημών Υγείας του Κρατικού Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα.

Αμέσως έσπευσε να εντοπίσει την οικογένεια και φρόντισε να κάνει όλες τις απαραίτητες επαφές, ώστε να καταστεί εφικτό να μεταβεί η μικρή Melyssa και οι γονείς της στις ΗΠΑ. Αρωγοί σε αυτό στάθηκαν ο δρ G.E. Ghali, πρόεδρος του πανεπιστημίου, και η μη-κερδοσκοπική οργάνωση Shreveport’s Willis-Knighton Health System, με ιστορία φιλοξενίας ασθενών για σπάνιες χειρουργικές επεμβάσεις. Οι υπάλληλοι εκεί συμφώνησαν να παρέχουν στην οικογένεια στέγαση και να αναλάβουν το κόστος της νοσηλείας.

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close