Κάντε το όπως η Kim,ανορθώστε το στήθος σας με το πιο εύκολο τρόπο

Όπως φαίνεται η Kim Kardashian είναι η κάτοχος πολλών μυστικών ομορφιάς! Η Kim ωστόσο δεν τα κρατάει μόνο για αυτή αυτά τα κόλπα ομορφιάς και έχει την καλοσύνη να  μοιράζετε μαζί μας τις συμβουλές της. Η Kim Kardashian αποκάλυψε στο Instagram ότι χρησιμοποιεί κολλητική ταινία για να ανεβάζει το στήθος της! Ισχυρίζεται οτι αυτό είναι το κόλπο που κάνει το στήθος της να φαίνεται τόσο στητό, και αυτό είναι και ένα από τα μικρά της μυστικά για το κόκκινο χαλί.

Αν και εμείς δεν έχουμε εκδηλώσεις όπως αυτή στο κόκκινο χαλί δεν θα μας χάλαγε να χρησιμοποιήσουμε και εμείς που και που αυτό το κολπάκι. Αν και μπορεί να αισθάνεστε λίγο άβολα, αυτό το κόλπο είναι φοβερό αν θέλετε ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα όταν θα φοράτε κάτι με ντεκολτέ! Με αυτό το τρόπο το στήθος σας θα φαίνεται πλούσιο και στητό χωρίς να χρειαστεί να πάτε σε πλαστικό!

Δείτε ακόμη: Βάλτε φύλλα λάχανου στο στήθος και τα πόδια σας πριν πάτε για ύπνο.Ο λόγος;Θα σας καταπλήξει

 

Τι θα χρειαστείτε:

  • κολλητική ταινία
  • λάδι καρύδας λάδι ή λάδι μαγειρικής

Δείτε ακόμη:8 τρόποι για να καταπολέμησετε το πεσμένο στήθος

Εδώ είναι το πώς μπορείτε να το κάνετε:

  • Κόψτε ένα κομμάτι ταινίας που να είναι αρκετά μεγάλο ώστε να φτάνει πάνω από τον ώμο σας.
  • Κολλήσει το κομμάτι της ταινίας στο πλευρό και πιέστε το στήθος σας προς τα επάνω.
  • Τραβήξτε την ταινία επάνω, μαζί με το στήθος σας και κολλήστε την  πάνω από τον ώμο σας.
  • Χρησιμοποιήστε περισσότερη ταινία προς το μέρος σας. Πιέστε την, επάνω στο δέρμα σας και σηκώστε το στήθος σας πριν σταματήσετε να βάζετε ταινία για να ωθήσετε το στήθος σας προς το κέντρο.

Δείτε ακόμη: Συσφιξτε το στήθος σας με αυτή τη super φυσική και εύκολη μάσκα με τρια μόνο υλικά !

Η αφαίρεση της ταινίας να έχετε υπόψιν σας οτι πονάει! Χρησιμοποιήστε είτε λάδι μαγειρέματος ή καρύδας για να τρίψετε επάνω την ταινία και το δέρμα. Με αυτόν τον τρόπο θα χαλαρώσει η ταινία και δεν θα είναι τόσο οδυνηρή η αφαίρεση της!

Παρακολουθείστε το παρακάτω βίντεο για να πάρτε μια ιδέα:


photo credit:pinterest.com

Close