Βάλτε φύλλα λάχανου στο στήθος και τα πόδια σας πριν πάτε για ύπνο.Ο λόγος;Θα σας καταπλήξει

 

Γνωρίζατε ότι τα φύλλα λάχανου έχουν την  ιδιότητα να βγάζουν όλες τις ασθένειες και παθήσεις από το σώμα μας; Το λάχανο είναι ένα σούπερ υγιεινό λαχανικό, το οποίο χρησιμοποιείται ως  συστατικό για την παραγωγή διαφόρων γευμάτων και σαλατών. Αλλά, θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι αυτό το λαχανικό είναι επίσης πολύ χρήσιμο και ωφέλιμο για προβλήματα υγείας, όπως:

Οίδημα που προκαλείται από τραύματα

Θα πρέπει να ξέρετε ότι τα φύλλα λάχανου είναι πολύ χρήσιμα και αποτελεσματικά στη μείωση του οιδήματος. Τυλίξτε μερικά φρέσκα φύλλα λάχανου στα χέρια σας ή τα πόδια σας – στην περιοχή, όπου άρχισε να πρήζεται.Τυλίξτε τα με έναν επίδεσμο. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο πράγμα, αν έχετε πρησμένους αστραγάλους ή αν έχετε προβλήματα με πρησμένα πόδια. Και, θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι αν θέλετε  καλύτερα αποτελέσματα από αυτή τη θεραπεία με λάχανο, τότε θα πρέπει να κοιμηθείτε έτσι. Το επόμενο πρωί όταν ξυπνήσετε,  αφαιρέστε το λάχανο και θα παρατηρήσετε ότι το πρήξιμο έχει εξαφανιστεί εντελώς.

λαχανο

Θυροειδής αδένας

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο θυρεοειδής αδένας  για όλους μας. Είναι εξαιρετικά σημαντικός εξαιτίας των ορμονών του, οι οποίες βοηθούν στην αύξηση του  μεταβολισμού και τη λειτουργία των οργάνων στο πεπτικό σύστημα. Αν θέλετε  να αποκαταστήσετε τις κανονικές λειτουργίες του  θυρεοειδούς αδένα σας, απλώς ακολουθήστε αυτές τις απλές οδηγίες.Βάλτε μερικά φύλλα λάχανου στο λαιμό σας (όπου ο θυρεοειδής αδένας βρίσκεται). Στη συνέχεια, θα πρέπει να καλύψετε τα φύλλα με έναν επίδεσμο ή ένα σάλι. Επαναλάβετε αυτή τη θεραπεία για τις επόμενες 10 ημέρες, μέχρι να παρατηρήσετε κάποιες βελτιώσεις.

πονοκέφαλοι

Μερικές φορές, αν έχετε ένα τρομερό πονοκέφαλο – αυτό μπορεί να υποδεικνύει ότι κάτι δεν πάει καλά με τα μάτια σας. Ή, αυτός ο φοβερός πονοκέφαλος μπορεί επίσης να σχετίζεται με υπερβολικό άγχος ή κούραση.Έτσι, εάν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτόν με φυσικό τρόπο, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τις απλές οδηγίες. Θα πρέπει να εφαρμόσετε μια κομπρέσα από φρέσκα φύλλα λάχανου στους κροτάφους και στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας. Στη συνέχεια,φορέστε ένα καπέλο έτσι ώστε να κρατήσει τα φύλλα ασφαλισμένα. Αφαιρέστε τα φύλλα όταν ο πονοκέφαλος σας έχει εξαφανιστεί εντελώς.

Πόνοι λόγω θηλασμού

Μερικές γυναίκες βιώνουν φοβερό και ισχυρό πόνο ενώ θηλάζουν. Μπορούν να ανακουφίσουν τον πόνο βάζοντας κομπρέσες από φρέσκα φύλλα λάχανου στο στήθος τους και ο πόνος θα εξαφανιστεί. Σημείωση:  μπορείτε να κάνετε αυτήν την θεραπεία κατά τη διάρκεια της ημέρας, ή να εφαρμόστε τα φύλλα πριν πάτε για ύπνο και να τα αφαιρέσετε το πρωί. Θα παρατηρήσετε ότι ο πόνος σας θα  φύγει.

theworld-aroundus

Για περισσότερα άρθρα σχετικά με την υγεία πατήστε εδώ

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close