Λίμνη της Κολάσεως-Ιαπωνία-

Λίμνη της Κολάσεως: Δείτε την κόκκινη λίμνη με την απόκοσμη ομορφιά. Η λίμνη Blood Pond Hell ή αλλιώς Chinoike Jigoku με την τρομακτική ομορφιά.

Η φύση έχει δημιουργήσει θαύματα. Νομίζουμε πως τα έχουμε δει όλα αλλά πάντα κάτι καινούριο εμφανίζεται και κάθε φορά σκεφτόμαστε “μα πόση σοφία μπορεί να κρύβεται σε μόνο έναν πλανήτη;”. Σήμερα λοιπόν θα σας μιλήσουμε για μία λίμνη διαφορετική από όλες τις άλλες.

Εξαιτίας του Καλοκαιριού περιμένατε να δείτε γαλάζιες λίμνες με γαλήνια λεφτά που θέλεις να βουτήξεις μέσα και να αφήσεις τα…κοκαλάκια σου εκεί μέσα. Σήμερα όμως δεν θα δούμε μία τέτοια λίμνη. Θα δούμε μία κατακόκκινη λίμνη, που βγάζει καπνούς και είναι γνωστή ως η λίμνη της κολάσεως. Διαβάστε παρακάτω: 

Λίμνη της Κολάσεως: Δείτε την κόκκινη λίμνη με την απόκοσμη ομορφιά

Η λίμνη της κολάσεως είναι από μία από τις εννιά λίμνες που συνθέτουν ένα από τα πιο δημοφιλή πάρκα στην Ιαπωνία, που ονομάζονται Beppu Hells. Η λίμνη της κολάσεως ονομάζεται Blood Pond Hell ή διαφορετικά Chinoike Jigoku και είναι η όγδοη πηγή σε σειρά.

Λίμνη της Κολάσεως-Ιαπωνία-

Το όνομά της οφείλεται στα κόκκινα νερά της. Τα νερά της είναι κόκκινα εξαιτίας των σιδηρούχων ορυκτών που υπάρχουν στο εσωτερικό της. Αυτό το πάρκο βρίσκεται στο νησί Kyushu της Ιαπωνίας και φυσικά συγκεντρώνει εκατοντάδες επισκέπτες.

Λίμνη της Κολάσεως-Ιαπωνία-

Όλοι θέλουν να δουν αυτό το απόκοσμο θέαμα. Η λίμνη έχει κατακόκκινα νερά, η ατμόσφαιρα μυρίζει θείο, και βγαίνουν καπνοί από τα νερά της. Φυσικά είναι καυτή. Η συγκεκριμένη λίμνη είναι ατραξιόν για το πάρκο αφού μοιάζει με λίμνη βγαλμένη από θρίλερ και δεσπόζει στο κέντρο του πάρκου.

Δείτε ακόμα 18 ελληνικά νησιά για διακοπές χωρίς αυτοκίνητο

Λίμνη της Κολάσεως-Ιαπωνία-

Φυσικά και έχουν δημιουργηθεί πολλοί μύθοι γι’ αυτήν την λίμνη και υπάρχουν και πολλές ιστορίες που κυκλοφορούν ανάμεσα στους ντόπιους. Οι παλιοί λένε πως τα κόκκινα χρώματα στα νερά οφείλονται στο αίμα των Δαιμόνων της κόλασης.

Λίμνη της Κολάσεως-Ιαπωνία-

Σίγουρα δεν είναι μία λίμνη για κολύμπι. Όμως δεν θα μπορούσαμε να μην ενθουσιαστούμε με αυτό το απόκοσμο θέαμα κι αν κάποια μέρα βρεθούμε στην Ιαπωνία σίγουρα θα βρεθούμε εκεί. Σίγουρα όχι για κολύμπι, αλλά οι φωτογραφίες μας θα είναι πολλές!

 

 

Δείτε ακόμα Κως: Ο Νο1 τουριστικός προορισμός φέτος το Καλοκαίρι και γιατί να την επισκεφθείς

Λίμνη της Κολάσεως-Ιαπωνία-

All photos via: pantip.com

Δείτε όλα τα άρθρα για τις διακοπές στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close