Αδιανόητο: Μαμά έβαλε ψεύτικα νύχια στο μωρό της_

Αδιανόητο μια μαμά έβαλε ψεύτικα νύχια στο μωρό της. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια η μητέρα, η οποία έβαλε ψεύτικα και μάλιστα μυτερά νύχια στο μικρό της αγγελούδι, προκάλεσαν την οργή των ανθρώπων που τις αντίκρισαν.

Οι μητέρες οφείλουμε να προσέχουμε τα παιδιά μας. Όμως στις μέρες μας, υπάρχουν μητέρες που η ματαιοδοξία τις έχει τυφλώσει και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και την σωματική ακεραιότητα των παιδιών τους, για να γίνουν viral ή να πάρουν πολλά likes.

Δεν ξέρουμε αν φταίει η τεχνολογία ή αν η τεχνολογία έβγαλε την μάσκα από πολλούς ανθρώπους. Βέβαια μπορεί να γινόντουσαν και παλιότερα, και ο κόσμος να μην μιλούσε. Σίγουρα όμως όταν βλέπουμε γονείς να θέτουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των παιδιών τους, για δικά τους καπρίτσια, εξοργιζόμαστε. Διαβάστε παρακάτω την είδηση: 

μαμά_βάζει_ψεύτικα_νύχια_στο_βρέφος_της_

Δείτε ακόμα Σοκαριστικό: Μάνα παίζει με το κινητό, ξεχνάει στην πισίνα το μωρό που πνίγεται

Η μαμά που έβαλε ψεύτικα νύχια στο μωρό της

Μία μητέρα λοιπόν που στο επάγγελμα είναι μανικιουρίστα, αποφάσισε να φτιάξει ψεύτικα νύχια στο μόλις λίγων μηνών βρέφος της. Τα νύχια ήταν ψεύτικα και μάλιστα μυτερά. Φαίνεται πως αυτή η μητέρα, αποφάσισε να φέρει το αγνό δέρμα και τα αγνά νυχάκια του βρέφους σε επαφή με χημικά που ακόμη και στους ενηλίκους χρειάζονται προσοχή.

Εκτός αυτού, αποφάσισε να δώσει στα νύχια του παιδιού μυτερό σχήμα. Έτσι ώστε το παιδί να έρθει σε επαφή και με τον κίνδυνο να βγάλει κανένα μάτι ή να γρατζουνίσει το δέρμα του. Δεν φτάνει που υπέβαλλε το παιδί της σε μία τέτοια διαδικασία.

Αδιανόητο: Μαμά βάζει ψεύτικα νύχια στο βρέφος της

Αποφάσισε να ανεβάσει τα κατορθώματά της στο διαδίκτυο, λέγοντας μάλιστα ότι μπορεί να κάνει τα νύχια και άλλων παιδιών αν οι μαμάδες το επιθυμούν. Η μητέρα υπέθεσε ότι τα κατορθώματά της, θα έκαναν του χρήστες του διαδικτύου να γελάσουν ή να προσφερθούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίας της.

Δείτε ακόμα Σοκ: 8χρονη έκανε σχέση με 13χρονο και η μαμά της συμφωνεί

Ευτυχώς όμως ο κόσμος, δεν έχει χάσει πλήρως τα λογικά του. Η μητέρα δέχτηκε πληθώρα εξοργισμένων μηνυμάτων και σχολίων. Μάλιστα πολλά από τα μηνύματα που δέχτηκε ήταν από ανθρώπους, νεαρής ηλικίας που ακόμη δεν είχαν αποκτήσει δικά τους παιδιά.

Αδιανόητο: Μαμά βάζει ψεύτικα νύχια στο βρέφος της

 

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

All photos via: thesun.co.uk

Close