Μητέρα ανακαλύπτει οτι είναι έγκυος, δύο μέρες μετά την διάγνωση της με ανίατο καρκίνο

Το να ανακαλύψει κάποια οτι είναι έγκυος είναι ένα μαγικό γεγονός, και η είδηση αυτή φέρνει ευτυχία και ενθουσιασμό για το μέλλον.

Για την Elle Halliwell, η ανακάλυψη ότι περιμένει μωρό δεν προκάλεσε τη συνηθισμένη έκρηξη αισιοδοξίας και εορτασμού.

Όχι μόνο η ανακάλυψη ήρθε σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή, αλλά ανάγκασε και την Elle να πάρει μια αδύνατη απόφαση που καμιά μαμά δεν θα ήθελε ποτέ να πάρει.

Δείτε ακόμη: Viral: Η συγκινητική στιγμή που το νεογέννητο αγκαλιάζει τη μαμά του

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Elle, 32 ετών, καλωσόρισε στον κόσμο τον γιο της Tor Felix.

Δύο ημέρες πριν διαπιστώσει ότι ήταν έγκυος, είχε διαγνωστεί με ανίατη χρόνια μυελογενή λευχαιμία, αναφέρει το Kidspot .

Η είδηση της εγκυμοσύνης σήμαινε ότι μαζί με τον σύζυγό της, Νικ, η Elle έπρεπε να αποφασίσουν, αν η Elle ξεκινούσε αμέσως την κρίσιμη θεραπεία για το καρκίνο – που αυτό θα σήμαινε το τερματισμό της εγκυμοσύνης – ή αν την καθυστερούσε προκειμένου να καταφέρει να φέρει στον κόσμο τον γιο της.

Δείτε ακόμη: Συγκλονιστικό:Είμαι μαμά και η 3,5 ετών κόρη μου έχει καρκίνο

Μια αδύνατη επιλογή, αλλά τελικά η Elle αποφάσισε να καθυστερήσει τη θεραπεία προκειμένου να συνεχίσει με την εγκυμοσύνη της.

τελικά η Elle αποφάσισε να καθυστερήσει τη θεραπεία προκειμένου να συνεχίσει με την εγκυμοσύνη της.

«Σκεφτόμουν μόνο ότι αυτό το φτωχούλι μωρό μέσα μου ζούσε σε ένα άρρωστο σώμα. Νόμιζα ότι δεν είχε καμία ελπίδα ούτως ή άλλως».

Τώρα ο Tor είναι ένας υγιές, γερό μωρό οχτώ μηνών

Ως νέα μαμά, όμως, η Elle όχι μόνο έχει τις απαιτήσεις της φροντίδας ενός μωρού για να αντιμετωπίσει, αλλά μάχεται ταυτόχρονα και με τον καρκίνο.

Από την εξαντλητική θεραπεία που ξεκίνησε τον Ιανουάριο και θα χρειαστεί να την κάνει για το υπόλοιπο της ζωής της, η Elle εξηγεί: “Η χημειοθεραπεία που κάνω δεν με κάνει να χάνω μαλλιά.”

“Ήμουν αρκετά τυχερή αλλά έχω και κάποιες δύσκολες μέρες που έχω πόνο στα οστά και εξανθήματα στο δέρμα αλλά και κόπωση.  Αλλά αν αυτό είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε για να μείνουμε ζωντανοί, καθένας με καρκίνο θα έλεγε ότι” Το κάνει και το περνά όλο αυτό με όλη την δύναμη της καρδιάς του. ”

Δείτε ακόμη: Καρκίνος ενδομητρίου: Τα 5 προειδοποιητικά σημάδια που πρέπει να γνωρίζουν οι γυναίκες

Η μαμά εξηγεί επίσης πως το γεγονός ότι δεν φαίνεται απαραιτήτως “άρρωστη” μπορεί να οδηγήσει σε κάποια άκαρδα σχόλια.

“Οι άνθρωποι λένε” Ω wow, φαίνεσαι υπέροχα! ” Και ξέρω ότι το κάνουν καλοπροαίρετα, καθώς θέλουν να με κάνουν να νιώσω καλά. ”

“Αλλά άλλοι μπορούν να με κοιτούν περίεργα σαν να λένε” Δεν φαίνεσαι και τόσο άρρωστη “, Μερικές φορές αυτό μπορεί πραγματικά να με κάνει να πέσω αρκετά ψυχολογικά.”

Όσο για το μικρό Tor, είναι μια πηγή παρηγοριάς και χαράς για τους γονείς του – και ακόμη και σε αυτή την τρυφερή του ηλικία, δείχνει ενδείξεις ότι ενδιαφέρεται πολύ για τη μαμά του.

“Μπορώ να μετρήσω στο ένα χέρι τον αριθμό των φορών που αυτός έχει ξυπνήσει στη μέση της νύχτας”, προσθέτει η Elle.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Halliwell (@ellehalliwell) στις

Υπήρξε ένα ακόμη πρόσφατο πλήγμα για την οικογένεια με τον πατέρα της Elle, Ros , ο οποίος έμαθε ότι ο καρκίνος του προστάτη έχει επιστρέψει.

Ως αποτέλεσμα αυτού, η Elle έχει γίνει πρέσβειρα στο Daffodil Day της Αυστραλίας,

“Το γεγονός αυτό είναι πραγματικά για να υποστηρίξει ο ένας τον άλλον και να αντλήσει δύναμη και ελπίδα από αυτή την δράση.

“Ο μπαμπάς μου κι εγώ σίγουρα στηρίζουμε ο ένας τον άλλο σε αυτή τη δύσκολη εποχή”.

 

 

Πηγή: mirror.co.uk
Close