Η μητέρα μου έμεινε έγκυος από τον δεύτερο σύζυγό της δύο μήνες μετά από μένα και ντρέπομαι να κυκλοφορήσω

Η μητέρα μου έμεινε έγκυος από τον δεύτερο σύζυγό της δύο μήνες μετά από μένα και ντρέπομαι να κυκλοφορήσω

Προσθήκη του daddy-cool.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Η κυρία Ασημένια αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μητέρα της αφού σύμφωνα με την ίδια έμεινε έγκυος δύο μήνες μετά από τη δική της εγκυμοσύνη με τον δεύτερο σύζυγό της και ντρέπεται να κυκλοφορήσει.

Η κυρία Ασημένια αντιμετωπίζει μία πολύπλοκη κατάσταση στο σπίτι της αφού η μητέρα της είναι παντρεμένη για δεύτερη φορά και έμεινε έγκυος από τον δεύτερο σύζυγό της δύο μήνες μετά την ανακοίνωση της δικής της εγκυμοσύνης. Σύμφωνα με την ίδια αυτό είναι ντροπή και μοιράζεται την ιστορία της μαζί μας για να ακούσει τη συμβουλή μας.

Η εγκυμοσύνη όταν είναι κάτι που το θέλει είτε το ζευγάρι είτε τουλάχιστον η μέλλουσα μαμά είναι ένα μικρό θαύμα και ελπίζουμε κάθε γυναίκα που το θέλει να το βιώσει. Παρόλα αυτά, στη περίπτωση της κυρίας Ασημένιας, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν την κάνει να χαίρεται και τόσο πολύ, ειδικά όταν αφορά τη μητέρα της, την ίδια χρονική περίοδο που είναι κι αυτή έγκυος. Διαβάστε παρακάτω:

Η ιστορία της κυρίας Ασημένιας

Ονομάζομαι Ασημένια κι έχω εδώ και μία εβδομάδα που είμαι έξαλλη. Ο μόνος λόγος που προσπαθώ να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου είναι ότι είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδί και θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο ήρεμη αφού δυσκολεύτηκα πολύ να συλλάβω. Η μητέρα μου είναι παντρεμένη για δεύτερη φορά τα τελευταία 15 χρόνια και δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα με αυτό.

Δείτε ακόμα Η κουνιάδα μου με ζηλεύει και με αντιγράφει σε όλα- Κουράστηκα να είναι σα διδυμάκι μου

Ο πατέρας μου μας εγκατέλειψε όταν εγώ ήμουν ακόμη στο Δημοτικό και άργησε πολύ να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Στη δική μας τη περίπτωση τα πράγματα είναι λίγο ιδιόμορφα. Η μητέρα μου με έκανε σε πολύ μικρή ηλικία με αποτέλεσμα τώρα εγώ να είμαι 22 κι εκείνη 40. Πριν μερικούς μήνες λοιπόν ανακοίνωσα γεμάτη ενθουσιασμό την εγκυμοσύνη μου τόσο στη μητέρα μου όσο και στον πατριό μου και χάρηκαν και οι δύο πολύ με την είδηση.

Κι ενώ όλα πήγαιναν καλά, δύο μήνες μετά περίπου από την ανακοίνωση της δικής μου εγκυμοσύνης με παίρνει τηλέφωνο μία εβδομάδα πριν και μου λέει πως είναι κι εκείνη έγκυος και θα το κρατήσουν. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Ο άντρας μου είναι από χωριό και τα πεθερικά μου το ίδιο. Τέτοια πράγματα τα θεωρούν ντροπή όταν έχεις κόρη της παντρειάς και ήδη δεν τα πηγαίνουν πολύ καλά με τη μητέρα μου.

Πόσο μάλλον αν μάθουν, ότι την στιγμή που εγώ φέρνω στον κόσμο το εγγονάκι τους η μητέρα μου ετοιμάζεται να φέρει στο κόσμο…τη/τον θείο του! Δεν είναι δυνατόν μεγάλη γυναίκα να τα κάνει αυτά τα πράγματα. Έκανε εμένα, παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, ας το ζήσει, αλλά μην τα ξεφτιλίσουμε και όλα. Θα είμαστε μία οικογένεια περίγελος αν το επιτρέψω αυτό να συμβεί.

Η μητέρα μου έμεινε έγκυος από τον δεύτερο σύζυγό της δύο μήνες μετά από μένα και ντρέπομαι να κυκλοφορήσω

Photo cover via: pexels.com (www.kaboompics.com)

Δεν έχω πει τίποτα στον άντρα μου γιατί ντρέπομαι και δεν θέλω να τα προλάβει στους γονείς του και να γίνουμε ρεζίλι. Η εγκυμοσύνη της όμως προχωρά κι αν δεν της αλλάξω γνώμη δε ξέρω πώς θα καταφέρω να τους πω ένα τέτοιο πράγμα χωρίς να δημιουργηθεί σκάνδαλο. Δεν ξέρω τί να κάνω και είμαι σε απελπιστική κατάσταση. Τουλάχιστον εσείς με καταλαβαίνετε;

Διαβάστε και την ιστορία του κυρίου Γιώργου που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μητέρα και την γυναίκα του, αφού από τη στιγμή που ανακαλύφθηκε ότι η γυναίκα του δεν μπορεί να κάνει δικά της παιδιά, η μητέρα του, τον πιέζει να χωρίσουν.

Σχετικά άρθρα:

Πείτε μας την άποψή σας στα σχόλια.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς τη γραπτή άδεια από τον εκδότη.