Μόλις άρχισε την δουλειά της σαν νταντά θέλησε να χαρίσει στην οικογένεια ένα δώρο που δεν πρόκειται να το ξεχάσουν ποτέ...

Ακόμα κι αν η 16 μηνών Talia δεν ήταν παιδί της Kiersten Miles », όταν έμαθε για την σκληρή ασθένεια που μπορούσε να στοιχίσει και την ζωή στο μικρό μωράκι, την έκανε να νιώσει πολύ άσχημα.

Πέρυσι, οι γονείς της Talia, George και Farra Rosko, ανακάλυψαν ότι το παιδί τους πάσχει από ατρησία χοληφόρων, η οποία είναι μια σοβαρή ασθένεια του ήπατος, και ήταν έτοιμοι να περιμένουν στη μακρά λίστα αναμονής για τη δωρεά οργάνων . Ωστόσο, αντί να υπομείνουν μήνες ή χρόνια αβεβαιότητας, η δωρεά στην Talia ήρθε από μια απρόσμενη πηγή μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Δείτε ακόμη: 10 αληθινες ιστοριες ανθρωπων που εζησαν φρικιαστικες στιγμες..

Ωστόσο, αντί να υπομείνουν μήνες ή χρόνια αβεβαιότητας, η δωρεά στην Talia ήρθε από μια απρόσμενη πηγή μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Όταν 22άχρονη Kiersten εντάχθηκε σε αυτή την οικογένεια στο New Jersey ως νταντά τους,  και γρήγορα άρχισε να ερευνά την απειλητική για τη ζωή κατάσταση του κοριτσιού που θα φρόντιζε. Παρά το γεγονός ότι είχε μόλις αρχίσει τη νέα αυτή δουλειά , η νεαρή γυναίκα προσφέρθηκε να δωρίσει μέρος του δικού της ήπατος για να βοηθήσει το παιδί που φρόντιζε.

«Πιστεύω ότι ήταν γραφτό να συναντήσω τους Rosko. Ακόμα κι αν γνώριζα την Talia μόνο για τρεις εβδομάδες, αποφάσισα ότι ήθελα να δω αν ήμουν συμβατή, καθώς ήξερα ότι δεν μπορούσα να κάνω τίποτα”, είπε Kiersten . “Ήξερα ότι ήμουν συμβατή στο αίμα και μετά την έρευνα που έκανα το υπόλοιπο της διαδικασίας και η χειρουργική επέμβαση δεν μου φάνηκαν και κάτι δύσκολο … Αυτό ακριβώς μου φάνηκε και εξακολουθεί να μου φαίνεται σαν μια μικρή θυσία σε σύγκριση με την σωτηρία μιας ζωής.”

Δείτε ακόμη: 10 μυστικά για τα παιδιά από την πιο διάσημη νταντά!

Την ημέρα των χειρουργικών επεμβάσεων, οι γιατροί αντικατέστησαν το ήπαρ της Talia με ένα κομμάτι του οργάνου της νταντά της με την ελπίδα ότι θα συνεχίσει να αυξάνεται στο σώμα του παιδιού. “Όταν με πήγαν να δώ τελικά την Talia, ξέχασα εντελώς την ταλαιπωρία και τον πόνο που είχα καιι αμέσως θυμήθηκα το λόγο που της δώρισα το ήπαρ μου. », είπε η Kiersten.

Δείτε ακόμη: Μια αγανακτισμένη νταντά λύνει τη σιωπή της!

Μόλις άρχισε την δουλειά της σαν νταντά θέλησε να χαρίσει στην οικογένεια ένα δώρο που δεν πρόκειται να το ξεχάσουν ποτέ...photo credit: facebook
Μόλις άρχισε την δουλειά της σαν νταντά θέλησε να χαρίσει στην οικογένεια ένα δώρο που δεν πρόκειται να το ξεχάσουν ποτέ...photo credit: facebook

 

Πηγή: popsugar.com
Close