Νεογέννητο έζησε από θαύμα και αγκαλιάζει τον δίδυμο αδερφό της_

Νεογέννητο  έζησε από θαύμα και αγκαλιάζει τον δίδυμο αδερφό της. Οι περισσότεροι από εμάς ξέρουμε είτε από προσωπική εμπειρία είτε από ιστορίες άλλων. ότι το δέσιμο μεταξύ των δίδυμων αδερφών είναι πάντα τεράστιο. Τα δίδυμα αδέρφια έχουν τέτοιο δέσιμο ανάμεσά τους, που ακόμη και οι ίδιοι τους οι γονείς δεν μπορούν να μπουν εμπόδιο.

Η σημερινή μας ιστορία κάνει λόγο για δύο δίδυμα αδέρφια που έκαναν τους γονείς τους να δακρύσουν από χαρά και συγκίνηση αλλά και όλους όσους αντίκρισαν αυτή την φωτογραφία. Το κòριτσάκι έζησε από θαύμα και όταν ξεπέρασε τον κίνδυνο αγκάλιασε τον αδερφό της.

Στο παρακάτω άρθρο θα μοιραστούμε μαζί σας αυτήν την συγκινητική ιστορία ανάμεσα στα δύο δίδυμα αδέρφια αλλά και την φωτογραφία, που έκανε όλο το διαδίκτυο να δακρύσει από χαρά. Μακάρι να είναι πάντα τόσο αγαπημένα. Διαβάστε παρακάτω:

Η ιστορία

Τα δύο δίδυμα αδέρφια μεγάλωναν μέσα στην κοιλιά της μητέρας τους αγκαλιασμένα για πολλούς μήνες. Δυστυχώς όμως η μητέρα, γέννησε πρόωρα με καισαρική, διότι τα βρέφη δεν τρέφονταν σωστά στην κοιλιά της. Όταν γεννήθηκαν τα δίδυμα, για πρώτη φορά αναγκάστηκαν να χωριστούν.

Βλέπετε, η μικρή που φέρει το όνομα Nave έπρεπε για ένα χρονικό διάστημα να μεταφερθεί σε θερμοκοιτίδα. Πέρασε πολλές εβδομάδες μέσα στην θερμοκοιτίδα και μάλιστα οι γονείς της, είχαν προετοιμαστεί από τους γιατρούς, για το μοιραίο. Πίστευαν ότι η μικρή δε θα τα καταφέρει.

Η μικρή Nave όμως ήταν μαχήτρια. Πάλεψε σκληρά για την ζωή της και τελικά ξεπέρασε τον κίνδυνο. Οι γιατροί λοιπόν έβγαλαν την μικρή από την θερμοκοιτίδα και μετά από πολλές εβδομάδες, έφεραν τα αδέρφια και πάλι κοντά.

Δείτε ακόμα Θα κλάψετε από τα γέλια: Νεογέννητο κοιτά με νεύρα τον μαιευτήρα (εικόνα)

Η μητέρα των παιδιών τότε, ήρθε αντιμέτωπη με μία άκρως συγκινητική κατάσταση. Μάλιστα αποφάσισε να απαθανατίσει το στιγμιότυπο και το μοιράστηκε μαζί μας μέσα από τα social media. Τα αδέρφια λοιπόν με το που βρέθηκαν δίπλα δίπλα αγκαλιαστήκαν τρυφερά όπως τότε, μέσα στην κοιλίτσα της μανούλας τους.

Φαίνεται πως τα δύο αδερφάκια δεν ξέχασαν το ένα την ύπαρξη του άλλου. Ένιωσαν ασφάλεια να έχουν αγκαλιά το ένα το άλλο. Σίγουρα προβλέπετε ένα λαμπρό μέλλον για τα δύο παιδιά, αφού θα έχουν το ένα το άλλο στα δύσκολα και στα εύκολα. Μακάρι η ζωή τους να είναι στρωμένη με ροδοπέταλα και αστερόσκονη και να είναι πάντα αγαπημένα.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

Νεογέννητο _έζησε_ από_ θαύμα_ και_ αγκαλιάζει_ τον_ δίδυμο_ αδερφό_ της_

Δείτε ακόμα Δίδυμα αδέρφια γεννήθηκαν με έναν χρόνο διαφορά μετά από πρόωρο τοκετό της μητέρας

Δείτε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo via: mirror.co.uk

Close