Ο κανόνας 80/20 είναι το μυστικό επιτυχίας μιας σχέσης! Δείτε γιατί

Μεγαλώνοντας μαθαίνεις πως η αληθινή αγάπη δεν είναι τέλεια. Δεν έχει καμία σχέση με τους απόλυτους έρωτες ταινιών και τις ιστορίες που μας έλεγε η γιαγιά μας για τον έναν και μοναδικό πρίγκιπα.

Καμία σχέση, όμως. Η αληθινή αγάπη υπάρχει, αλλά δεν είναι αψεγάδιαστη και στρωμένη με ροδοπέταλα. Έχει τις δυσκολίες της και σίγουρα θα σε φτάσει στο αμήν, αλλά τουλάχιστον υπάρχει! Και αφού υπάρχει, μπορεί να επιβιώσει με μόνο ένα τρόπο.

Με το 80/20… Είναι ο τρόπος που πρέπει εσύ και εγώ να σκεφτούμε τη σχέση μας και την διαχείριση των προσδοκιών γύρω από αυτή. Όλο αυτό έχει να κάνει με τη συνειδητοποίηση του είμαι σε σχέση που κατά 80% θα με κάνει να αισθάνομαι απίστευτα με πεταλούδες στο στομάχι και καψούρα και κατά 20% θα είναι απλά OK. Τότε, είναι οι στιγμές που θα νιώσουμε πως τα νεύρα μας σπάνε και θα θέλουμε να ρίξουμε στον άλλον ένα βάζο στο κεφάλι και να πούμε τέλος. Ωστόσο, πρέπει να κάτσουμε να σκεφτούμε: αφού στο μεγαλύτερο μέρος της η σχέση μας είναι σταθερή, γιατί να μας ενοχλούν οι εντάσεις της στιγμής; Η ισορροπία δεν είναι το παν;

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr


Close