Ο λόγος που σταμάτησε να κάνει χημειοθεραπείες αυτή η μανούλα θα σας κάνει να λιώσετε

Η  Joey Martin Feek τραγουδίστρια της κάντρι, θα έπρεπε να σχεδιάζει μια όμορφη και ήρεμη μαζί με την οικογένειά της. Αντιθέτως η ζωή της επιφύλασσε μια διαφορετική πραγματικότητα. Στα 40 της χρόνια, περνάει τις τελευταίες μέρες της στο σπίτι της, με την ανάλογη φροντίδα, καθώς η ο καρκίνος που πολεμούσε τον τελευταίο καιρό έκανε μετάσταση και έτσι έπρεπε να πάρει μια δύσκολη απόφαση. 

Joey_Martin_Feek_karkinos_daddycool

Η Joey, προσπάθησε να νικήσει τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας αλλά μετά από μακρά και δύσκολη μάχη, πήρε την απόφαση να σταματήσει τη θεραπεία και να προσπαθήσει να ζήσει τις τελευταίες στιγμές της στο σπίτι της με την οικογένειά της όσο πιο ήρεμα μπορεί. 

Joey_Martin_Feek_karkinos_daddy_cool

Είχε χειρουργηθεί το 2014 και παρά την επιθετική χημιοθεραπεία που ακολούθησε, ο καρκίνος έκανε μετάσταση και σε άλλα σημεία του σώματος της και έτσι ο άντρας της  Rory, πριν ένα μήνα περίπου, ανακοίνωσε σε ένα blog post ότι οι ημέρες της Joey του, είναι μετρημένες.

Έγραψε…

“Στις 4 το πρωί της Παρασκευής πήγαμε επειγόντως την Joey στο νοσοκομείο. Οι πόνοι της ήταν ανυπόφοροι. Λίγο αργότερα οι γιατροί μας είπαν πως οι πόνοι της ήταν από τους όγκους που συνέχιζαν να αυξάνονται δημιουργώντας φλεγμονή και πως θα έπρεπε να επικεντρωθούμε πλέον στο να κάνουμε την Joey να αισθανθεί άνετα και ήσυχα. Δεν είναι η απάντηση που περιμέναμε… Ήταν αυτή που μας είχαν δώσει… Μετά από μια σειρά φαρμάκων που δεν την βοηθούσαν στον πόνο, καταλήξαμε στην μορφίνη που και έφερε τελικά την ανακούφιση.”

Joey_Martin_Feek_karkinos_daddycool.gr

Στο σπίτι της δίπλα από το νοσοκομειακό κρεβάτι που ξεκουράζεται, έχουν βάλει ένα χαλάκι έτσι ώστε να βλέπει την κόρη της Indiana να παίζει…

Joey_Martin_Feek_

Εδώ είναι ένα video με την αξιολάτρευτη κόρη της που κάνει γκριμάτσες στη μαμά της για να γελάσει… όπως λέει ο μπαμπάς της είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος για να πουν “τα ξαναλέμε….” 

 
 

 Η οικογένεια ελπίζει να τους βάλουμε όλοι στις προσευχές μας…

via

Close