Οι άντρες έχουν αδυναμία στις γυναίκες με πιασίματα & αυτοί είναι οι λόγοι

Οι περισσότεροι άνδρες, έχουν παραδεχτεί πως προτιμούν και τους ελκύουν περισσότερο γυναίκες με πιασίματα. Γιατί συμβαίνει αυτο; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν τις γυναίκες με πιασίματα να είναι πιο ελκυστικές στους άνδρες;

Οι γυναίκες και οι άντρες κατακλυζόμαστε από πρότυπα ομορφιάς. Συγκεκριμένα, έχει χτιστεί μια ολόκληρη βιομηχανία, πάνω στις γυναικείες ανασφάλειες και στην ανάγκη των γυναικών να νιώθουν όμορφες. Κέντρα αισθητικής και αδυνατίσματος, ρούχα, παπούτσια, μακιγιάζ, μανικιούρ και πεντικιούρ.

Η ιδανική γυναίκα, φαίνεται πως είναι η ψηλή, αδύνατη, με μακριά μαλλιά και πανέμορφα χαρακτηριστικά προσώπου. Μπορεί οι γυναίκες να προσπαθούν σε όλη τους τη ζωή να χάσουν τα περιττά κιλά, ακόμη κι αν περιττά κιλά δεν υπάρχουν, όμως φαίνεται πως οι άντρες έχουν διαφορετική γνώμη.

Φυσικά, αξίζει να σημειωθεί και να υπογραμμιστεί, ότι αν μια γυναίκα αποφασίσει να προχωρήσει σε οποιαδήποτε αλλαγή που αφορά την εξωτερική και εσωτερική της εμφάνιση, πρέπει να το κάνει γι’ αυτήν και όχι για τον άντρα της ζωής της, ή την αποδοχή από το κοινωνικό της περιβάλλον.

Παρακάτω, θα δούμε όμως για ποιους λόγους οι περισσότεροι άντρες, λένε ότι προτιμούν γυναίκες με πιασίματα

Οι άντρες έχουν αδυναμία στις γυναίκες με πιασίματα & αυτοί είναι οι λόγοι

Photo via: kliktv.gr

Τους αρέσει η σιλουέτα τους!

Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από ότι πιστεύαμε. Η σιλουέτα με καμπύλες είναι πιο θελκτική για τους άντρες, διότι σημεία του σώματος που θεωρούνται σεxυ, φαίνεται πως σε μια γυναίκα με…πιασίματα, φαίνονται ακόμη πιο έντονα.

Είναι περισσότερο εκδηλωτικές στις…προσωπικές στιγμές! 

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι γυναίκες που έχουν παραπάνω κιλά τις περισσότερες φορές νιώθουν ανασφάλεια με το σώμα τους. Αν και δεν θα ‘πρεπε, θεωρούν ότι υστερούν και στην προσπάθεια τους να κρατήσουν το άλλο τους μισό στο πλάι τους, τα δίνουν όλα στην…κρεβατοκάμαρα!

Οι άντρες έχουν αδυναμία στις γυναίκες με πιασίματα & αυτοί είναι οι λόγοι

Photo via: missbloom.gr

Ξέρουν να τρώνε! 

Οι περισσότερες γυναίκες με παραπάνω κιλά, έχουν παραπάνω κιλά ακριβώς επειδή τους αρέσει να τρώνε καλό φαγητό και δεν θέλουν να στερηθούν την ποσότητα! Έτσι, όταν βγαίνεις μαζί τους για φαγητό, ξέρεις ότι θα επιλέξουν κάτι καλό και σίγουρα, δε θα νιώσεις άσχημα αν θες να φας κάτι παραπάνω μαζί τους.

Οι αγκαλιές τους είναι αξεπέραστες! 

Πόσες φορές δεν θες να ακουμπήσεις στον ώμο κάποιου ή κάποιας, αλλά επειδή είναι πολύ αδύνατος, σου είναι άβολο; Αυτό δεν ισχύει με τις γυναίκες που έχουν παραπάνω κιλά. Η αγκαλιά τους είναι ζεστή, χουχουλιάρικη και αρκετά μαλακή έτσι ώστε να νιώσεις την ασφάλεια και την θαλπωρή που χρειάζεσαι, μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά.

Είναι πιο αισιόδοξες!

Οι περισσότερες γυναίκες με παραπάνω κιλά τείνουν να είναι πιο αισιόδοξες σύμφωνα με έρευνες, διότι όπως τους αρέσει να απολαμβάνουν το φαγητό τους στο έπακρο, έτσι λειτουργούν και με όλες τις υπόλοιπες πτυχές της ζωής τους! Η ζωή μαζί τους λοιπόν, είναι απόλαυση!

Οι άντρες έχουν αδυναμία στις γυναίκες με πιασίματα & αυτοί είναι οι λόγοι

Δείχνουν νεότερες!

Οι γυναίκες με καμπύλες έχουν πιο στρόγγυλο πρόσωπο. Αυτό σημαίνει ότι τα χαρακτηριστικά τους φαίνονται πιο καθαρά και μικροδείχνουν! Οι περισσότερες γυναίκες με παραπάνω κιλά, έχουν σαγηνευτικά όμορφο πρόσωπο, αφού όλη αυτή η στρογγυλάδα μας πηγαίνει πολύ!

Οι άντρες έχουν αδυναμία στις γυναίκες με πιασίματα & αυτοί είναι οι λόγοι

Photo via: diaforetiko.gr

Είναι κλασικά όμορφες! 

Παλιότερα τα πρότυπα ομορφιάς, πρόσταζαν την γυναικά να έχει παραπάνω κιλά. Οι πολύ αδύνατες, θεωρούνταν αποκρουστικές. Ευτυχώς τέτοιες απόψεις πλέον δεν είναι αποδεκτές, αν και τα πρότυπα ομορφιάς συνεχίζουν να κρατούν καλά.

Όπως φαίνεται, οι γυναίκες με καμπύλες παραπέμπουν στην κλασική ομορφιά των παλιότερων χρόνων. Αυτό φαίνεται πως γοητεύει ιδιαίτερα πολύ τους άντρες, αφού υποσυνείδητα, αναζητούν το…παραδοσιακό κομμάτι σε αυτή τη ζωή!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close