Οι γονείς του εξάχρονου που γιόρτασε μόνος τα γενέθλιά του μετάνιωσαν που δημοσίευσαν τη φωτογραφία

Οι γονείς του εξάχρονου Τέντι που έμεινε μόνος του την ημέρα των γενεθλίων του λένε ότι μετάνιωσαν για τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας που έγινε viral

Μετανιωμένοι για τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας που έγινε viral και δείχνει την απογοήτευση στο πρόσωπο του γιου τους, εμφανίζονται οι γονείς του εξάχρονου Τέντι, που αν και προσκάλεσε 32 συμμαθητές του σε πιτσαρία για τα γενέθλιά του, δεν εμφανίστηκε κανείς.

Δείτε ακόμα: Mega: Έφτασε το τέλος! Πότε πέφτει οριστικά το μαύρο;

Η μητέρα του, Σιλ Ματσίνι και ο πατέρας του, Τεντ Μπόλινγκερ ανέφεραν στην εφημερίδα «New York Post» ότι επρόκειτο για το πρώτο πάρτι γενεθλίων εκτός σπιτιού, όπου ο Τεντι θα περνούσε χαλαρά κάποιες ώρες με τους 32 συμμαθητές του από το δημοτικό σχολείο BASIS Tucson. Όμως, μια ώρα μετά, κανένας δεν εμφανίστηκε, καταστρέφοντας τη διάθεση της ικογένειας.

«Εϊχα μπερδευτεί», λέει ο πατέρας του. «Για τον Τέντι, το σημαντικότερο πράγμα ήταν να έχει εκεί τους συμμαθητές του. Το γεγονός ότι περίμενε μια ώρα στο πάρτι και δεν εμφανίστηκαν ήταν απογοητευτικό», πρόσθεσε.

Δείτε ακόμα: Σκληρή απάντηση του Θοδωρή Μαραντίνη στα σχόλια για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου!

«Ήταν άγρια η δημοσίευση της φωτογραφίας»

Οι γονείς του 6χρονου έκαναν ότι κάθε γονέας στη θέση τους – προσπάθησαν να κρατήσουν το παιδί απασχολημένο με άλλες δραστηριότητες.

«Είναι έξι ετών, οπότε του αποσπάσαμε την προσοχή με παιχνίδια, την πίτσα. Είναι σκληρός. Όμως, όταν η Σιλ μου είπε ότι δημοσίευσε τη φωτογραφία, της είπα να μην το κάνει, αλλά το έκανε. Ήταν πάγριο», είπε ο πατέρας του παιδιού.

Στόχος της μητέρας του Τέντι ήταν να δείξει ότι κανένας από τους καλεσμένους δεν εμφανίστηκε. Μάλιστα, αφότου παρέδωσε τις προσκλήσεις μέσω της δασκάλας του Τέντι, με το τηλέφωνό της, πήρε περίπου 15 θετικές απαντήσεις και ορισμένοι άλλοι απάντησαν ότι δεν θα τα κατάφερναν.

Δείτε ακόμα: Ο Δημήτρης Σταρόβας δημοσίευσε φωτογραφία με την κόρη του κι έγινε χαμός!

«Δεν περίμενα ότι η φωτογραφία θα γινόταν viral»

«Σοκαρίστηκα και στο τέλος, όταν έπρεπε να πληρώσω γι’ αυτό, εκνευρίστηκα» δήλωσε η γυναίκα, αναφερόμενη στο λογαριασμό των 130 δολαρίων. «Γι’ αυτό έγραψα το μήνυμα, αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα γινόταν viral», πρόσθεσε.

«Ειλικρινά, θα ήθελα να πάω πίσω στο χρόνο και να μην γράψω το μήνυμα»

Η Ματσίνι λέει τώρα ότι εύχεται να μην είχε στείλει τη φωτογραφία του Τέντι να κάθεται μόνος του μπροστά σε μισοφαγωμένες πίτσες, έστω κι αν στη συνέχεια οι Phoenix Suns της Αριζόνα προσκάλεσαν επίσημα τον Τέντι να παρακολουθήσει τον αγώνα με τους Los Angeles Lakers.

«Ειλικρινά, θα ήθελα να πάω πίσω στο χρόνο και να μην γράψω το μήνυμα», είπε η Ματσίνι. «Δεν θέλουμε τόση προσοχή. Δεν το κάναμε για τα δώρα και για τίποτα. Ήταν απόφαση μιας στιγμής, αλλά δεν ήμουν έξυπνη. Ήμουν εκνευρισμένη. Αυτό είναι». Πρόσθεσε.

Ο Τέντι δεν θα έχει πάρτι του χρόνου

Πάντως του χρόνου, ο Τέντι δεν θα κάνει πάρτι. «Δεν θα κάνουμε. Όχι πια. Δεν νομίζω, είναι πολύ προγραμματισμός για εμένα. Απλά θα πάμε ένα ταξίδι», είπε η μαμά του.

«Οι συμμαθητές του ζήτησαν συγγνώμη»

Οι συμμαθητές του Τέντι φαίνεται ότι ένιωσαν μάλλον άσχημα μετά τα όσα έγιναν και τη Δευτέρα του ζήτησαν πολλά συγγνώμη. «Ξέχασαν να πάνε. Ήταν μια σκληρή μέρα για εκείνον, αλλά συνέβη και τώρα προχωράμε», είπε η μητέρα του.

Πηγή: protothema
Close