Οι καλύτερες καλοκαιρινές διακοπές είναι το Σεπτέμβρη! Και 7 λόγοι που το επιβεβαιώνουν!

Για όσους από σας νομίζετε πως μαζί με τον Αύγουστο έχει τελειώσει και το καλοκαίρι και οι διακοπές, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος! Το καλοκαίρι συνεχίζεται, και μάλιστα για πολύ κόσμο, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που κανονίζουν διακοπές μέσα στον Σεπτέμβρη. Και πολύ καλά κάνουν, γιατί αυτοί… ξέρουν τι κάνουν.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι και πλεονεκτήματα στο να πας διακοπές τον Αύγουστο και παρακάτω θα δείτε μερικούς από αυτούς και είμαστε σίγουροι πως θα αλλάξατε γνώμη για του χρόνου…

Οι καλύτερες καλοκαιρινές διακοπές είναι το Σεπτέμβρη! Και 7 λόγοι που το επιβεβαιώνουν!

1. Βρίσκετε εύκολα δωμάτιο σε όποιο ξενοδοχείο θέλετε
Σε αντίθεση με τον Αύγουστο που γίνεται χαμός παντού και πρέπει να κάνετε κράτηση τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες πριν για να βρείτε ένα δωμάτιο της προκοπής, τον Σεπτέμβριο τα περισσότερα δωμάτια είναι ελεύθερα, οπότε όλες οι επιλογές βρίσκονται μπροστά στα μάτια σας.

2. Όλα αυτά τα ελεύθερα δωμάτια είναι και πιο φτηνά
Το τέλος του Αυγούστου σημαίνει και το τέλος της έντονης τουριστικής περιόδου και ισοδυναμεί με μειωμένες τιμές. Όπως ισχύει και για τον Μάιο και τον Ιούνιο, έτσι και τον Σεπτέμβριο, τα δωμάτια και τα ξενοδοχεία είναι αισθητά πιο φτηνά.

3. Λιγότερος κόσμος στην παραλία
Τον Αύγουστο οι διάσημες παραλίες της Ελλάδας γεμίζουν ασφυκτικά με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χώρος, όχι για να απλώσετε την ξαπλώστρα σας, αλλά για να ακουμπήσετε τις σαγιονάρες σας. Τον Σεπτέμβριο μπορείτε να απολαύσετε όλες αυτές τις παραλίες με ελάχιστο κόσμο.

4. Τα νερά είναι πιο ζεστά
Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που χρειάζονται ένα εύλογο διάστημα προκειμένου να πάρουν την απόφαση να βουτήξουν στο νερό (οι λεγόμενοι «κρυουλιάρηδες»), θα καταφέρετε επιτέλους να απολαύσετε το μπάνιο σας, αφού το νερό θα είναι πιο ζεστό από ποτέ.

5. Λιγότερος κόσμος σημαίνει καλύτερη εξυπηρέτηση
Σίγουρα έχετε ζήσει το σκηνικό κατά το οποίο είστε σε μια ταβέρνα και περιμένετε υπομονετικά για να παραγγείλετε. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχει πάρα πολύ κόσμο και το προσωπικό, όσο γρήγορα κι αν κινείται, αδυνατεί να εξυπηρετήσει τους πάντες. Τον Σεπτέμβριο δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κανένα τέτοιο πρόβλημα, αφού ο κόσμος είναι αισθητά λιγότερος και οι καταστηματάρχες είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν.

6. Δεν θα χρειαστεί να διεκδικήσετε την άδειά σας στο γραφείο
Στις περισσότερες δουλειές είναι δύσκολο να φύγουν όλοι οι εργαζόμενοι ταυτόχρονα τον Αύγουστο, οπότε αρχίζουν οι διαβουλεύσεις και οι διαπραγματεύσεις ώστε να πάρουν όλοι άδεια τις ημέρες που τους βολεύουν, αλλά χωρίς να επιβαρύνουν τους συναδέλφους τους. Παίρνοντας άδεια τον Σεπτέμβριο δεν θα χρειαστεί να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία και ίσως ανακηρυχτείτε και ο ήρωας του γραφείου σας! Επιπλέον, αν μείνετε στη δουλειά τον Αύγουστο τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά.

7. Οι διακοπές σας ξεκινούν όταν όλων των άλλων έχουν τελειώσει
Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή, αλλά όταν όλοι θα έχουν τελειώσει με τις διακοπές τους και θα γυρίζουν ανόρεχτα στο γραφείο, οι δικές σας μόλις θα έχουν ξεκινήσει!

Με πληροφορίες από huffingtonpost.gr

Δείτε ακόμη:Συμβουλές μιας μικρομαμάς σε σενα που ετοιμάζεσαι να γίνεις μαμά!

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα αρθρα

Close