Πήρε ένα πιάτο και μια οδοντόκρεμα και δίδαξε στην κόρη της το πολυτιμότερο μάθημα της ζωή της..

Ποιός θα μπορούσε να φανταστεί οτι ένα άδειο πιάτο και μια οδοντόκρεμα θα μπορούσαν να δώσουν ένα τόσο μεγάλο μάθημα; Αν ακόμα, αναρωτιέστε τι μάθημα θα μπορούσε να δώσει αυτό, τότε διαβάστε την παρακάτω ιστορία.

Δείτε ακόμη: Μαμά έγινε viral στο facebook όταν έδειξε σε φωτογραφίες το τι πραγματικά συμβαίνει στην επιλόχεια κατάθλιψη

Μια μητέρα είπε στη κόρη της να βγάζει πάνω σε ένα πιάτο την οδοντόκρεμα από το σωληνάριο. Όταν η κόρη της, έκανε ό, τι της ειπε η μητέρα της , η μητέρα της, της ζήτησε να βάλει την οδοντόκρεμα πίσω στο σωληνάριο. Το κορίτσι φώναξε στη μητέρα της ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να γίνει.

θα έχεις την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τις λέξεις για να βλάψεις ή να προσβάλλεις τους άλλους.

«Περίμενα, μέχρι η κόρη μου να ηρεμήσει , και στη συνέχεια της είπα: Θα θυμάσαι αυτό το πιάτο μέχρι το τέλος της ζωής σου. Τα λόγια μας έχουν δύναμη. Όταν θα πας σε μια καινούργια τάξη, θα έχεις την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τις λέξεις για να βλάψεις ή να προσβάλλεις τους άλλους. Ωστόσο, θα έχεις επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις τις λέξεις για να εμπνεύσεις κάποιον.

Δείτε ακόμη: Μαμά, σ αγαπώ γιατί

Μερικές φορές θα επιλέξεις το λάθος δρόμο. Όταν οι λέξεις βγούν από το στόμα μας, δεν μπορούμε να τις πάρουμε πίσω, όπως ακριβώς δεν μπορείς και εσύ τώρα, να βάλεις πάλι πίσω την οδοντόκρεμα στο σωληνάριο. Για αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιείς τις λέξεις προσεκτικά. Και να θυμάσαι ότι ποτέ δεν θα μετανιώσεις που επέλεξες την καλοσύνη,» είπε η μητέρα.

Δείτε ακόμη: Τα Στάδια Του Τοκετού. Τι Συμβαίνει Και Τι Να Περιμένει Η Μελλουσα Μαμά

Πηγή: yourstylishlife.com

Close