Πόσο καταστροφική είναι η χρήση ναρκωτικών;Δείτε τι έπαθε μία έφηβη

Ένα μόνο χαπάκι Ecstacy  ήταν αρκετό να ρίξει σε κώμα τη 16 χρόνη Έιμι Τόμσον από τη Βρετανία  και να μείνει καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι .

 

Eνα σοκαριστικό και ταυτόχρονα συγκινητικό βίντεο που είδαμε στο newsbeast.κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, προβάλλοντας τις καταστρεπτικές συνέπειες ενός μόνο χαπιού Ecstasy σε μια 16χρονη.

drugs1

Η νεαρή Έιμι Τόμσον από τη Βρετανία, γύρισε το βίντεο που βλέπετε, για να δείξει στους συνομηλίκους της και όχι μόνο, τη βλάβη που της προκάλεσε ένα χαπάκι Ecstasy. Στο βίντεο την παρακολουθούμε καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι να μιλά με δυσκολία και τίποτα δεν θυμίζει τον παλιό της εαυτό.

Όπως αναφέρει η ζωή της άλλαξε τον περασμένο Ιούνιο όταν παρευρέθηκε σε ένα πάρτι που έμελλε να την «στοιχειώσει» για τους επόμενους μήνες της ζωής της. Στο πάρτι έκανε χρήση ναρκωτικών και μέσα σε λίγα λεπτά κατέρρευσε.

drugs3

Αμέσως διακομίσθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν πως υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Στη συνέχεια έπεσε και σε κώμα και για εβδομάδες και κρατιόταν στη ζωή με μηχανική υποστήριξη. Όταν ξύπνησε, οι γιατροί έκαναν λόγο για θαύμα.

Βέβαια έκτοτε δεν μπορεί να περπατήσει ενώ δυσκολεύεται ακόμα και να μιλήσει. Η ίδια καταθέτει πως δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να κάνει θεραπείες, ελπίζοντας σε ένα υγιέστερο μέλλον.

«Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη» ακούγεται να λέει στο βίντεο.

 

Close