8 Σημάδια που σας δείχνουν ότι περιβάλλεστε από αρνητική ενέργεια και πως να τη διώξετε!

Οι αρνητικές ενέργειες υπάρχουν και μας περιβάλλουν και επηρεάζουν καθημερινά τη ζωή μας άλλοτε σε μεγάλο και άλλοτε σε μικρότερο βαθμό. Πρόκειται για αρνητισμό που μας στέλνουν είτε άλλοι άνθρωποι με την κακία και τη ζήλεια, είτε που προκαλούμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας μέσα από αυτά που λέμε και σκεφτόμαστε.

Το έχετε ακούσει άλλωστε πως ότι σκεφτόμαστε και το σύμπαν μας το φέρνει. Κάπως έτσι είναι και με την ενέργεια.

Αυτές οι αρνητικές ενέργειες λοιπόν μας επηρεάζουν καθημερινά και μπορείτε να τις καταλάβετε μέσα από 8 σημάδια πάνω σας που δείχνουν ότι πρέπει να κάνετε κάτι γι’αυτό! Πως λοιπόν σας δείχνουν την παρουσία τους και τι μπορείτε να κάνετε για να τις διώξετε;

8 σημάδια ότι υπάρχουν αρνητικές ενέργειες γύρω σας και τι να κάνετε.

Νιώθετε πολύ εξαντλημένοι συνέχεια.

Απλώς δεν νιώθετε ξεκούραστοι όσο και αν κοιμηθείτε. Ακόμα και όταν κοιμάστε περισσότερο από 8 ώρες, εξακολουθείτε να ξυπνάτε κουρασμένοι.

Δεν φροντίζετε πλέον το σώμα σας.

Δεν γυμνάζεστε πλέον. Μερικές φορές ξεχνάτε να φάτε-και όταν το κάνετε, τρώτε απ΄ έξω. Δεν νοιάζεστε πλέον να αγοράσετε πράγματα που κάποτε σας έκαναν χαρούμενους.

Δείτε ακόμα: Αυτές είναι οι 10 συμπεριφορές τοξικών γονιών που μπορούν να καταστρέψουν τα παιδιά!

Έχετε νεύρα.

Όλα αρχίζουν να σας ενοχλούν. Ερεθίζεστε τόσο πολύ από ασήμαντα πράγματα που μερικές φορές σας κάνουν να τραβάτε τα μαλλιά σας. Έχετε χάσει τον έλεγχο των συναισθημάτων σας.

Κατηγορείτε τους άλλους.

Ποτέ δεν φταίτε εσείς. Πάντα ευθύνονται τα λάθη των άλλων για την συναισθηματική σας κατάσταση. Είναι ένα πολύ άσχημο σημάδι που δείχνει ότι περιβάλλεστε από αρνητικότητα και πρέπει αμέσως να κάνετε κάτι γι αυτό.

Νιώθετε χαμένοι.

Όταν αντιμετωπίζετε αρνητικές ενέργειες είναι φυσιολογικό πως θα αρχίσετε να χάνετε τον εαυτό σας. Και όσο περισσότερο προσπαθείτε να αντισταθείτε σε αυτές, τόσο χειρότερα νιώθετε. Δεν μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας αν δεν καθαρίσετε πρώτα την αρνητικότητα γύρω σας.

Δεν μπορείτε να κάνετε ήρεμες συζητήσεις.

Συνεχώς μπλέκεστε σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με όλους. Οι συζητήσεις σας με τους άλλους γίνονται όλο και πιο έντονες.

Δείτε ακόμα: Τι συμβαίνει όταν φεύγετε τελικά από μια τοξική σχέση

Δεν μπορείτε να χαλαρώσετε.

Βρίσκεστε συνεχώς στα άκρα. Δεν μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα και να χαλαρώστε. Έχετε ξεχάσει πώς να το κάνετε αυτό.

Το μυαλό σας είναι γεμάτο με αρνητικές σκέψεις.

Δεν σταματούν. Συνεχώς σκέφτεστε πως κάτι κακό θα συμβεί και όλοι θα στραφούν εναντίον σας.
Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να ζείτε έτσι. Χρειάζεται να κάνετε κάτι αμέσως. Εδώ είναι κάποιοι τρόποι που μπορούν να σας βοηθήσουν:

Χρησιμοποιήστε θαλασσινό αλάτι. Είναι γνωστό ότι απομακρύνει τις κακές ενέργειες. Κάντε μπάνιο με θαλασσινό αλάτι και θα παρατηρήσετε διαφορά.

Διαλογιστείτε. Ο διαλογισμός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διώξετε τις αρνητικές σκέψεις. 20 λεπτά την μέρα αρκούν.

Θυμιατίστε με φασκόμηλο. Είναι σπουδαίος τρόπος για να ξεφορτωθείτε τις αρνητικές ενέργειες. Ξεκινήστε να θυμιατίζετε το σπίτι σας με τις πόρτες και τα παράθυρα ανοιχτά ενώ επαναλαμβάνετε ένα θεραπευτικό μάντρα. Θα δείτε την διαφορά αμέσως.

Κάντε ένα διάλειμμα. Πάρτε μια μέρα ρεπό. Ταξιδέψτε κάπου. Καθαρίστε το μυαλό σας. Όλοι χρειαζόμαστε λίγο χρόνο μόνοι για να μείνουμε σε επαφή με τον εαυτό μας.

Με πληροφορίες από awakengr

Δείτε όλα τα νέα άρθρα με ένα κλικ εδω

Close