Τι φανερώνουν τα παπούτσια σας για τον χαρακτήρα σας;

Μας αρέσουν, μας κολακεύουν, γι’ αυτό και μπορεί να διαθέσουμε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να αποκτήσουμε τα παπούτσια που μας «γυάλισαν». Όμως, τα αγαπημένα μας υποδήματα δεν αναδεικνύουν μόνο το στιλ (όπως νομίζαμε μέχρι πρότινος) αλλά φανερώνουν πτυχές του χαρακτήρα και του εαυτού μας.
Σας φαίνεται παράλογο; Δεν το λέμε εμείς αλλά πρόσφατη έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύτηκαν στο Brightside και η οποία κατέληξε στο γεγονός ότι το 90% του χαρακτήρα μας «φαίνεται» στα παπούτσια που επιλέγουμε.

Εσείς, λοιπόν, δεν αποχωρίζεστε ποτέ τα άνετα αθλητικά σας ή φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ τα αγαπημένα σας δωδεκάποντα;

Ποτέ χωρίς τ’ αθλητικά

Είστε πολυάσχολη και σας αρέσει. Γι’ αυτό, γεμίζετε τη μέρα σας με πολλές δραστηριότητες, όχι μόνο με τη γυμναστική, αρκεί να έχετε πάντα κάτι να κάνετε. Στα θετικά σας συγκαταλέγεται ότι πάντα ξέρετε τι θέλετε, δεν φοβάστε ν’ αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας και δεν αγχώνεστε ποτέ για τίποτα. Απ’ ότι φαίνεται, η συνεχής κίνηση σας κρατά σε εγρήγορση αλλά και σε ηρεμία.

Μποτάκια

Δυναμική αλλά και ευαίσθητη, έξυπνη αλλά και καχύποπτη (πολλές φορές χωρίς λόγο), εγωκεντρική αλλά και συγκρατημένη. Εν ολίγοις, είστε γεμάτη αντιθέσεις αλλά και πολύ – μα πάρα πολύ- ενδιαφέρον!

Πόσα ζευγάρια «Σταράκια» έχετε;

Είστε ευγενικός και ήπιος χαρακτήρας σε γενικές γραμμές, αν και κάποιες φορές μπορεί να γίνετε υπερβολικά απαιτητική. Θυμίζετε περισσότερο αιώνια έφηβη με έντονο χαρακτήρα, όσον αφορά τα θετικά χαρακτηριστικά σας αλλά και τις αδυναμίες σας. Το καλό, απ’ ότι βλέπουμε, είναι ότι εξισορροπείτε τα καλά με τα κακά.

Έχετε πάντα την τελευταία λέξη της μόδας στα πόδια σας;

Σας αρέσει να πηγαίνετε για ψώνια και ν’ αγοράζετε καινούρια κομμάτια για την γκαρνταρόμπα σας. Έχετε ευχάριστο χαρακτήρα, παθιάζεστε με ό,τι σας αρέσει, ωστόσο κάποιες φορές είστε αρκετά συντηρητική, παρά το ότι δίνετε την αντίθετη εντύπωση.

Μπαλαρίνες και φλατ= άνεση και στιλ

Άνεση και στιλ δύο σε ένα στο πιο πολυφορεμένο ίσως είδος παπουτσιών, εδώ και χρόνια. Χαρακτηριστικό σας είναι ότι δεν σας νοιάζει η γνώμη των άλλων και ότι εκφράζετε τις απόψεις σας χωρίς φόβο και πάθος, ακόμα κι αν ξέρετε ότι μπορεί να προκαλέσουν αντιδράσεις.

Παπούτσια που… κάνουν μπαμ

Αν προτιμάτε τα παπούτσια σας να φαίνονται από χιλιόμετρα μακριά και να τραβάτε τα βλέμματα μόνο με τα υποδήματά σας, τότε σας αρέσει η επαφή με τον κόσμο, αλλά ταυτόχρονα είστε προσεκτική. Σας αρέσει η λάμψη και με τις επιλογές σας αποδεικνύετε ότι δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες.

Οι εκκεντρικότητες στα πόδια σας

Σας αρέσει να τραβάτε την προσοχή με το εκκεντρικό στιλ, αφού τα «ιδιαίτερα» παπούτσια σας τραβάνε (και δικαιολογημένα) όλα τα βλέμματα. Στόχος σας είναι να μην περνάτε ποτέ απαρατήρητη, αλλά το βασικό είναι ότι σας βγαίνει αβίαστα και φυσικά, γι’ αυτό δεν φαίνεστε «στημένη».

Για γυναίκες που προτιμούν τακούνια- ουρανοξύστες

Έχετε τρομερή αυτοπεποίθηση, πιστεύετε και μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα- γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι φοράτε ανελλιπώς τα ψηλοτάκουνά σας. Πόσες γυναίκες σαν κι εσάς ξέρετε; Στα αρνητικά σας, η επιστήμη σας προσάπτει το εξής: ότι συνήθως απαιτείτε τα πάντα να γίνονται με τον δικό σας τρόπο- κάτι που ενδεχομένως δεν βγαίνει πάντα σε καλό…

Πλατφόρμες για σεξ απίλ και βολικότητα

Όπως τα αγαπημένα σας παπούτσια είναι κάτι ανάμεσα σε ψηλοτάνουνα και φλατ, κάτι που τα κάνει πολύ ευκολοφόρετα, έτσι κι εσείς έχετε εύκολο χαρακτήρα. Είστε πολύ κοινωνική, φιλική με όλους και τα «πάτε» καλά με τους πάντες. Αν σας αρέσει η τεχνολογία, αυτό είναι πιθανό να εκφράζεται και στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Άνεση, άνεση και πάλι άνεση

Αν προτιμάτε αυτό το στιλ παπουτσιών, (που περιλαμβάνει τα μοκασίνια, τα oxfords και τα φλατ παπούτσια που θυμίζουν ανδρόγυνο στιλ), ένα πράγμα σημαίνει: ότι χαρακτηρίζεστε για την ηρεμία σας αλλά και για τον μοναδικό τρόπο που έχετε να εκφράζετε την άποψή σας, χωρίς υπερβολές.

Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν είναι απόλυτα, όμως μέσα τους έχουν κάποιες μικρές αλήθειες. Δείτε το σαν ένα τεστ να «ελέγξουμε» την επιστήμη. Στη δική σας περίπτωση έπεσε μέσα;

Πηγή: mama365.gr
Close