Σταμάτησε το γάμο της κόρης του, για να την παραδόσει, μαζί με τον πατριό της

 

Εμέις προσκυνάμε μπροστά σε τέτοιος μπαμπάδες που είναι υποδείγμα αξιών και δείχνουν οτι πάνω απο όλα βάζουν το παιδί τους και τίποτα αλλό!

Ένας πατέρας άγγιξε τις καρδιές της οικογένειάς του, των φίλων του αλλά και όλου του διαδικτύου. Η στιγμή που σταμάτησε κατά την παράδοση στης κόρης του στο γαμπρό και κάλεσε και τον πατριό του να την συνοδεύσουν, έκανε άπαντες να βάλουν τα κλάμματα ακομή και την ίδια τη φωτογράφο!

Σύμφώνα με το people greece Ο Todd Bachman, από το Ohio των ΗΠΑ, κρατούσε από το χέρι την 21χρονη κόρη του Brittany Peck, το Σάββατο, όταν αποφάσισε την τελευταία στιγμή να καλέσει και κάποιον ακόμα. Σε μία σειρά φωτογραφιών, που δημοσίευσε to το πρακτορείο γάμων Delia D Blackburn, ο 43χρονος φαίνεται να παίρνει από το χέρι τον πατριό της νύφης, Todd Cendrosky, για να συμμετάσχει από κοινού σε αυτή τη μοναδική στιγμή.

wedding4

Ακόμα και η ίδια η φωτογράφος, η Delia Blackburn, δήλωσε πως όταν είδε τις φωτογραφίες ξέσπασε σε κλάματα, καθώς είναι και η ίδια μητριά. Εμφανώς συγκινημένη, εξήγησε πόσο δύσκολο είναι το έργο ενός πατριού ή μίας μητριάς. «Όταν κάποιος σε εκτιμά, χτυπά στην καρδιά σου και επηρεάζει τα συναισθήματά σου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από τη μεριά του, ο κ. Bachman ανέφερε σε τηλεοπτικό σταθμό του Cleveland πως υπήρχαν δυσκολίες εδώ και 14 χρόνια, όμως ήθελε να δείξει την εκτίμησή του στον κ. Cendrosky. «Για μένα το να τον ευχαριστήσω που μας βοήθησε να μεγαλώσουμε την κόρη μας όλα αυτά τα χρόνια δεν θα ήταν αρκετό. Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να του δείξω την ευγνωμοσύνη μου», εξήγησε.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν.

wedding wedding5 wedding3

Close