Η γυναίκα μου πήρε όλα τα λεφτά και με άφησε μόνο με τα παιδιά μας-Αυτός ο πατέρας χρειάζεται τη συμβουλή μας!

Αυτός ο πατέρας αντιμετωπίζει μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή του και χρειάζεται τη συμβουλή μας. Πρόκειται για μία περίπτωση που αρκετοί από μας μπορεί να έχουν αντιμετωπίσει και να ξέρουν πόσο δύσκολο είναι.

Ένας πατέρας λοιπόν έμεινε μόνος με τα παιδιά του, καθώς η γυναίκα του τον άφησε για έναν άλλον άντρα, παίρνοντας μαζί της όλες τους τις οικονομίες.

Αυτός ο άνθρωπος τώρα καλείται μόνος να αντιμετωπίσει μία πολύ δυσχερή κατάσταση, έχοντας πίσω του παιδιά που πρέπει να φροντίσει και να μεγαλώσει. Βρίσκεται σε αδιέξοδο και χρειάζεται μία καθοδήγηση για το πως να συνεχίσει από δω και πέρα.

Διαβάστε παρακάτω το κείμενό του…

Ένιωσα την ανάγκη να εκφράσω σε κάποιον το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την γυναίκα μου και πιστεύω πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος.

Πολλοί και πολλές από εσάς θα με καταλάβετε.

Τόσα χρόνια δουλεύω για να προσφέρω στη γυναίκα και τα παιδιά μου τα πάντα. Προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να μη τους λείψει τίποτα.

Είμαι περήφανος που το έκανα αυτό και δε το μετανιώνω κυρίως για τα παιδιά μου.

Όμως από όσο φάνηκε η γυναίκα μου δυστυχώς δεν εκτίμησε τίποτα από όλα αυτά που έκανα.

Την είχα κορόνα στο κεφάλι μου, δε δούλεψε ποτέ στη ζωή της, ό,τι και να ήθελε της το έδινα απλόχερα.

Όμως το ευχαριστώ της ποιο ήταν; Να με αφήσει για έναν άλλο άντρα και να μου αδειάσει όλους τους λογαριασμούς αδιαφορώντας για το τι θα απογίνω εγώ και τα παιδιά μας.

Αυτή η γυναίκα δίχως τσίπα πήρε τα λεφτά που μάζευα τόσα χρόνια για τις σπουδές τον παιδιών μας για να τα «φάει» με τον εραστή της.

Είναι ξεδιάντροπη και δεν αξίζει να λέγεται μάνα μετά από αυτό το κακό που έκανε.

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Πρέπει ξανά από την αρχή να χτίσω τα πάντα για το μέλλον των παιδιών ΜΟΥ.

Αυτού του είδους οι γυναίκες δεν είναι άξιες να παντρεύονται και να κάνουν παιδιά αφού με την πρώτη ευκαιρία τα εγκαταλείπουν.

Είμαι τόσο πικραμένος και απογοητευμένος που δεν ξέρω τι να κάνω. Οι εποχές είναι τόσο δύσκολες και όλες οι οικονομίες μου θα χαραμιστούν για τα λούσα και την καλοπέραση της «κυρίας».

Σας συμβουλεύω να έχετε το νου σας και να είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή του συντρόφου σας,

Αυτό ισχύει και για τους άντρες και για τις γυναίκες φυσικά.

Πηγή: efisecrets
Close