συγκινητική_αντίδραση_παιδιού με καρκίνο_

Η συγκινητική αντίδραση παιδιού με καρκίνο όταν 70.000 φίλαθλοι το χαιρέτησαν !Αυτό το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου βλέποντας την συγκινητική αντίδραση που είχε ένα παιδί με καρκίνο, όταν 70.000 φίλαθλοι, γύρισαν προς το μέρος του για να το χαιρετήσουν.

Ο καρκίνος είναι η μάστιγα των τελευταίων ετών και φαίνεται πως ακόμη η επιστημονική κοινότητα δεν έχει καταφέρει να βρει την θεραπεία. Όταν κάποιος αρρωσταίνει με καρκίνο, όλοι στεναχωριόμαστε στην ιδέα. Πόσο μάλλον όταν ο καρκίνος χτυπάει παιδιά. Παιδιά που δεν έχουν προλάβει να κάνουν καμία κατάχρηση.

Παιδιά που έχουν όλη την ζωή μπροστά τους και που το σώμα τους θα έπρεπε να είναι ακμαίο. Παιδιά που η ζωή από τα πρώτα τους κιόλας βήματα τους έδειξε το άσχημο πρόσωπό της. Γιατί όταν είσαι παιδί δεν πρέπει να περνάς όλες σου τις μέρες στα νοσοκομεία.

Δείτε ακόμα Μητέρα εθισμένη στο αλκοόλ: Το δύσκολο ταξίδι της απεξάρτησης

Όταν είσαι παιδί δεν πρέπει να κάνεις εξαντλητικές χημειοθεραπείες. Όταν είσαι παιδί δεν πρέπει να βρίσκεσαι τόσο κοντά στο τέλος. Ο παιδικός καρκίνος είναι από τα θέματα που πάντα δημιουργούν πόνο, θλίψη και νεύρα στους ανθρώπους που μαθαίνουν τέτοιες ειδήσεις. Γιατί είναι άδικο.

Και μπορεί η ζωή να μην είναι δίκαιη όμως θα έπρεπε στα παιδιά να κάνει μία εξαίρεση. Θα έπρεπε να είναι όσο πιο δίκαιη μπορούσε. Ένα παιδί με καρκίνο, μαθαίνει από μικρό πως να επιβιώνει. Κι ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή ο καρκίνος θα είναι μόνο ένα ζώδιο και οι παιδικές ασθένειες που θα μας προβληματίζουν θα είναι μόνο η ανεμοβλογιά και η ιλαρά.

Σήμερα λοιπόν θα δούμε την συγκινητική αντίδραση ενός παιδιού με καρκίνο, όταν 70.000 φίλαθλοι γύρισαν προς το μέρος του για να το χαιρετήσουν. Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας συγκίνηση σε όποιον το είδε. Εμείς, δακρύσαμε. Διαβάστε παρακάτω:

Στις 15 Σεπτεμβρίου λοιπόν ο Wyatt Hemphill εισήχθη στο University of Iowa Stead Family Children’s Hospital. Ο Wyatt πάσχει από μία σπάνια ανοσολογική διαταραχή. Ο μικρός ήταν στους τελευταίους ορόφους του νοσοκομείου όπου έχουν θέα στο στάδιο Kinnick, το σπίτι των Hawkeyes.

Ο μικρός μαχητής λοιπόν παρακολουθούσε τον ποδοσφαιρικό αγώνα από τα παράθυρα του νοσοκομείου. Κάποια στιγμή λοιπόν, οι φίλαθλοι γύρισαν προς το νοσοκομείο και χαιρέτησαν όλοι μαζί το μικρό αγόρι. Ο Wyatt χαμογέλασε όταν είδε 70.000 φίλαθλους να τον χαιρετάνε.

Η αντίδραση του μικρού καταγράφηκε στην φωτογραφική μηχανή της μητέρας του, Hillary, η οποία ανέβασε την φωτογραφία στην σελίδα της στο Facebook. Μάλιστα, συνόδευσε την φωτογραφία με την λεζάντα: “Πρώτη φορά χαμογέλασε από τότε που ήρθαμε εδώ. Ένιωσε τόσο ξεχωριστός! Ευχαριστούμε όλους όσους χαιρέτησαν!” .

Έκτοτε οι φίλαθλοι συνηθίζουν να χαιρετούν προς την πλευρά του νοσοκομείου τους ασθενείς, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Πως ξεκίνησε η ιδέα;

Όταν μία γυναίκα ανάρτησε στη σελίδα της συγκεκριμένης ομάδας στο Facebook το εξής: “Νομίζω ότι θα πρέπει το Kinnick να χαιρετάει τα παιδιά του νοσοκομείου για ένα λεπτό κατά τη διάρκεια κάθε παιχνιδιού” , οι οπαδοί της ομάδας συμφώνησαν αμέσως.

Ο μπαμπάς του αγοριού Brandon θυμούμενος την στιγμή σχολιάζει στο Inside Edition ότι: “Τραβήξαμε το κρεβάτι του και το βάλαμε δίπλα στο παράθυρο. Μόλις είδε τους ποδοσφαιριστές να τρέχουν, χαμογέλασε. Του είπαμε: “Θα σε χαιρετήσουν! Για κοίτα, τώρα θα σε χαιρετήσουν!” .

συγκινητική_αντίδραση_παιδιού με καρκίνο_

Photo via: buzzly.fr

Τότε ήταν που οι φίλαθλοι του νοσοκομείου σήκωσαν τα χέρια τους και χαιρετούσαν για 10 με 15 λεπτά. “Έχει γίνει τόσο σκληρός μετά από όλα όσα έχει περάσει” συμπλήρωσε η Hillary.

Έβλεπα πόσο κουρασμένος ήταν και όταν είδε τους φιλάθλους να τον χαιρετάνε, έλαμψε αμέσως το πρόσωπό του! Υπάρχουν άνθρωποι στις κερκίδες που πρέπει να έχουν συγγενείς στο νοσοκομείο, επειδή κρατούν πινακίδες με ονόματα.” πρόσθεσε ο Brandon.

Ο μικρούλης ήταν άρρωστος από την στιγμή που γεννήθηκε και το ανοσοποιητικό του σύστημα δεν λειτουργούσε σωστά. Ο πατέρας του, είπε ότι οι γιατροί είχαν πει στην οικογένεια ότι μία μεταμόσχευση μυελού των οστών είναι ο μόνο δρόμος για να γίνει ο μικρός καλά.

Δείτε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close