Συγκινητικό: Άνδρας 92 ετών βάφει τα μαλλιά της γυναίκας του όσο βρίσκονται σε καραντίνα!

Ο κορονοϊός, έχει οδηγήσει πολλές χώρες του εξωτερικού, καθώς και την Ελλάδα σε καραντίνα. Οι άνθρωποι, μένουν σπίτι για να περιορίσουν τα κρούσματα και να προστατεύσουν τις ευπαθείς ομάδες. Πολλοί παραπονιούνται για τον υποχρεωτικό εγκλεισμό και δεν τους αδικούμε.

Οι επιχειρήσεις και τα σχολεία έχουν κλείσει, οι άνθρωποι βγαίνουν έξω μόνο για τα απολύτως απαραίτητα και πολλοί από αυτούς, αγωνιούν καθημερινά για το οικονομικό μέλλον τόσο της χώρας όσο και το δικό τους. Φυσικά κανείς από εμάς, δεν έχει χρόνο για…καλλωπισμούς!

Μια γιαγιά λοιπόν από το Ισραήλ, φαίνεται πως ήθελε να βάψει τα μαλλιά της, αλλά εφόσον ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και όλες οι επιχειρήσεις της χώρας έχουν κλείσει, θα έπρεπε να κάνει υπομονή μέχρι να λήξει η καραντίνα.

Θα έπρεπε να κάνει υπομονή, αν δεν είχε στο πλάι της, αυτόν τον αξιαγάπητο σύζυγο. Ο σύζυγός της λοιπόν, σε ηλικία 92 ετών προσφέρθηκε να της βάψει τα μαλλιά με απεριόριστη φροντίδα και μεράκι.

Η είδηση έγινε γνωστή, όταν η εγγονή του ζεύγους Yael Shapira Avraham τους τράβηξε φωτογραφία και τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Η φωτογραφία όπως καταλαβαινετε, δεν άργησε να γίνει viral.

Πραγματικά αξιοθαύμαστες και συγκινητικές εικόνες από το Ισραήλ! Η αγάπη, φαίνεται πως κάνει την καραντίνα να μοιάζει πιο γλυκιά. Και ποιος κορονοϊός είναι σε θέση να τρομοκρατήσει αυτό το γλυκό και πολύ δεμένο ζευγάρι; Ευχόμαστε να είναι πάντα αγαπημένοι!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close