δίδυμα-αδέρφια-κρατιούνται-χέρι-χέρι-μετά-την-γέννησή-τους-

Συγκινητικό: Νεογέννητα δίδυμα πιάνονται χέρι χέρι λίγο μετά την γέννησή τους. Αυτά τα δίδυμα λίγο μετά την γέννησή τους πιάστηκαν χέρι χέρι.

Είναι γνωστό ότι τα δίδυμα έχουν μία φοβερή σχέση μεταξύ τους. Χωρίς καμία υπερβολή δίδυμα αδέρφια έχουν πει ότι όταν πέφτει το ένα πονάει το άλλο. Η σύνδεσή τους είναι απίστευτη. Αυτό φαίνεται όχι μόνο από τον τρόπο που πολλά δίδυμα μοιάζουν εξωτερικά αλλά και από την σύνδεση που έχουν από μικρά.

Στο σημερινό μας άρθρο θα μοιραστούμε μαζί σας ένα βίντεο με δίδυμα τα οποία λίγο μετά την γέννησή τους πιάστηκαν χέρι χέρι. Ένα συγκινητικό βίντεο που σίγουρα θα σας κάνει να δακρύσετε και να χαμογελάσετε διπλά. Διαβάστε παρακάτω: 

Συγκινητικό: Νεογέννητα δίδυμα πιάνονται χέρι χέρι λίγο μετά την γέννησή τους

Οι ιδιαίτερες συνθήκες κύησης, τοκετού και ανατροφής συμβάλλουν στην διαμόρφωση της προσωπικότητας των διδύμων. Η ανάπτυξη της προσωπικότητας οποιουδήποτε παιδιού είναι αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης του γενετικού του υλικού και των συνθηκών του περιβάλλοντος στο οποίο μεγαλώνει.

Στα δίδυμα επιπρόσθετα παίζει ρόλο ότι από τη σύλληψή τους και μετά το περιβάλλον τα αντιμετωπίζει σαν μια κοινή μονάδα. Είναι γενικά παραδεκτό ότι οι βέλτιστες συνθήκες ανατροφής τους είναι εκείνες που βοηθούν έτσι ώστε το κάθε παιδί να αναπτύξει αυτόνομα την προσωπικότητα του.

Δείτε ακόμα Δίδυμα αδέρφια: Δες τα 10 απίστευτα πράγματα που σίγουρα δεν γνώριζες

Οι γονείς πρέπει να έχουν πάντα κατά νου, ιδιαίτερα για τα μονοζυγωτικά και του ιδίου φύλου δίδυμα , τη σημασία που έχει για αυτά τα παιδιά να διακρίνονται και να αντιμετωπίζονται ως δύο διαφορετικοί και ξεχωριστοί άνθρωποι και να μην αποτελεί ο ένας καθρέπτη του άλλου.

δίδυμα-αδέρφια-κρατιούνται-χέρι-χέρι-μετά-την-γέννησή-τους-

Μία ιστορία με δίδυμα που είχαν τηλεπάθεια

Ήταν Απρίλιος του 2009 όταν η δεκαπεντάχρονη Gemma Houghton κατακλείστηκε ξαφνικά από το έντονο αίσθημα ότι η δίδυμη αδελφή της Leanne αντιμετώπιζε πρόβλημα. Έτρεξε στο μπάνιο, όπου ήξερε πως η αδελφή της έκανε το μπάνιο της και τη βρήκε κάτω από το νερό, αναίσθητη και σχεδόν μπλε.

Η Leanne είχε επιληψία και έπαθε επιληπτική κρίση στο λουτρό. Η Gemma την τράβηξε από τη μπανιέρα, κάλεσε το κέντρο άμεσης βοήθειας και η ζωή της αδελφής της σώθηκε.

“Είχα ένα άξαφνο αίσθημα να πάω να την κοιτάξω. Ήταν σα μια φωνή να μου έλεγε ότι με χρειαζόταν η αδελφή μου“, είπε αργότερα η Gemma στους δημοσιογράφους. “Βρισκόταν κάτω από το νερό. Στην αρχή σκέφτηκα πως έλουζε τα μαλλιά της ή ότι μου έκανε πλάκα, αλλά όταν τράβηξα το κεφάλι της έξω είδα πως είχε γίνει μπλε.

Δείτε ακόμα Ουκρανία: Κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού γεννήθηκαν δίδυμα σε καταφύγιο

Κατάλαβα πως είχε πάθει κρίση”. Εάν η Gemma δεν είχε αναγκαστεί από το αίσθημα αυτό να τρέξει για να βρει την αδελφή της, σχεδόν σίγουρα η Leanne θα είχε πνιγεί.

Η συγκεκριμένη ιστορία δημοσιεύτηκε τον Μάρτιο του 2009 στη βρετανική εφημερίδα Mirror και αποτελεί μια από τις αναφορές για την ψυχική σύνδεση που λέγεται πως υπάρχει μεταξύ διδύμων και ιδιαίτερα μεταξύ των ομοζυγωτικών διδύμων.

δίδυμα-αδέρφια-κρατιούνται-χέρι-χέρι-μετά-την-γέννησή-τους-

Το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου

Ένα βίντεο ανέβηκε στο Youtube το 2019 με δύο δίδυμα αδέρφια. Η μητέρα μόλις τα έχει γεννήσει και φαίνεται στο βίντεο να τα κρατάει στην αγκαλιά της με τρυφερότητα. Κάποιος – λογικά ο πατέρας – τραβούσε βίντεο το τρυφερό στιγμιότυπο.

Μέχρι που γιατροί, νοσηλευτές αλλά και το ίδιο το ζευγάρι είδαν μία εικόνα που θα τους γέμιζε χαρά και συγκίνηση. Τα αδέρφια λίγο μετά την γέννησή τους, πιάστηκαν χέρι χέρι.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close