πόλεμος-στην-Ουκρανία-δίδυμα-γεννήθηκαν-κατά-τη-διάρκεια-βομβαρδισμών-

Ουκρανία: Κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού γεννήθηκαν δίδυμα σε καταφύγιο. Ελπίδα γεννήθηκε μέσα σε ένα καταφύγιο κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού όταν δίδυμα μωράκια είδαν για πρώτη φορά το φως.

Τις τελευταίες μέρες όλος ο κόσμος καθηλώνεται για ακόμη μία φορά μπροστά στις τηλεοράσεις, παρακολουθώντας τα νέα για τον πόλεμο που ξέσπασε αυτή τη φορά ανάμεσα στην Ρωσία και στην Ουκρανία. Το 2022 δεν γίνεται η ανθρωπότητα ακόμη να πολεμάει μεταξύ της.

Όμως δυστυχώς μέχρι και σήμερα για τα συμφέροντα των λίγων πολεμούν οι πολλοί.  Έτσι τις τελευταίες μέρες πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία και ελπίζουμε όλα να τελειώσουν γρήγορα και ο λαός να βρει την ειρήνη που αναζητά.

Δείτε ακόμα Ουκρανία: Βίντεο που συγκλονίζει- Νεογέννητα μωράκια από την εντατική σε αυτοσχέδιο καταφύγιο

Μέσα από τα συντρίμμια όμως το πείσμα της ζωής πάντα ξεπροβάλλει. Αυτό έγινε τουλάχιστον όταν δίδυμα γεννήθηκαν μέσα σε καταφύγιο στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού. Μία ευχάριστη είδηση, σε σύγκριση με όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό. Διαβάστε παρακάτω:

Ουκρανία: Κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού γεννήθηκαν δίδυμα σε καταφύγιο

Ενώ τα ρωσικά τανκς κατευθύνονταν προς την ουκρανική πρωτεύουσα, οι άμαχοι προσπαθούσαν να βρουν καταφύγιο σε σταθμούς μετρό, υπόγειες σήραγγες και αποθήκες αναζητώντας προστασία από τους βομβαρδισμούς.

πόλεμος-στην-Ουκρανία-δίδυμα-γεννήθηκαν-κατά-τη-διάρκεια-βομβαρδισμών-

Κατά την διάρκεια αυτών των βομβαρδισμών δύο δίδυμα αδέρφια αντίκρισαν για πρώτη φορά το φως μέσα σε υπόγειο καταφύγιο. Τα δίδυμα αντί να νιώσουν την ζεστασιά του σπιτιού τους, κοιμούνται σκεπασμένα με κουβέρτες σε αυτοσχέδια στρώματα.

πόλεμος-στην-Ουκρανία-δίδυμα-γεννήθηκαν-κατά-τη-διάρκεια-βομβαρδισμών-

Αυτά τα δίδυμα είναι ανάμεσα στα 8 μωρά που γεννήθηκαν τις τελευταίες μέρες στο Κίεβο. Όλα τα μωρά γεννήθηκαν σε καταφύγια της πόλης και λαμβάνουν παρόλα αυτά την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονται από γιατρούς που βρίσκονται εκεί.

Δείτε ακόμα 4χρονη έπαθε σοβαρή εγκεφαλική βλάβη από αποσμητικό χώρου

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια της ημέρας οι σειρήνες χτυπούν συνεχώς με κτίρια να βομβαρδίζονται κοντά στα καταφύγια. Εικόνες ντροπής για την ανθρωπότητα που μέχρι και σήμερα πολεμάει και χωρίζει την γη σαν τσιφλίκι της. Μία γη που θα έπρεπε να ανήκει σε όλους.

πόλεμος-στην-Ουκρανία-δίδυμα-γεννήθηκαν-κατά-τη-διάρκεια-βομβαρδισμών-

«Στο υπόγειο του μαιευτηρίου, σε συνθήκες μακριά από αυτές που αξίζει να έρθει στον κόσμο μια νέα ζωή, γεννιέται κάθε μέρα η ελπίδα… Υπερασπιζόμαστε ζωές και ανθρωπιά!», θα πει η πρώην Ουκρανή βουλευτής Hanna Hopko.

All photos via: walesonline.co.uk

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close