Τα οκτώ χαρακτηριστικά των ανθρώπων που… μαγνητίζουν!

Κάποιοι άνθρωποι γοητεύουν και είναι ενδιαφέροντες εκ του φυσικού τους. Όμως, σύμφωνα με τον καθηγητή λογιστικής (!) Κλερ Νίξον υπάρχει τρόπος κάποιος να καλλιεργήσει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και να γίνει το ίδιο ενδιαφέρων!

Είναι παθιασμένοι
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός τέτοιου ανθρώπου είναι η Τζέιν Γκούνταλ, η οποία σε ηλικία 26 ετών άφησε την Αγγλία και μετακόμισε στην Τανζανία για να μελετήσει τους χιμπατζήδες. Η Γκούνταλ αφιερώθηκε με τόσο πάθος στην δουλειά της που δεν είχε χώρο για τίποτα άλλο στη ζωή της.

Δοκιμάζουν νέα πράγματα
Οι ενδιαφέροντες άνθρωποι κάνουν πράγματα που τους ενδιαφέρουν. Ξέρουν τι θέλουν και είναι αρκετά γενναίοι για να το κυνηγήσουν. Αυτό συνήθως σημαίνει ότι πρέπει να δοκιμάσουν νέα πράγματα, στα οποία συνήθως αποτυγχάνουν στην αρχή.

Δεν κρύβουν τις «παραξενιές» τους
Συνήθως οι άνθρωποι αυτοί έχουν περίεργες προτιμήσεις και δεν ακολουθούν την πεπατημένη. Είναι ανοιχτοί και δεν κρύβουν ποιοι πραγματικά είναι, όπως για παράδειγμα ο Γουόρεν Μπάφετ ο οποίος δεν είναι το τυπικό παράδειγμα δισεκατομμυριούχου. Ο Μπάφετ θεωρείται αρκετά εκκεντρικός αφού συνεχίζει να μένει στο ίδιο σπίτι όπου έμενε πριν γίνει πλούσιος και να να οδηγεί το ίδιο αυτοκίνητο.

δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close