Κράξτε μαζί μας : Θέλω να βγει από τον γάμο του και να είναι μαζί μου.Μου ανήκει
 

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα γίνω το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση και τα έφερε έτσι η ζωή που έγινα. Τον Αργύρη τον γνώριζα από το σχολείο. Πάντα μου άρεσε αλλά αυτός ποτέ δεν μου είχε δώσει σημασία . Βλέπετε τότε άλλες ήταν οι κουκλάρες του σχολείου που έκοβαν φλέβα τα αγόρια. 
Μετά εγώ πέρασα σε μια σχολή και μετακόμισα οπότε χαθήκαμε.  Κάποια στιγμή μου έστειλε μια φίλη μου ένα μήνυμα στο facebook ότι ετοιμάζουν συνάντηση συμμαθητών και με περιμένουν και εμένα. Αμέσως χτύπησε καμπανάκι μέσα μου και θυμήθηκα τον Αργύρη. Σκέφτηκα ότι ήταν η ευκαιρία μου να πάρω το αίμα μου πίσω…. ” θα με δει μετά από τόσα χρόνια και θα πάθει! Που δεν γύρναγε να με κοιτάξει” σκεφτόμουν. Είχα και την αυτοπεποίθηση της ευπαρουσίαστης και αμέσως έβαλα σε εφαρμογή το σχέδιο:”Θα με δεις και θα πάθεις!”
Την ημέρα του reunion πήγα κομμωτήριο,έφτιαξα νύχι, μακιγιάζ όλα στην τρίχα και φυσικά διάλεξα ένα φόρεμα που έβγαζε μάτι!
Όταν συναντηθήκαμε όλοι με αγκάλιασαν και χάρηκαν που με είδαν και όλοι τόνισαν την αλλαγή μου. “Βρε πως άλλαξες έτσι; Κουκλάρα είσαι!” Ο μόνος που ήταν συγκρατημένος και σχεδόν αδιάφορος ήταν ο Αργύρης ,ο οποίος εξακολουθούσε να διατηρείτε κούκλος  Περάσαμε υπέροχα,θυμηθήκαμε τα σχολικά μας χρόνια ,γελάσαμε χορέψαμε.

 Οι περισσότεροι είχαν κάνει οικογένεια και μέσα σε αυτούς ήταν και ο Αργύρης. Ο Αργύρης μίλαγε με όλους και με εμένα μόνο δυο τρεις κουβέντες αντάλλαξε.  Όταν τελείωσε η βραδιά πήρα απόφαση ότι,όπως τότε έτσι και τώρα του ήμουν αδιάφορη. Τους καληνύχτισα και τους ευχαρίστησα όλους και πήγα να πάρω ταξί. Όταν βγήκα έξω άκουσα να με φωνάζει ο Αργύρης και προσφέρθηκε να με επιστρέψει σπίτι μου. Αυτό ήταν….. όλα έγιναν όπως τα σχεδίαζα και το κάστρο έπεσε. 

 Ξεκινήσαμε να βρισκόμαστε ,να μιλάμε στο τηλέφωνο ,στο facebook και στο μυαλό μου το είχα ότι το ελέγχω και από στιγμή σε στιγμή μπορώ να διακόψω αυτή την “σχέση” Αυτός ήταν από την αρχή ξεκάθαρος,ότι έχει την οικογένεια του και για κανένα λόγο δεν θα την αφήσει. Πέρασαν 6 μήνες  και μέρα μου είπε ότι το παρατραβήξαμε και ότι η γυναίκα του άρχισε να υποψιάζεται και έπρεπε να διακόψουμε. Έπαθα τρέλα. Έκλαιγα,χτυπιόμουν τον κατηγόρησα ότι με εκμεταλεύτηκε και τον απείλησα ότι θα τα πω όλα στην γυναίκα του.Το αποτέλεσμα ήταν να μου ρίξει το βρισίδι της ζωής μου και μου είπε ότι αν τολμήσω να τον ενοχλήσω αυτόν ή την οικογένεια του θα με σπάσει στο ξύλο.

Γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Γιατί θέλω να κράξω τον εαυτό μου γιατί ξεκίνησα να μπω σε μια σχέση και δεν σταμάτησα ποτέ να ενοχλώ. Για τα ατελείωτα τηλεφωνήματα τα μεσάνυχτα που έπαιρνα σπίτι του και το έκλεινα, γιατί έπαιρνα την γυναίκα του στην δουλειά και την έβριζα, γιατί πήγαινα στο σχολείο των παιδιών του και παρακολουθούσα αν θα τα πάρει αυτός για να πεταχτώ μπροστά τους και  να τον χαιρετήσω. Γιατί τρύπωνα με κάθε τρόπο στους φίλους του και έβρισκα ευκαιρία πάντα να είμαι μπροστά του ώσπου στο τέλος όλοι το κατάλαβαν. Γιατί πήγα στο σπίτι του και ήπια καφέ με την γυναίκα του με πρόφαση ότι θα κάνουμε κι άλλο reunion και μπήκε μέσα με είδε και έπαθε σοκ. Και παράλληλα θέλω να κράξω και αυτόν γιατί πραγματικά νιώθω ότι δεν την αγαπάει και είναι μαζί της μόνο και μόνο για τα παιδιά. Γιατί διαφορετικά δεν θα βάζε εμένα στην ζωή του, δεν θα μου δείχνε πόσο με θέλει .Θέλω να τον κράξω γιατί φοβάται να βγει από αυτόν τον γάμο και όσες φορές και να με βρίσει εγώ ξέρω ότι εμένα θέλει. Ξέρω πολύ καλά ότι εγώ το ξεκίνησα όμως η καρδιά είναι πιο δυνατή από το μυαλό μας. Και οι στιγμές μας αυτό μου δείξανε , η καρδιά του ανήκει σε μένα.
Λ.Χ.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ DADDY -COOL
Τι να πω; Ούτε ψίλος στον κόρφο του ,του ανθρώπου! Μου θυμίζεις την ταινία “Ολέθρια σχέση” με τον Μαικλ Ντάγκλας και την Γκλεν Κλόουζ……. και αν δεν την έχεις δει ,ρίξε μια ματιά στο τρέιλερ μπας και συνέρθεις  και δεν έχεις την ίδια κατάληξη με την πρωταγωνίστρια γιατί δεν σε βλέπω καλά! (αν ψάξεις θα δεις την σκηνή στο μπάνιο και θα καταλάβεις πως κατάληξε ….δεν την βάζω για να μην το κάνουμε θρίλερ ) Θα σε συμβούλευα να πας σε έναν ψυχολόγο γιατί μόνο όλεθρο θα καταφέρεις και τίποτα περισσότερο!Και κάτι ακόμη.και να άφηνε την άλλη για να είναι μαζί σου ,σε λίγα χρόνια θα βρισκόταν  μια σαν και σένα με λάγνο βλέμμα που θα σου απονείμει το βραβείο 
της ανοιχτής παλάμης.Κράτα το κεφάλι σου ψηλά και μείνε μακρυά από μαλάκες που παίζουν σε πολλά ταμπλό, δεν σου αξίζουν αυτά  τα τυπάκια. 

 

Close