Τρόποι για να αναζωπυρώσεις το πάθος στον γάμο σου

Πολλές φορές, οι γάμοι περνούν κρίσεις! Η καθημερινότητα, το άγχος με τις υποχρεώσεις όσων αφορά τα παιδιά και τα οικονομικά, οι δουλειές, η ρουτίνα, μπορούν να κάνουν την ερwτική σας ζωή να “βαλτώσει” .

Νιώθετε, πως έχει χαθεί η ερwτική έλξη, το πaθος και ενθουσιασμός. Αν πιστεύετε, πως αυτό δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί κάνετε λάθος. Υπάρχουν μερικές συμβουλές, που μπορούν να επαναφέρουν το πάθος στον γάμο σας, σαν να βιώνετε ξανά τα πρώτα ραντεβού σας!

Δείτε μαζί μια ταινία ερwτικού περιεχόμενου!

Πολλά ζευγάρια, επιλεγούν να δουν μαζί μια ταινία ερwτικού περιεχομένου για να τονώσουν την ερwτική τους ζωή και αδιαμφισβήτητα είναι μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος. Μπορείτε να κάνετε “παιχνίδι” με τον άντρα σας την ώρα που η ταινία συνεχίζει να παίζει ή να του απαγορεύσετε να σας αγγίξει μέχρι να τελειώσει η ταινία. Πολλές φορές η αναμονή, ιντριγκάρει τους ανθρώπους!

Η τεχνολογία βοηθάει!

Με την είσοδο της τεχνολογίας στις ζωές μας, πολλά πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο. Ένα από αυτά είναι και η συνουσία, καθώς πλέον υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορούν είτε να σας δείξουν καινούριες στάσεις είτε να σας βάλουν στην διαδικασία να παίζετε ερwτικά παιχνίδια που μπορούν να “ανάψουν τα αίματα” !

Παιχνίδι ρόλων!

Μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά την ώρα εκείνη είναι πολύ απολαυστικό. Μέσα από τους ρόλους που θα ενσαρκώσετε, κάθε φαντασίωση σας, μπορεί να βγει αληθινή!

Σεκς toys!

Τα ερwτικά παιχνίδια δεν είναι χρήσιμα μόνο στις…ελεύθερες ψυχές εκεί έξω! Πολλά παντρεμένα ζευγάρια τα χρησιμοποιούν για να δώσουν πικάντικες νότες στον γάμο τους και να φουντώσουν το πάθος!

Το κόλπο του…πρώτου ραντεβού!

Πολλά παντρεμένα ζευγάρια βαλτώνουν με την ιδέα ότι δεν έχουν κάτι άλλο να ανακαλύψουν ο ένας για τον άλλον! Το κόλπο του πρώτου ραντεβού υπάρχει για να λύσει αυτό το πρόβλημα. Κανονίζετε να βρεθείτε σε ένα μέρος που δεν έχετε ξανά πάει. Κατά προτίμηση, επιλέξτε κάποιο μπαρ. Τότε, ο σύζυγός σας με άλλο όνομα, θα προσπαθήσει να σας διεκδικήσει σαν να μην σας ξέρει. Αυτή η πρώτη προσέγγιση και το κατόρθωμα να σας…ρίξει, μπορεί να σας θυμίσει τα πρώτα σας ραντεβού.

Close