Η καθημερινότητα μίας μαμάς :10 ξεκαρδιστικές εικόνες_

Η καθημερινότητα μίας μαμάς :10 ξεκαρδιστικές εικόνες! Η καθημερινότητα μίας μητέρας είναι φυσικά πολύ όμορφη, όμως υπάρχουν και μερικές τραγελαφικές καταστάσεις που σίγουρα όλες οι μητέρες τις έχουν βιώσει.

Αυτές οι τραγελαφικές καταστάσεις αποτυπώθηκαν πολύ πετυχημένα σε αυτές τις 10 ξεκαρδιστικές εικόνες. Πως είναι να είσαι μητέρα; Ποια είναι η καθημερινότητα και οι δυσκολίες της καθημερινότητας της; Αυτές οι εικόνες σκοπό έχουν να κάνουν τις μητέρες να γελάσουν  και να δουν τα πράγματα πιο αισιόδοξα και χαρούμενα.

Δείτε ακόμα Έγινες μαμά: Δες πως αλλάζει η λειτουργία του εγκεφάλου σου

Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά στον καναπέ κι αν είστε μανούλα μην φοβηθείτε να ταυτιστείτε με τις εικόνες που θα δείτε παρακάτω. Γιατί το να είσαι μητέρα είναι από τις πιο όμορφες εμπειρίες στην ζωή μίας γυναίκας, αλλά σίγουρα υπάρχουν φορές που θες να γράψεις βιβλίο με τα βιώματά σου. Διαβάστε παρακάτω: 

Η καθημερινότητα μίας μαμάς :10 ξεκαρδιστικές εικόνες – Δεν κρατάς τίποτα για τον εαυτό σου!

Θέλεις να πάρεις για το σπίτι μερικές σοκολάτες, μερικά γαριδάκια, λίγα πατατάκια. Κάτι τέλος πάντων, για τις ταινίες που θα δεις ή για τις υπογλυκαιμίες σου.

Ποτέ όμως αυτά που αγοράζεις δεν είναι για σένα τελικά. Καταλήγεις να μοιράζεις τα γλυκά και τα σνακ σε όλο το σπίτι, γιατί εσύ δεν έχεις δικαίωμα να φας μία σοκολάτα χωρίς να την μοιραστείς με τα παιδιά σου!

ξεκαρδιστικές_εικόνες_για_την_ καθημερινοτητα μιας μαμάς_

Η καθημερινότητα μίας μαμάς :10 ξεκαρδιστικές εικόνες -Τα δώρα σου είναι τέλεια!

Θέλεις να πας να αγοράσεις κάτι μικρό για το αγγελούδι σου. Και μέχρι να μπεις στο κατάστημα είσαι σίγουρη ότι θα τηρήσεις την υπόσχεση που έδωσες στον εαυτό σου και στον άντρα σου στο σπίτι, ότι θα του αγοράσεις κάτι φθηνό και μικρό. Στη τελική όμως, ποτέ δεν κρατιέσαι και καταλήγεις να του παίρνεις τα καλύτερα!

Η καθηερινότητα_μιας _μαμάς_

Η καθημερινότητα μίας μαμάς :10 ξεκαρδιστικές εικόνες – Είσαι υπερπροστατευτική!

Οι μπαμπάδες τις περισσότερες φορές δεν είναι τόσο υπερπροστατευτικοί όσο οι μανούλες. Φυσικά αυτό δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις. Έτσι καταλήγεις να πας με τον άντρα σου και το παιδί σου μία βόλτα στην παιδική χαρά κι εν τέλει καταλήγεις να βρίσκεσαι ένα λεπτό πριν το εγκεφαλικό κάθε φορά που το παιδί κάνει τσουλήθρα.

ξεκαρδιστικές εικόνες_για_την_ζωή_μίας_μητέρας_

Η καθημερινότητα μίας μαμάς :10 ξεκαρδιστικές εικόνες -Και η υπερπροστατευτικότητα δεν έχει τέλος!

Φυσικά η παιδική χαρά δεν είναι το μόνο μέρος που είσαι υπερπροστατευτική. Ξαφνικά όλο το σπίτι σου φαίνεται ένα επικίνδυνο μέρος για το παιδί. Αν μπορούσες να το είχες συνεχώς μέσα στο πάρκο του, θα το έκανες αλλά…δεν σε αφήνουν!

υπερπροστατευτική_μαμα_

Η καθημερινότητα μίας μαμάς :10 ξεκαρδιστικές εικόνες – Ο ύπνος αποκτά άλλη αξία αφού γίνεις μητέρα!

Περιμένεις όλη την εβδομάδα για να φύγουν τα παιδιά από το σπίτι και για να πας για έναν καφέ με τις φίλες σου, να δεις καμία ταινία, να κάνεις αφρόλουτρο κλπ. Αντί να κάνεις όλα αυτά όμως, καταλήγεις να κοιμάσαι από τις 9 στον καναπέ.

ξεκαρδιστικές εικόνες_για_την_ζωή_μίας_μητέρας_

Η καθημερινότητα μίας μαμάς :10 ξεκαρδιστικές εικόνες – Η ησυχία δεν είναι ποτέ καλό πράγμα!

Όλες οι μητέρες προσεύχονται για λίγα λεπτά ησυχίας. Όταν έρθει όμως αυτή η ησυχία οι μαμάδες αρχίζουν να ανησυχούν, γιατί όταν έχει πολύ ησυχία το σπίτι, σημαίνει ότι τα αγγελούδια μας κάτι ετοιμάζουν. Και πάντα κάτι ετοιμάζουν.

Η καθημερινότητα μίας μαμάς _10 ξεκαρδιστικές εικόνες_

Η καθημερινότητα μίας μαμάς :10 ξεκαρδιστικές εικόνες -Νομίζεις ότι θα βγεις με τον άντρα σου οι δύο σας; ΧΑ ΧΑ ΧΑ, ας γελάσουμε!

Αποφασίζετε με τον άντρα σου να πάτε μία βόλτα οι δύο σας για ένα φαγητό. Αφήνετε τα παιδιά σας στην γιαγιά και μόλις απομακρυνθείς από το σπίτι, το μυαλό σου τρέχει συνεχώς στα παιδιά. Είναι καλά; Είναι ήσυχα; Μήπως χρειάζονται κάτι; Και καταλήγετε να γυρίζετε πίσω άρον άρον!

Η καθημερινότητα μίας μαμάς_

Η καθημερινότητα μίας μαμάς :10 ξεκαρδιστικές εικόνες -Οι πρώτες λέξεις σας απασχολούν πολύ!

Αυτό δεν αφορά μόνο την μαμά αλλά και τον μπαμπά. Υπάρχει πάντα ένας μικρός ανταγωνισμός για το αν το παιδί τους πει πρώτη την λέξη “μαμά” ή “μπαμπά” . Κι όταν το παιδί λέει κάτι τελείως διαφορετικό σαν πρώτη λέξη, σας πιάνει και μία μελαγχολία.

ξεκαρδιστικές_εικόνες_για_την_ζωή_μίας_μητέρας_

Η καθημερινότητα μίας μαμάς :10 ξεκαρδιστικές εικόνες -Ούτε εσύ ξέρεις τι θες!

Προσπαθείς να κοιμίσεις τα παιδιά και όταν κοιμηθούν ξεκινάς και ανησυχείς γιατί κοιμούνται τόσο πολύ. Τα ξυπνάς, μετά τα πιάνει αϋπνία και ξεκινάς να σκέφτεσαι “γιατί δεν κοιμούνται πια;” .

ξεκαρδιστικές_εικόνες_για_την_ζωή_μίας_μητέρας_

Η καθημερινότητα μίας μαμάς :10 ξεκαρδιστικές εικόνες -Ζακέτα να πάρεις!

Μπορεί έξω να έχει ζέστη αλλά εσύ θέλεις πάντα θα φασκιώνεις τα παιδιά σου για να είσαι σίγουρη ότι δε θα κρυώσουν. Μπορεί να φταίνε οι γονείς σου που σου έλεγαν να παίρνεις πάντα ζακέτα μαζί σου. Όπως και να ‘χει, τα αγαπημένα σου παιδάκια κυκλοφορούν κατακαλόκαιρο με ζακέτα και.. έτσι πρέπει να γίνεται βρε αδερφέ! (πλάκα κάνουμε)

Η καθημερινότητα _μίας μαμάς_

All photos via: brightside.me

Διαβάστε όλες τις ιστορίες που αφορούν την μαμά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close