συγκινητικό_μητέρα_"αποχαιρετά"_την_κόρη_της_λίγο_πριν_την_γέννα_

Μία συγκινητική φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο ερχομός ενός νέου μέλους στην οικογένεια είναι πάντα μία ευχάριστη υπόθεση για τους γονείς. Όμως τα μεγαλύτερα αδέρφια μερικές φορές όταν είναι μικρά σε ηλικία δυσκολεύονται να αποδεχτούν ότι κάποιο άλλο αδερφάκι θα πάρει λίγη από την προσοχή που παίρνουν τα ίδια εδώ και τόσα χρόνια.

Οι νέοι γονείς προσπαθούν να βρουν τρόπους έτσι ώστε όταν έρθει το νέο αδερφάκι να μην διαταραχθούν πολύ οι ισορροπίες μέσα στην οικογένεια και να μην νιώσουν τα μεγαλύτερα αδέρφια παραμελημένα. Όμως οι ισορροπίες αλλάζουν ακόμη κι αν αλλάζουν προς το καλύτερο.

Δείτε ακόμα  Όταν σε πρωτοείδα…- Η Λένα Γατσή συγκινεί με την εξομολόγησή της για την μικρή της kόρη

Το μικρότερο αδερφάκι θα γίνει ξαφνικά το μεγαλύτερο κι έτσι τόσο για τους γονείς όσο και για το ίδιο το παιδί, μία νέα αρχή στην ζωή τους ξεκινάει με νέους κανόνες και νέες συνθήκες. Θα έλεγε λοιπόν κάποιος ότι οφείλουμε ένα “αντίο” στην μέχρι τώρα καθημερινότητά μας.

Κάτι τέτοιο σκέφτηκε και η γλυκιά μανούλα της σημερινής μας ιστορίας και αποφάσισε μέσα από μία φωτογραφία να “αποχαιρετήσει” το μικρότερο μέχρι τώρα μέλος της οικογένειας. Η φωτογραφία είναι πολύ συγκινητική και έχει καταφέρει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Διαβάστε παρακάτω: 

Η μανούλα της φωτογραφίας που θα δούμε παρακάτω, ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί. Αποφάσισε τότε να βγάλει μία φωτογραφία με την κòρη της, η οποία μέχρι τότε ήταν η μικρότερη της οικογένειας. Το παιδί αγκαλιάζει στοργικά την μητέρα του και η μητέρα συγκινημένη του δίνει όλη της την αγάπη.

Δείτε ακόμα «Στην αγαπημένη μου κόρη»: Το ωραιότερο κείμενο που γράφτηκε ποτέ από μια μητέρα

Την φωτογραφία την απαθανάτισε η Laura Paulescu και φαίνεται ολοκάθαρα ένα “αντίο” στην μέχρι τώρα ζωή τους. Η μητέρα συνειδητοποιεί ότι το μέχρι τώρα μικρό της, θα γίνει μεγάλο σε σύγκριση με το παιδί που έρχεται.

Θέλει λοιπόν να πει ένα “αντίο” στο μέχρι τώρα μικρό της κòριτσάκι, δείχνοντάς του ότι δεν θα στερηθεί καθόλου από την αγάπη της. Η φωτογραφία ανέβηκα στο Facebook με την λεζάντα “Η στιγμή του τελευταίου αντίου είναι ξεχωριστή! Αισθάνομαι πολύ τυχερή που κατάφερα να την παγώσω στο χρόνο και να τους την χαρίσω για πάντα.

Πολλές μητέρες που έχουν νιώσει το ίδιο δυνατό και ανεπανάληπτο συναίσθημα ταυτίστηκαν με την φωτογραφία κάνοντας την σχεδόν αμέσως viral. Μπορεί οι μητέρες να νιώθουν πιο δυνατά συναισθήματα στο πρώτο παιδί όμως κάθε φορά που η οικογένεια μεγαλώνει, πάντα κάτι θα αλλάζει.

Ο ερχομός ενός νέου μέλους στην οικογένεια είναι πάντα μία νέα αρχή.

Το πρώτο παιδί μαθαίνει σε όλες τις μητέρες που να συμπεριφέρονται στα παιδιά, πως να διαχειριστούν το σώμα τους και τις αλλαγές στην ζωή τους, πως να μάθουν να αγαπούν με ανιδιοτέλεια. Τα άλλα παιδιά που θα έρθουν, μαθαίνουν στις μητέρες πως να αναγνωρίζουν τα λάθη τους, πως να ζητούν συγγνώμη που να μαθαίνουν την αγάπη ανάμεσα στα αδέρφια.

Η φωτογραφία σίγουρα είναι πολύ συγκινητική και μέσα από τα μάτια της μητέρας βλέπουμε την αγωνία για το παιδί που θα έρθει και την συγκίνηση που το μικρό της μέσα σε λίγο καιρό έγινε πιο μεγάλο. Δείτε την συγκινητική φωτογραφία παρακάτω: 

συγκινητικό_μητέρα_"αποχαιρετά"_την_κόρη_της_λίγο_πριν_την_γέννα_

Διαβάστε όλες τις ιστορίες αγάπης στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Photo via: scarymommy.com

 

Close