Αυτό είναι το πιο παχουλό παιδί του κόσμου: Στα 10 του ζυγίζει 192 κιλά

Αυτό είναι το πιο παχουλό παιδί του κόσμου: Στα 10 του ζυγίζει 192 κιλά

Θα μπορούσε να είναι ένα φυσιολογικό παιδί της ηλικίας του, όμως ο 10χρονος Αρια Περνάμα ζυγίζει 192 κιλά κάνοντας τη ζωή του μια καθημερινή μάχη. Θεωρείται το πιο χοντρό παιδί στην ηλικία του, ενώ λόγω του μεγέθους του αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο.

Οι γονείς του έχουν ήδη ξεκινήσει δίαιτα εξπρές – με την βοήθεια ειδικών – υπό τον φόβο να χάσει την ζωή του λόγω της παχυσαρκίας αλλά και με σκοπό να μπορέσει το ανήλικο παιδί τους να διορθώσει τη ζωή του αφού δεν μπορεί καν να περπατήσει χωρίς βοήθεια ενώ συνήθως ξαπλώνει στο κρεβάτι ή στο πάτωμα.

Ο μικρός Αρια γεννήθηκε φυσιολογικός (3.2 κιλά), αλλά μετά την ηλικία των 2 ετών ξαφνικά πήρε απότομα βάρος και όγκο. Από τότε άρχισε να τρώει πέντε μεγάλα γεύματα την ημέρα, που είναι η τροφή για δύο ενήλικες μέσα σε ένα 24ωρο. Ρούχα δεν μπορεί να βρει εύκολα και έτσι βολεύεται με σαρόνγκ. Ετσι, η ζωή του στο χωριό Cipurwasari της Ινδονησίας έχει γίνει εφιάλτης.

Η μητέρα του Ροκάγια Σομάντρι δηλώνει για το παιδί της «Ο γιος μου μεγαλώνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και ανησυχώ για την υγεία του. Τρώει όσο δύο ενήλικες και κάνει συνεχώς παράπονα ότι είναι κουρασμένος και ότι έχει δύσπνοια. Μόνο τρώει και κοιμάται, και όταν δεν κάνει κάτι από τα δύο βρίσκεται στην μπανιέρα για ώρες. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος, από το να βλέπεις το παιδί σου να υποφέρει. Δεν πάει σχολείο γιατί δεν μπορεί να περπατήσει και να σταθεί δίχως βοήθεια όλο το 24ωρο. Κάνει μόνο μικρά βήματα και μετά χάνει την ισορροπία του. Θέλω να τον δω να σπουδάζει και να παίζει με τα άλλα παιδιά.

Πηγή: parapolitika

Close