Ανακαλύψαμε την σούπερ καλοκαιρινή εφαρμογή για παιδάκια!

Τι μου κάνετε αγαπημένες μου;  Εμείς μεγαλώνουμε και έχουμε γλυκά τρεξίματα! Τελείωσαν και τα σχολεία οπότε η Ηρώ μου άρχισε και τα παιχνίδια!!

Tι παιχνίδια; Η μικρή μου έχει φάει κόλλημα με ένα καινούργιο application το WAKATOON από το Danonino.

Και ξέρετε γιατί τρελάθηκα; Γιατί το συγκεκριμένο έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο… Ναι ναι και όμως κορίτσι και κόλλησε με αυτό. Της λέω αγάπη μου που το ξετρύπωσες αυτό; και μου λέει ρε μαμά από τον ξάδερφο τον Νικόλα! Κάνουν κολλητή παρέα, είναι όλη μέρα μαζί, και αυτός λατρεύει το ποδόσφαιρο, είναι αυτό που λέμε κολλημένος με την μπάλα και για αγόρι φυσιολογικό είναι! Και τσουπ να η νέα εφαρμογή WAKATOON που κολλήσαμε!

Να σας πω την αλήθεια χαίρομαι που κόλλησε με αυτό και όχι με άλλα, τόσα βλέπουνε τα ματάκια μας!!! Και έτυχε να είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον, έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, παρέχοντας μέσα πληροφορίες για 8 από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικά χώρες του κόσμου!! Τώρα θα μου πείτε πως γίνεται αυτό; Και όμως.

Η μικρή ζωγραφίζει ποδοσφαιρικές κάρτες του Dino, (ναι καλέ τον Ήρωα Δεινόσαυρο που βρίσκεται μέσα στο Danonino), τις χρωματίζει με τα αγαπημένα της  χρώματα και μετά μπαίνοντας στο WAKATOON φωτογραφίζει τις κάρτες και αυτές με ένα μαγικό τρόπο ζωντανεύουν!!! Τι εννοώ με αυτό;;;; Έχοντας τα χρώματα που έχει επιλέξει η Ηρώ, ο Dino o δεινόσαυρος, αρχίζει και λέει μια ιστορία για τον τόπο, ανάλογα τη χώρα που έχει ζωγραφίσει κάθε φορά το κοριτσάκι μου. Πραγματικά είναι ένα δημιουργικό παιχνίδι, καθώς παίζεις, και μαθαίνεις ταυτόχρονα!

Σας έχουμε ετοιμάσει και βιντεάκι για να δείτε αναλυτικά την εφαρμογή!!!

Η Ηρώ μου φαίνεται πήρε το ταλέντο της μαμάς της και την βλέπω σε λίγα χρόνια να έχει δικό της κανάλι στο YouTube!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=ZXAYhyKIyHM

Να σας πω ένα μυστικό; Κάθομαι και εγώ και τα χαζεύω!!! Ξέχασα να σας πω. Προϋπόθεση για να το κάνετε και εσείς αυτό με τα παιδιά σας είναι να μαζέψετε τις κάρτες που βρίσκονται μέσα στο Danonino! Τα μικρά σας, αγόρια ή κορίτσια θα τις λατρέψουν! Το σημαντικότερο από όλα είναι όχι ότι μόνο θα διασκεδάσουν αλλά και θα μάθουν! Τι άλλο μπορούμε να ζητήσουμε εμείς οι γονείς;

Ανακαλύψαμε την σούπερ καλοκαιρινή εφαρμογή για παιδάκια!

Εμείς ήδη έχουμε ζωγραφίσει τις 2 χώρες από τις 8 και η μικρή μου δεν κρατιέται μου λέει μαμά τις θέλω όλες!! Τουλάχιστον το καινούργιο μας κόλλημα αξίζει!

Δοκιμάστε και εσείς τη νέα εφαρμογή WAKATOON από το Danonino και περιμένω εντυπώσεις!!!

Φιλάκια πολλά!!!

Close