Ανεξέλεγκτα έχουν γίνει τα challenge του TikTok

Ανεξέλεγκτα έχουν γίνει τα challenge του TikTok με παιδιά να κινδυνεύουν και πολλές φορές να χάνουν την ζωή τους

Τα παιχνίδια πρόκλησης του TikTok έχουν γίνει viral άλλα όχι με την καλή έννοια εφόσον έχουν γίνει αρκετά τραγικά περιστατικά.

Οι προκλήσεις του TikTok έχουν βγει και πάλι στην δημοσιότητα μόνο που είναι με τον λάθος τρόπο. Νέα παιδιά της ηλικίας μεταξύ 10-15 χρονών, κάνουν ακραίες προκλήσεις όπου παίζουν ακόμα και την ζωή τους κορόνα γράμματα. Διαβάστε παρακάτω:

Ανεξέλεγκτη έχει γίνει η κατάσταση στο Tik Tok όπου νέα παιδιά επιδίδονται σε διάφορες προκλήσεις- παιχνίδια, τα οποία όμως είναι επικίνδυνα για την ζωή τους και την ζωή άλλων ανθρώπων.

Κινητό-TikTok

Δείτε ακόμη Η κoρη μου έπαθε εγκεφαλική βλάβη όταν εισέπνευσε αποσμητικό σπρέι μετά από challenge

Έγιναν όλα για ένα challenge, δηλαδή μια διαδικτυακή πρόκληση στο Tik Tok. Ένα 14χρονο κορίτσι προκλήθηκε από τις φίλες να παραγγείλει 3 σάντουιτς, να μην τα πληρώσει .. να τα πάρει… και να φύγει τρέχοντας.. Το challenge όμως είχε άδοξο τέλος …

Ήταν λίγο μετά τις 20:00 το απόγευμα της Τετάρτης όταν το 14χρονο κορίτσι έκλεψε τα τρία σάντουιτς από το ψητοπωλείο και έφυγε προσπαθώντας να ξεφύγει από τον ιδιοκτήτη που την κυνηγούσε. Ο ιδιοκτήτης έπιασε τη μαθήτρια τη χαστούκισε με αποτέλεσμα να της ανοίξει η μύτη της.

Παιδί-Κινητό-TikTok

Δείτε ακόμη TikTok challenge για γονείς βάζει σε κίνδυνο παιδιά (βίντεο)

Διαφορετική εκδοχή για το περιστατικό έδωσε ο πατέρας του 37χρονου ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου. «Έπεσε δεν χτυπήθηκε. Έκλεψε δύο σάντουιτς και το κάνουν αυτό επανειλημμένα είναι μόδα τέλος πάντων το κυνήγησαν τα παιδιά και έπεσε αυτό» ανέφερε.

Όπως λένε ιδιοκτήτες καταστημάτων στους Νέους Επιβάτες στη Θεσσαλονίκη που έγινε το πρωτοφανές περιστατικό δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτουν θύματα κλοπής από νεαρά παιδιά που συμμετέχουν σε διαδικτυακές προκλήσεις.

Επικίνδυνη μόδα οι προκλήσεις

Σε ένα άλλο challenge στο Όρεγκον, δύο κορίτσια προκαλούν τη φίλη τους Ολίβια Ρος να συμμετάσχει σε ένα βίντεο για το Tik Tok. Τα δύο παιδιά αριστερά και δεξιά με τα πόδια τους τράβηξαν τα πόδια της Ολίβια με αποτέλεσμα να πέσει.

Δείτε ακόμη Καταγγελία 22χρονης : Ο πατέρας μου με βί@ζε και η μητέρα μου μου έδινε ν@ρκωτικά  Βίντεο

Το κορίτσι χτύπησε το κεφάλι του και νοσηλεύτηκε αρκετές ημέρες με βαριά διάσειση. Από τύχη το χτύπημα στο μικρό σκαλοπάτι δεν της στοίχισε τη ζωή.

«Κατάλαβα ότι κάτι πήγαινε λάθος από την στιγμή που χτύπησα στο έδαφος» τόνισε η Ολίβια Ρος. Ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Η δίκη αναβλήθηκε για τον Ιούνιο και ο 37χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close